به گزارش ای بی اس نیوزمهدی داودی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: با تحقیق و توسعه انواع فرآورده های آردی به ویژه نان بر اساس فرمول های انحصاری و دانش فنی خود، موفق به تولید بهبود دهنده ویژه نان و فرآورده های آردی شده ایم. بهبود دهنده ها مجموعه ای ویژه از تمام نیازهای آرد غلات برای تولید محصولات آردی با ویژگی های مطلوب مانند بافت، رنگ، طعم و ماندگاری طولانی هستند.
وی استفاده از ترکیبات بهبود دهنده در نان را باعث بهبود شرایط انبساط خمیر دانست و ادامه داد: استفاده از این ترکیبات زمان بالا آمدن خمیر را کاهش می دهد و آن را در برابر شرایط جوی و دماهای مختلف مقاوم می کند.
یک شرکت دانش بنیان با دریافت تسهیلات از صندوق تحقیقات و فناوری بهداشت و درمان سامان و تامین بخشی از هزینه های تولید، موفق به بومی سازی دانش فنی و بهبود تولید محصولات آردی سرمازدگی شد.
وی افزود: برای ساخت این محصول با توجه به دانش فنی موجود در پروژه، مواد به صورت فرمولاسیون مشخص و با توجه به محصول مورد نظر به صورت پودر، ژله، مایع یا پودر خمیری طراحی می شود. ، مخلوط و بسته بندی و تحویل دهید. مواد خمیر، ژل و مایع نیز بسته به ماهیت مواد اولیه و شرایط فرآوری در میکسرهای مناسب با یکدیگر واکنش می دهند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، تقویت استحکام آرد، کاهش چسبندگی آرد، افزایش راندمان خمیر نان، افزایش ماندگاری و کاهش بیاتی، افزایش نرمی و تخلخل هسته نان، افزایش مقاومت در برابر کشش خمیر، تقویت آردهای ضعیف، قابل استفاده است. برای تقویت انواع آردها سبوس سفید را از مزایای این محصول برشمرد.
انتهای پیام
به نقل از روابط عمومی صندوق تحقیقات و فناوری سلامت سامان، داودی ادامه داد: افزودن ترکیبات بهبود دهنده به خمیر نان باعث بهبود رنگ، طعم، طعم و بافت نان و با ایجاد انعطاف پذیری و افزایش استقامت خمیر در تمام مراحل نان می شود. تولید، از جمله مخلوط کردن تخمیر و پخت، کیفیت محصول نهایی را بهبود می بخشد. بهبود دهنده ها به نانوایان و نان سازهای صنعتی کمک می کنند تا محصولی با حجم و ظاهر بهتر با قابلیت حفظ تازگی بیشتر و به تاخیر انداختن پیری نان تولید کنند، این محصول در صنایع کیک و بیسکویت نیز کاربرد دارد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تسهیلات دریافتی از صندوق سلامت سامان را برجسته کرد و گفت: این شرکت برای تامین بخشی از هزینه های بومی سازی دانش فنی دو تسهیلات تولیدی صنعتی و یک تسهیلات سرمایه در گردش از صندوق پژوهش و فناوری سلامت سامان دریافت کرد. و تولید محصولات آرد ژل بهبود یافته.