کارگران ساختمانی گامی رو به جلو به سوی بیمه اجتماعی
وی درباره ایراد مطرح شده توضیح داد: اصلاح مزبور نیاز به دستور داشت و باید در دستور ایشان طرحی تدوین می شد که به طور کامل منابع درآمد را مشخص و تشریح می کرد، اما ترتیب تعیین منابع درآمد مشخص نبود. این مشکل در کمیسیون اجتماعی حل شد.
به گفته وی، طبق آمار حدود یک میلیون و 300 هزار کارگر ساختمانی در کشور وجود دارد که از این تعداد 600 هزار نفر بیمه شده و 650 هزار کارگر ساختمانی در نوبت بیمه اجتماعی هستند.
نایب رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی ابراز امیدواری کرد: با حل موضوع اصلاحیه ماده (5) قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی، فرصت بهره مندی کارگران ساختمانی منتظر بیمه اجتماعی به عنوان فراهم شود. در اسرع وقت.
ساداتی درباره تعداد کارگران ساختمانی در انتظار بیمه نیز گفت: تعداد کارگران ساختمانی تحت پوشش بیمه در سال های 1398 و 1399، 840 هزار نفر بوده و در حال حاضر کمتر از 600 هزار نفر تحت پوشش بیمه هستند.
هادی ساداتی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به مصوبه ایراد شورای نگهبان به طرح اصلاح ماده (5) قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی، گفت: خوشبختانه در جلسه مجلس شورای اسلامی این ایراد رفع شد. کمیته اجتماعی به شورای نگهبان فرستاده شد اما هنوز از شورا برنگشته است.» . به محض برگشت از شورای نگهبان، الزامی است و باید اجرا شود.
ساداتی ادامه داد: ایراد بعدی مربوط به کارگروه بود که اصلاح شد و این دو ایراد صوری و اساسی بود که در کمیسیون اجتماعی به آن رسیدگی شد و مذاکرات لازم با کارشناسان سازمان تامین اجتماعی انجام شد.
نایب رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در عین حال با گلایه از عدم دعوت از نمایندگان حوزه کارگری در بازنگری ماده ۵ قانون بیمه کارگران ساختمانی و رفع مشکلات وی گفت: متأسفانه به طور کامل در جلسات حضور نداشتیم، در حالی که حضور نمایندگان ستاد در مصوبات و نیاز به نهایی شدن آنها و تدوین برنامه های خاصی است، اما برای نمایندگان کارگری کم کاری انجام می شود.
انتهای پیام