سایر موضوعات

لطیفی: ارزیابی ۳۴۵۷ مدیر دولتی دولت سیزدهم/ شایسته سالاری از ابتدای استخدام آغاز می شود.

لطیفی: ارزیابی 3457 مدیر دولتی دولت شایسته سالاری سیزدهم از بدو استخدام آغاز می شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم از ابتدا به دنبال شایسته سالاری در جذب نیرو است، گفت: طی یک سال گذشته 3 هزار و 457 نفر از مدیران کشوری مورد ارزیابی قرار گرفتند که این نشان از توجه دولت مردم به موضوع ارزیابی مدیران است. .

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان اداری و استخدامی کشور، میثم لطیفی در اولین همایش ملی تعالی حکمرانی با توجه به توسعه مراکز سنجش و توسعه، گفت: آزمون های استاندارد ممکن است برای افراد متوسط ​​جواب دهد. اما برای افراد خاص، آنها فلج هستند.

وی با اشاره به اینکه فردی مانند حاج قاسم در مرحله گزینش به عنوان مصداق رد شد، افزود: گاهی اوقات افرادی را داریم که در چارچوب های موجود نمی گنجند. اتفاقا این افراد دگرگون کننده هستند. متأسفانه، ما گاهی استانداردها و چارچوب هایی را ایجاد می کنیم که در آنها علامتی را از دست می دهیم.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در سال های 1399 و 1400 تنها 472 کادر دولتی توسط مراکز مورد ارزیابی قرار گرفتند، ارزیابی 3475 کادر توسط مرکز آموزش مدیریت دولتی در یک سال دولت مردمی (از ابتدای شهریور 1401 تا پایان سال) را مورد تاکید قرار داد. 1401). نوامبر 1402). و می افزاید: از این تعداد 15 درصد پذیرفته شده، 73 درصد نیازمند توسعه و 12 درصد فاقد شرایط اعلام شده اند.

مهارت های جدید را تعریف کنید

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با این عنوان که ارزشیابی به اندازه ابزار تحلیل نیازمند هنر است. وی بیان کرد: باید با توجه به نیاز خود مهارت های جدیدی تعریف کنیم، شواهد هنری را کشف کنیم و در تحلیل مهارت ارتباط برقرار کنیم. تعریف شایستگی روحیه جهادی یکی از این موارد است.

ایشان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص قدم های رسیدن به تمدن اسلامی، نقش بی بدیل مدیران را در سازندگی نظام اسلامی برشمردند و گفتند: شایسته سالاری توسط دولت مطرح می شود و فقط مختص مدیران نیست، بلکه از آنجا شروع می شود. شروع اشتغال که در مراحل رشد خود را نشان می دهد و رشد زمینه را برای شکوفایی افراد ایجاد می کند.

معاون رئیس جمهور برگزاری اولین همایش ملی تعالی در حکمرانی را با توجه به توسعه مراکز ارزیابی و توسعه نشان از اعتماد دولت به مراکز مردمی، تخصصی ارزیابی و نخبگان دانست و گفت: معتقدیم بسیاری از کارها باید توسط مراکز سنجش و مرکز آموزش مدیریت دولتی نه به عنوان رقیب مراکز بلکه به عنوان تنظیم کننده و رهبر انجام شود.

نقش مراکز سنجش در نامزدی و گزینش را جدی بگیرید

لطیفی با تاکید بر اینکه نقش مراکز سنجش در نامزدی و گزینش باید جدی گرفته شود افزود: گاهی نتایج مراکز سنجش با نیاز سازمان فاصله زیادی دارد و برای تصمیم گیری مدیران مفید نیست.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خواستار ایجاد بستری برای تبادل تجربیات مراکز سنجش شد و ادامه داد: نعمت خداوند همواره با مشورت و همفکری جاری است، به همین دلیل توصیه می کنم موضوع تبادل تجربیات خود را با جدیت پیگیری کنید. در مباحث ارزیابی عمیق و از آنجا، از حالت جزیره ای خارج شوید تا پایگاه جامعی از افراد با تجربه ارزیابی و توانمندسازی به دست آورید.

لطیفی با بیان اینکه مراکز سنجش شرط لازم و کافی نیست، گفت: سنجش قدم اول است نه آخرین مرحله و پس از آن افراد برای شکوفایی نیازمند توانمندسازی هستند. بنابراین باید موضوع توانمندسازی را جدی بگیریم و از فرمالیسم ادامه تحصیل فاصله بگیریم.

وی در پایان با بیان اینکه چاره ای جز بکارگیری مدیران در پست های متناسب با این مسئولیت نداریم، گفت: ساختارها منشأ تحول نیستند، بلکه با کمک مراکز به مردم کمک می کنند تا تحول ایجاد کنند، از این رو عدالت، شایسته سالاری و بهره وری را با کمک کانون ها یاری می دهند. ارزیابی و انتخاب مناسب می تواند انجام شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا