شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

میرکاظمی: در بودجه 1402 603 درصد درآمد فروش نفت پیش بینی شده است

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مطابق با اوراق سهام ستاره خلیج فارس که در سال جاری فروخته شد، دو قسط سال آینده به مبلغ 18 همت دریافت می شود. پیش بینی ما این است که در سال 1402 میزان فروش ملک افزایش چشمگیری خواهد داشت. از طرفی پیش بینی می شود 40 درصد به حساب صندوق توسعه ملی واریز کنیم. در آن سال سهم صندوق 40 درصد بود که با مجوز مدیریت، 20 درصد آن به تملک دارایی های ثابت با اولویت پروژه های عمرانی و شغلی اختصاص یافت. در سال آینده سهم صندوق توسعه ملی از فروش نفت 45 درصد، سهم دولت 45.5 درصد و سهم شرکت ملی نفت 14.5 درصد پیش بینی شده است. این یک عنصر مثبت در لایحه مالی 1402 تلقی می شود که مالیاتی از صندوق توسعه ملی نداریم.

وی افزود: برخی از نمایندگان پیشنهاد دادند که تراز عملیاتی در نظر گرفته شود. از آنجایی که در تبصره 14 در سال های اخیر هزینه هایی صورت گرفته که ماهیت کمکی نداشته و تراز این تبصره را به هم زده است، 15 مورد از هزینه هایی که در تبصره 14 دیده شده است را جدا کرده و به سازمان بودجه منتقل کرده ایم. به این ترتیب کمترین کسری تراز عملیاتی را خواهیم داشت. در بودجه سال آینده، دولت هزینه ها را کاهش داد و بر خرید و سرمایه گذاری املاک و مستغلات برای پیشبرد پروژه های عمرانی در حوزه های مختلف تمرکز کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: در بودجه سال آینده 700 همات درآمد از محل مالیات و 603 همات درآمد حاصل از فروش نفت پیش بینی شده است که پیش بینی می شود کمترین کسری را در این بخش ها داشته باشیم.

ادامه بده

وی ادامه می دهد: یکی از ویژگی هایی که در تدوین بودجه به آن توجه می کنیم این است که منابع پیش بینی شده قابل استحصال بوده و هزینه های لازم در نظر گرفته شود. سربار را می بریم. در سال 1400 با وجود اینکه دولت را در شرایط نامناسبی گرفتیم، تا پایان سال 200 همت به حوزه عمرانی و اشتغال اختصاص یافت. امسال به لطف خداوند در این مسیر حرکت خواهیم کرد و کوچکترین انحرافی در تحقق بودجه خواهیم داشت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه گفت: حدود 603 همات درآمد حاصل از فروش نفت پیش بینی می شود و فرقی نمی کند قیمت نفت از 85 دلار به 75 دلار یا 1400 بشکه به 1200 بشکه در روز کاهش یابد. مهم این است که 603 هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش نفت قابل محاسبه است و معتقدیم کمترین ریسک را خواهد داشت. در مورد نقل و انتقال اموال منقول و غیر منقول نیز همینطور است.

به گزارش ای بی اس نیوز، مسعود میرکاظمی در جلسه علنی امروز شورای اسلامی و در دفاع از لایحه مالی 1402 اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که نمایندگان مطرح کردند این بود که آیا منابع پیش بینی شده در بودجه سال آینده ممکن است وصول شود یا خیر؟ باید بگویم در بودجه 1401 فقط در تبصره 14 کسری داریم اما در بودجه عمومی کشور و در منابع و مصارف به فضل الهی به سمتی می رویم که 95 درصد است. همپوشانی بین اجرا و قانون و فاصله کمتر از 10 درصد بین اجرای بودجه و قانون، مصوبه را خواهیم داشت. از آنجایی که شورای اسلامی در بودجه 1401 سقف بودجه را تغییر نداد، کمترین واریانس را در اجرای بودجه خواهیم داشت.

وی افزود: در لایحه مالی سال 1402، سال 84 منابع عمومی تخصیص داده شد که 700 مورد آن مربوط به مالیات است. میزان مالیاتی که دریافت می کنیم نسبت به تولید ناخالص عدد قابل توجهی نیست و طبق اعلام سازمان مالیاتی این امکان وجود دارد که با توسعه 700 همات پول از محل مالیات در بودجه سال آینده محقق شود. مالیات دهندگان و استفاده از فناوری اطلاعات. در صورت تحقق این میزان مالیات نسبت به تولید ناخالص وصول مالیات به ضریب 3.7 می رسد در حالی که در سایر کشورها این نسبت بین 9 تا 25 درصد است.

نوشته های مرتبط:

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *