به گزارش ای بی اس نیوز، امید رضایی فر در جلسه هماهنگی و توسعه همکاری های صنعتی و دانشگاهی با تاکید بر لزوم همکاری سایپا با واحدهای دانشگاهی و پژوهشی افزود: برای ایجاد این ارتباط و فرهنگ سازی در حوزه نوآوری و تجاری سازی 3 پیشنهاد مشخص برای سایپا داریم.
مدیرکل پشتیبانی فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری «ایجاد پردیس علم و فناوری» را یکی از این پیشنهادها دانست و خاطرنشان کرد: با این اقدام، سایپا دارای پارک علم و فناوری خواهد شد. ”
مدیرکل پشتیبانی فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کلید ارتباط دانشگاه و صنعت با نوآوری را مبتنی بر «نوآوری باز» خواند و گفت: ارائه شد.
وی ادامه داد: همچنین پیشنهاد میشود سایپا نسبت به مشارکت در پروژههای فنآوری بلاعوض و ایجاد صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر اقدام کند.
وی ساخت سیستم تست، تولید شیرهای برقی، طراحی و تعمیر موتورهای پیستونی، تولید حسگرهای هوا و اکسیژن و بخاری نانو صندلی خودرو را از دستاوردهای سازمان تحقیقات علمی و صنعتی ایران برشمرد و یادآور شد: اپراتورهای کروز کنترل پیشرفته کلاچ اتوماتیک، تولید باتری لیتیوم یونی، ردیاب خودرو رادار GT از دیگر محصولات تولیدی این سازمان است.
رئیس سازمان تحقیقات علمی و صنعتی ایران در این جلسه پیشنهاد ایجاد پردیس تخصصی مشترک صنعت خودرو در این سازمان را مطرح کرد و گفت: امیدواریم با نظر مثبت این پردیس تخصصی در سازمان راه اندازی شود. مدیر عامل سایپا و آمادگی داریم دانش خود را برای رفع نیازهای سایپا و ارتقای کیفیت خودروهای تولیدی این شرکت سرمایه گذاری کنیم.
در این جلسه عاشوری رئیس سازمان تحقیقات علمی و صنعتی ایران در سخنانی با اشاره به دستاوردهای این سازمان در حوزه خرو گفت: این سازمان دارای 145 شرکت فناور است که 65 شرکت دانش بنیان و دانش بنیان بوده اند. گردش مالی شرکت های مستقر در این سازمان 2200 میلیارد تومان است.
absnews
رضایی فر یادآور شد: کلید واژه این همکاری ها نوآوری مبتنی بر «نوآوری باز» است تا سرمایه دانش دانشگاه ها را به سمت صنعت هدایت کند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز