مدیر صدور پروانه نظام های مهندسی گفت: با کاهش فواصل بهداشتی امکان افزایش تولید در واحدهای کشاورزی و دامپروری فراهم می شود.
خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر لزوم بازنگری فاصله های بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامپروری افزود: با توجه به درخواست های جمعیتی که در این سال ها داشته ایم، افزایش تقاضا برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که سابقه تولید دارند و بدون مجوز تولید می کنند و مهمتر از همه با توجه به اینکه پس از گذشت یک دهه از آخرین اطلاعیه بهداشتی فاصله ها، بازنگری در فواصل بهداشتی ضروری است. و ممنوعیت هایی که مکان های پرورش برای افزایش تولید بین خود دارند.
مدیر صدور پروانه سازمان نظام مهندسی گفت: پس از آخرین اطلاعیه ای که در خصوص فاصله های بهداشتی داشتیم، اکنون با وجود افزایش فناوری و افزایش سطح بهداشت، احتمالاً متولیان سازمان دامپزشکی و سازمان دامپزشکی حاضر به کاهش هستند. این فاصله ها به نفع تولید کننده
خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: به عنوان رئیس اداره صدور پروانه و تسهیل در حوزه صدور پروانه، لازم است فاصله بین واحدهای تولیدی کاهش یابد.
وی افزود: برای این منظور باید اجرای این فرآیند را مرهون عوامل دیگری از جمله استفاده از بهداشت، استانداردهای فنی و فناوری های نوین و نیروی انسانی که دامپزشکان محترم در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی هستند و سلامت فنی دانست. مدیران که در مزارع تولیدی داریم. ما داریم، همه اینها دست به دست هم می دهد و کاربران، کاندیداها می توانند طعم شیرین این تنظیم و این کاهش فاصله ها را بچشند و مهمتر از همه این تغییر را حداقل در حرکات افراد احساس می کنیم، زیرا این تغییر باعث خواهد شد. مطمئناً باعث افزایش تولید می شود.
شایان ذکر است: بر اساس قانون تسهیل صدور پروانه کسب، این فواصل با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی تعدیل می شود.
فواصل بهداشتی محدوده مشخصی را بین واحدهای تولیدی کشاورزی تشکیل می دهد که گرفتن مجوز را برای برخی دشوارتر می کند.
دستورالعمل این فواصل ابتدا در سال 1350 تدوین شد، اما بازنگری آن اجرا نشد.