دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

انجام پیمایش هوایی 210 هزار کیلومتر مربع از کشور در تحلیل تولید 4 لایه اطلاعات

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور تولید چهار لایه اطلاعات را در دستور کار این سازمان دانست و گفت: اولویت اول اجرای طرح تحول از 1400، تولید لایه ها با رویکرد اکتشافی، سپس چند لایه زمین شناسی و زیرساختی که طی آن چهار لایه اولویت اول در محدوده مطالعاتی به وسعت 210 هزار کیلومتر مربع از سطح کشور در معرض زمین شناسی، ژئوشیمیایی و. زمین شناسی اقتصادی و اکتشاف به روش ژئوفیزیک هوابرد.

به گزارش ای بی اس نیوز، طرح توسعه زمین شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی توسط سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور از ابتدای دولت سیزدهم طراحی و تدوین شد که طی آن در فاز اول تولید چهار لایه اطلاعات زمین شناسی، ژئوشیمی انجام شد. ، زمین شناسی اقتصادی و ژئوفیزیک هوایی در دستور کار این سازمان قرار گرفته است که تاکنون و پس از گذشت بیش از دو سال از اجرای آن، منجر به کسب نتایج بسیار ارزنده ای در زمینه اکتشاف و زمین شناسی شده است.

رضا جدیدی در این خصوص گفت: رویکرد جدید سازمان های اصلی زمین شناسی جهان در سال های اخیر یک ابتکار اطلاعاتی مبتنی بر تولید لایه های موثر با مقیاس جدید و وسیع زمین شناسی و اکتشافی است که نتیجه آن کاهش سرمایه گذاری در حوزه های زیرساختی، ساخت و ساز و معادن کشورها با خطراتی همراه است و این امر موجب پایداری و امنیت برای فعالیت و تحرک فعالان اقتصادی در این حوزه ها می شود.

جدیدی در خصوص تعریف، طراحی و اجرای طرح تحول زمین شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی گفت: با توجه به نیاز حیاتی کشور به تامین منابع اولیه مورد نیاز صنعت معدن و لزوم 'اکتشاف مواد معدنی حیاتی در این حوزه'. اولویت اول اجرای طرح تحول از سال 1400. تولید لایه ها با رویکرد زیرساخت های اکتشافی سپس زمین شناسی تعیین شد که طی آن چهار لایه اولویت اول در منطقه ای به مساحت 210 هزار کیلومتر مربع در نظر گرفته شد. مساحت کشور تحت اکتشافات زمین شناسی، ژئوشیمیایی، اقتصادی و زمین شناسی به روش ژئوفیزیک هوابرد قرار گرفته و در حال اجراست. که تاکنون پیشرفت های عملیاتی چشمگیری در این زمینه داشته ایم و پیش بینی می شود در طول برنامه هفتم توسعه کشور در این کشور اولویت اول از نظر زیرساخت های اکتشافی، مطالعات اکتشافات زمین شناسی و تولید اطلاعات پایه باشد.

وی افزود: با توجه به نیاز کشور در زمینه لایه های جدید اطلاعات و اکتشافات زمین شناسی و با رویکردهای نوین مانند اقتصاد دریا محور، گسترش زیرساخت های ساحلی و همچنین لزوم مکان یابی و پایش مخاطرات طبیعی. این سازمان طی برنامه ای منسجم و هدفمند، فاز تدوین طرح تحول را در بخش های زمین شناسی دریایی و زمین شناسی فنی و مخاطرات زمین شناسی اجرا می کند و این بخش عملیاتی به برنامه رسمی سازمان اضافه می شود. ابتکار اطلاع رسانی (طرح تحول زمین شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی کشور) طی سال آینده.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور خاطرنشان کرد: ظرفیت فنی تخصصی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و همچنین همکاری این سازمان با مجموعه های دانش، دانشگاه ها و شرکت های مهندسی مشاور. در زمینه تولید اطلاعات پایه در حوزه علوم زمین می تواند تحول بزرگی در عرصه توسعه عمرانی و اقتصادی کشور ایجاد کند که در این راستا حمایت از دولتمردان و تامین منابع برای کشور وجود یک نظام برنامه ریزی برای پیشبرد این اهداف ضروری است. و باید با رویکرد توسعه مناسب تری به این دستور کار توجه کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، تولید 11 اطلاعات پایه طراحی شده در طرح تحول، در زمینه زمین شناسی، اکتشاف ژئوشیمیایی، زمین شناسی اقتصادی (اکتشاف سیستماتیک)، اکتشاف به روش ژئوفیزیک هوابرد، تولید لایه ها. در زمینه زمین شناسی دریایی (رسوب شناسی، ژئومورفولوژی، ژئوشیمی رسوبی و آلاینده ها)، تولید لایه های زمین شناسی مهندسی و مخاطرات طبیعی زمین (3 لایه) و در نهایت لایه های اکتشافی جدید مانند ابرطیفی که توسط سازمان زمین شناسی و معدنی کشور اجرا می شود. سازمان اکتشاف

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *