به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، حمیدرضا شهرکی معاون حمل و نقل این سازمان با اشاره به آخرین آمار تردد زائران از مرزهای شش گانه اربعینی اعلام کرد: با ایجاد سرویس دهی. امکانات و زیرساختها از جمله توسعه و ایمنسازی محورهای منتهی به پایانههای مرزی و چهار خطه، افزایش فضاهای خدماتی و احداث پایانه برکت در مرز مهران نسبت به سال گذشته شرایط مساعدتری برای خدمترسانی فراهم شد. زائران اربعین حسینی
وی با اشاره به استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی، شرکتهای حملونقل، رانندگان زحمتکش، اتحادیههای صنفی، هماهنگی با دستگاههای دولتی و ناوگان کشورهای همسایه در حوزه حملونقل عمومی جادهای، گفت: بزرگترین حوزه عملیات جابجایی مسافر دنیا در حوزه حملونقل عمومی. حمل و نقل در جهان در مدت زمان کوتاهی با وجود برخی کمبودها، این امر در شرایط مساعدتری نسبت به سال گذشته انجام می شود.
به گفته معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، از آغاز اجرای طرح اربعین حسینی از 6 مرداد تا پایان روز دوشنبه 22 شهریور، بیش از یک میلیون و 270 هزار زائر در مسیر برگشت تردد کرده اند. از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی
وی افزود: 870 هزار زائر با وسایل نقلیه عمومی بین شهری در مسیر شرکت در مراسم اربعین حسینی به مرزها منتقل شدند و در مسیر برگشت نیز 400 هزار زائر از مرزها به شهرستان ها تردد کردند.
شهرکی عمده ترددها را در مسیر خروجی به مرز مهران مرتبط دانست و ادامه داد: پایانه مرزی مهران در مسیر خروجی بیشترین سهم جابجایی زائران را با 57 درصد و شلمچه با سهم 25 درصدی در رتبه دوم قرار دارد. دومی است.
وی با اشاره به اینکه استان های تهران، اصفهان و فارس بیشترین سهم را در اعزام زائر داشته اند، گفت: استان تهران 180 هزار زائر، استان اصفهان بیش از 110 هزار زائر، استان فارس با 62 هزار زائر و خراسان رضوی با 59،000 زائر بیشترین زائر را داشته اند. زائران اربعین حسینی
وی افزود: در مسیر برگشت سهم مرز مهران در حوزه حمل و نقل عمومی درون شهری مانند سال های گذشته بیشتر از تعداد مسافران بوده و نزدیک به 69 درصد بوده است.
ایران در ایام اربعین پذیرای 84 هزار زائر پاکستانی است
شهرکی با بیان اینکه پیش بینی می شود مسافران بیشتری از طریق مرز مهران وارد کشور شوند، گفت: به زائران توصیه می شود به دلیل ازدحام در مرز مهران، سایر مرزها را برای ورود به کشور انتخاب کنند تا خدمات مناسبی به زائران در ملاء عام ارائه کنند. حمل و نقل مسافر ارائه شود
قائم مقام سازمان گفت: ایران امسال و برای اولین بار در ایام اربعین حسینی پذیرای 84 هزار زائر پاکستانی بود که در تاریخ حمل و نقل و جابجایی زائران بی سابقه بوده و این ظرفیت نسبت به سال گذشته پنج و نیم برابر شده است. سال سال
وی افزود: 22 درصد زائران پاکستانی با 416 اتوبوس از پاکستان با ناوگان پاکستانی وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شدند و به مرزهای خروجی عراق منتقل شدند و همچنین 72 درصد زائران پاکستانی با ناوگان حمل و نقل عمومی ایران. . و 6 درصد آنها از طریق هوا و ریل جابجا شدند.
معاون حمل و نقل سازمان با اشاره به تنوع ارائه خدمات در سفرهای اربعین امسال گفت: علاوه بر استفاده از ظرفیت ناوگان اتوبوسرانی و وانت، نزدیک به 230 دستگاه اتوبوس به صورت مستقیم از تهران، قم، اصفهان و رشت حرکت خواهند کرد. بدون توقف. زائران به نجف منتقل شدند و در مسیر بازگشت مستقیماً از کربلا به ایران سفر کردند.
شهرکی با اشاره به استفاده از ظرفیت ناوگان کشورهای همسایه و ظرفیت سایر دستگاه های دولتی برای جابجایی زائران و در نتیجه پرکردن بخشی از خلأ ناوگان حمل و نقل عمومی، گفت: دستگاه های دولتی بیش از 1300 نوع خودرو در اختیار سازمان قرار داده اند. ناوگان وسایل نقلیه، عمدتا اتوبوس. برای جبران کمبود اتوبوس برنامه ریزی های لازم برای کاهش زمان توقف زائران در مسیر برگشت انجام شده است.
وی تلاش سازمان، اصناف و شرکت های حمل و نقل، رانندگان را برای ارائه خدمات مناسب و به موقع به زائران برشمرد و از صف طولانی نزدیک به 700 دستگاه اتوبوس در پایانه برکت مرز مهران برای جابه جایی مسافران خبر داد.
انتهای پست/