اجرای شش برنامه راهبردی افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی خانوارها

مختاری در کنار اجرای طرح پایلوت در استان قم تصریح کرد: برنامههای توسعه تولید و مصرف آبزیان را با سیمای استان قم و کارشناسان در دست اجرا داریم.
وی همچنین گفت: افزایش رویدادهای ملی مانند نمایشگاه ها، اعیاد شاد که بیش از پنج دهه در دنیا سابقه دارد، نیازمند همکاری رسانه هایی مانند شبکه سلامت است.
عباس مختاری افزود: برای رسیدن به رقم 640 هزار تن تولید در برنامه تحول، باید بازاری ایجاد کرد که این امر نیازمند راهکارهای متفاوتی است.
وی ادامه داد: شش برنامه راهبردی برای افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی خانوارها و در راستای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، رسانه های جمعی و ملی تدوین شده است که بازوهای اصلی می توانند به شیلات در این حوزه کمک کنند.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار سازمان شیلات نیز در این جلسه اظهار داشت: تا پایان برنامه هفتم توسعه، مصرف سرانه محصولات در خانوار از 8 به 11 گرم افزایش یابد. و میزان سرانه نیز باید از 13.8 به 20 کیلوگرم افزایش یابد.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فراوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات اعلام کرد:
حسینی در ادامه تاکید کرد: تولید آبزی پروری توانایی بهره برداری از آب شیرین، آب شور، آب شور و زمین های زراعی را با در نظر گرفتن تنوع گونه ای و سازگاری با اقلیم دارد و علاوه بر آن برای دستیابی به حاکمیت غذایی در آینده باید آبزی پروری را توسعه دهیم. دادن
absnews
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید حسین حسینی در دیدار با مسئولان شبکه بهداشت و درمان صدا و سیما اظهار کرد: با توجه به دغدغه ای که شبکه بهداشت از قبل نسبت به سلامت و تغذیه جامعه داشته است. ساخت برنامه نیاز به همکاری این سازمان دارد و شبکه بیش از پیش است.
وی افزود: تولید آبزیان به دلیل مسائل مربوط به سازگاری تولیدات غذایی و اثرات گلخانه ای بسیار حائز اهمیت است به طوری که برای تولید یک کیلوگرم گوشت گوساله 15 هزار و 500 لیتر آب و برای تولید یک کیلوگرم پروتئین آبزی 400 تا 900 لیتر آب مصرف می شود. آب لازم است و این اعداد مصداق بارز «بیرون آوردن کره از آب» است.
رئیس سازمان شیلات ایران تاکید کرد: افزایش تولید در واحد سطح باید همگام با تنوع گونه ای و تنوع محصول باشد و بازاریابی بدون واسطه نیز برای دستیابی به حداقل قیمت مزرعه تا سفره مورد توجه قرار گیرد.
**اجرای شش برنامه راهبردی افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی خانوارها
وی خاطرنشان کرد: با توجه به توصیه پزشکان مبنی بر مصرف دو بار در هفته غذاهای دریایی، لازم است اقدامات اساسی در حوزه مصرف و بازار انجام شود.
رئیس سازمان شیلات ایران بر ارائه صنعت آبزی پروری و محصولات ماهی از طریق رسانه ها تاکید کرد.
مختاری با اشاره به قالبهای مختلف برنامهنویسی خاطرنشان کرد: ایجاد برنامههای گفتوگو محور، خلق شخصیتهای کارتونی و همچنین معرفی محصولات جدید دانشبنیان ماهی و فست فود سالم در حوزه آبزیان نیازمند همکاری طولانیمدت است.
به گفته وی برنامه ریزی جشنواره های طبخ غذاهای دریایی که در استان ها برگزار می شود، برگزاری مسابقات، نمایشگاه ها و برنامه های خانواده محور می تواند به صورت کار مشترک ادامه یابد.
وی افزود: معرفی نهاده ها و امنیت غذایی و همچنین امنیت غذایی و معرفی فناوری های روز می تواند منجر به تولید محصولات ارزان قیمت ماهی شود.
وی ادامه داد: قیمت یکی از عوامل اصلی ترویج مصرف آبزیان است، بنابراین در وهله اول باید به کاهش قیمت محصول تا حدی که قیمت واقعی باشد توجه شود.
حسینی شعار آکواریوم برای هر خانواده را عنوان کرد و ادامه داد: برای حفظ سلامت جامعه می توان با هر توان مالی از ماهیان زینتی استفاده کرد اما این مقوله باید پرورش و معرفی شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی در پایان پیشنهاد کرد؛ روابط عمومی و اداره تبلیغات باید در حوزه مصرف آبزیان فعالتر و پویاتر باشد.
عباس مختاری گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه سرانه مصرف آبزیان در سبد خانوار از 8 گرم به 11 گرم و سرانه از 8.13 به 20 کیلوگرم افزایش یابد.