دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

توسعه آموزشگاه های حمل و نقل فنی و حرفه ای با جدیت رصد می شود/ استفاده از فناوری های واقعیت مجازی در مدارس

معاون توسعه آموزش و فناوری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: توسعه نیروی انسانی شایسته و کارآمد در وزارت راه و شهرسازی از اولویت های وزیر راه و شهرسازی است. . توسعه شهری که از طریق استقرار نظام صلاحیت حرفه ای و توسعه رشته های فنی و حرفه ای ادامه دارد.

به گزارش ای بی اس نیوز، علی اکبر حدادی هرندی در جلسه ارزیابی کتابچه های فنی و حرفه ای در حوزه حمل و نقل با اشاره به مشارکت ارزنده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در راه اندازی و توسعه آموزشکده های فنی و حرفه ای حمل و نقل در کشور گفت: آموزش و پرورش. در 8 استان و 11 هنرستان فنی و حرفه ای 490 دانش آموز توانمند و کارآمد در زمینه حمل و نقل تربیت می کنند.

وی با تاکید بر لزوم توسعه این هنرستان ها در کریدورهای حمل و نقل و مراکز لجستیکی کشور، گفت: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی علاوه بر ارزیابی و غنی سازی محتوای کتاب های درسی این حوزه، در آموزش معلمان با سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی است تا این حوزه در تهران و سایر استان های کشور توسعه یابد.

هرندی در خصوص محدودیت های برگزاری کلاس های کارگاهی برای دانش آموزان گفت: با استفاده از فناوری های واقعیت افزوده و شبیه سازی واقعیت مجازی، علاوه بر افزایش ایمنی دانش آموزان در محیط عملیاتی، می توان توانایی آنها را در مقابله با محیط واقعی ارتقا داد.

معاون توسعه آموزشی و فناوری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در خصوص تسهیل اشتغال فارغ التحصیلان هنرستان های فنی و حرفه ای گفت: در راستای توسعه کارآفرینی و بهره وری اقتصادی ظرفیت طرح سرباز واجد شرایط است. می توان از پرسنل کل نیروهای مسلح استفاده کرد و از فارغ التحصیلان واجد شرایط آموزشکده های فنی و حرفه ای حمل و نقل استفاده کرد. عنوان امریه در پروژه های راهسازی و مدیریتی و همچنین شرکت های حمل و نقل دانش بنیان مورد استفاده قرار گرفته است.

در این نشست رقیه مطیرپسند، رئیس اداره حمل و نقل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به تشریح روند تدوین دستورالعمل های حمل و نقل پرداخت و گفت: با شناسایی بیش از 500 هزار کارگر در حوزه حمل و نقل کشور، 30 شغل در بخش حمل و نقل کشور ایجاد شد. دو دسته متصدیان و ناظران آمار حمل و نقل و بسته به منحنی آموزش، منحنی های یادگیری و میزان تکرار و سختی مطالب، محتوای مناسب با کمک کارشناسان حوزه های علمی، تجاری و بازار کار تهیه شد. ، که با توجه به نیاز بازار کار، فناوری های جدید و پیچیدگی های کار آن را بازبینی می کنیم.

مطیرپسند با اشاره به چالش های توسعه آموزشگاه های حمل و نقل فنی و حرفه ای افزود: تغییر مسیر و عدم رعایت پروتکل های مبادله شده و همچنین نبود تجهیزات کافی در مدارس برای برگزاری کارگاه های آموزشی و عدم همکاری لازم در این زمینه. و همچنین کمبود دانش آموز باعث شد در سال تحصیلی جاری استان های خراسان شمالی، مرکزی و مازندران در حوزه حمل و نقل دانشجو جذب نکنند.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، در این نشست تخصصی، روسای گروه های پژوهشی راهسازی، ایمنی حمل و نقل، تدارکات و مدیریت بحران، برنامه ریزی حمل و نقل و آموزش، توانمندسازی و فناوری، مسئولان حوزه راه و شهرسازی حضور یافتند. . توسعه مرکز تحقیقات با بیان دیدگاه‌های خود در خصوص محتوای کتاب‌های بررسی‌شده، همکاری و مشارکت در ارزیابی کتاب‌ها و لزوم توسعه این حوزه در کشور را بیان و تاکید کردند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *