جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

در دیدار ضرغامی و سفیر عربستان چه گذشت؟

عزت الله ضرغامی و سفیر عربستان در ایران راه های تقویت روابط گردشگری دو کشور را مورد بررسی قرار دادند. در حالی که ضرغامی ایران را بهترین مقصد سفر برای سعودی‌ها می‌دانست، سفیر عربستان در ایران گفت: هیچ مانعی برای توسعه گردشگری با ایران وجود ندارد.

به گزارش ای بی اس نیوز، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی روز شنبه 14 بهمن 1402 با عبدالله بن سعود العنزی سفیر عربستان سعودی در ایران دیدار و بر اهمیت این موضوع تاکید کرد. روابط دو کشور است. وی گفت: امیدوارم با حضور سفیر جدید عربستان در ایران شاهد تقویت همکاری ها و جهش در حوزه گردشگری باشیم.

وی در ادامه به نقش سفیر عربستان در تقویت روابط دو کشور اشاره کرد و افزود: آقای سفیر مسئولیت مهمی در مرحله جدید روابط ایران و عربستان بر عهده دارد اما باید توجه داشت که گردشگری با همه چیز متفاوت است. . زیرا موضوع گردشگری مستقلاً اقتصادی، خدماتی و فرهنگی است و می تواند نقش اساسی داشته باشد و سایر حوزه ها را نیز تقویت کند و تجمیع همه بخش ها را تشکیل می دهد.

ضرغامی گفت: برای تقویت روابط دو دولت باید روابط بین مردم و ملت ها تقویت شود. اگر پایه‌های تقویت روابط دو ملت را بگذاریم، سایر بخش‌ها حتی بخش‌های مهمی مانند امنیت تقویت می‌شوند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بر تقویت روابط دو کشور تاکید کرد و افزود: در دیدار با وزیر گردشگری عربستان پیشنهاد شد تفاهم نامه همکاری امضا شود.

ضرغامی افزود: علاوه بر سفر ایرانیان در قالب حج، برخی از شرکت های خدمات مسافرتی ما نیز آمادگی دارند تا در چارچوب قوانین و مقررات عربستان، سفر زائران و گردشگران به عربستان را آماده کنند.سعودی. سفر مردم عربستان به ایران نیز باید متوقف شود و آنها نیز می توانند به ایران سفر کنند.

این عضو دولت یادآور شد: همه سعودی ها می توانند به ایران سفر کنند و از زیبایی ها و طبیعت ایران دیدن کنند. سعودی ها مردمانی مذهبی هستند و به دلیل ناهنجاری ها و مسائل اخلاقی دوست ندارند به برخی کشورها سفر کنند و بهترین کشور برای سعودی ها ایران است.

ضرغامی همچنین گفت: در این دیدار یک بار دیگر با مردم مظلوم فلسطین ابراز همدردی می کنم و می دانم که شما نیز نگران این موضوع هستید و امیدوارم با تلاش و همکاری همه کشورها در این زمینه قرار دهیم. پایان دادن به این نسل کشی و حق مردم چیست. فلسطین بر عهده اوست که سرنوشت خود را بفهمد و تعیین کند.

عبدالله بن سعود العنزی، سفیر عربستان در ایران وی با ابراز خرسندی از دیدار وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و یادآوری اینکه پیش از این دو دیدار با ضرغامی داشته است، گفت: در چشم انداز 2030 عربستان، گردشگری از اولویت بالایی برخوردار است. تسهیلات زیادی برای گردشگران در عربستان سعودی در نظر گرفته شده است که تا سال 2030 سالانه 100 میلیون گردشگر را در خود جای دهد.

وی ادامه داد: در عربستان مولفه های مختلفی برای توسعه گردشگری داریم. ما کشوری متمدن هستیم و تنوع فرهنگی، تمدن و میراث فرهنگی ارزشمند بسیار خوبی داریم و هر منطقه تاریخ و تمدن خاص خود را دارد.

سفیر عربستان در ایران همچنین گفت: عربستان تسهیلاتی در اختیار گردشگران قرار داده است که در این راستا ویزای توریستی چند بار ورود را در نظر گرفته ایم.

عبدالله بن سعود العنزی گفت: ایران و عربستان دو کشور همسایه و برادر هستند که دارای قابلیت های فراوانی هستند و این ظرفیت ها می تواند فرصتی برای توسعه گردشگری بین دو کشور باشد و آمادگی داریم تا از این طریق گردشگری بین دو کشور را توسعه دهیم. دفاتر خدمات مسافرتی

وی یادآور شد: بخش گردشگری بسیار مهم است و یکی از اهرم هایی است که می تواند به رونق اقتصادی هر کشور کمک کند.

سفیر عربستان در ایران همچنین گفت: روابط دو کشور در مسیر درستی قرار دارد و با پیروی از دستورات رهبران دو کشور در مسیر درستی قرار دارد.

عبدالله بن سعود العنزی سپس گفت: ما از ایرانیان به عنوان برادران خود استقبال می کنیم و در این زمینه هیچ مانعی برای توسعه گردشگری نداریم.

سفیر عربستان در ایران با اشاره به بخشی از زیرساخت های ایران گفت: به قم رفتیم و از اماکن زیارتی و تاریخی قم بازدید کردیم و مشکلی نداشتیم. ما به همکاری های گردشگری خوشبین هستیم و آینده درخشانی خواهیم داشت.

سفارت عربستان در تهران که از سال 2014 بسته بود، در مرداد 1402 با از سرگیری روابط دیپلماتیک بین دو کشور بازگشایی شد. ایران نیز اخیرا به طور یکجانبه ویزای توریستی عربستان سعودی را لغو کرده است.

انتهای پیام

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *