اخبار اقتصادی روز

ظهور عربستان سعودی برای تبدیل مکه و مدینه به دو مرکز فعالیت تجاری در جهان اسلام

وی می افزاید که قرارداد «منافع» می تواند سیستم جدیدی را در مکه و مدینه ایجاد کند که آنها را به دو شهر جذاب و مولد تبدیل می کند که به اقتصاد عربستان سعودی و جهان اسلام کمک می کنند، هر دو از نظر گردشگری مذهبی نه یک جاذبه سالانه. از 70 میلیون نفر از سراسر جهان. دنیا از نظر تبدیل شدن به یک مرکز عمده تولید اسلامی چطور؟

به گزارش میدل ایست نیوز، در همین راستا، القصابی در سخنرانی خود در مراسم امضای این قرارداد خاطرنشان کرد: این دو شهر در قلب هر مسلمان جهان جایگاه ویژه ای دارند و این می تواند انگیزه ای برای ویژه باشد. پروژه ها. اتاق های بازرگانی و همکاری خود را تقویت کنند تا مسیر توسعه تجارت و اقتصاد عربستان سعودی باشد.

عساف همچنین خاطرنشان می کند که محصولات و کالاهای زیادی در مکه و مدینه تولید می شود و با استفاده از بعد مذهبی و عاطفی انتساب به این دو شهر مقدس، اقتصاد آنها رونق می یابد.

وی با اشاره به فرصت‌های اقتصادی بزرگی که در موسم حج ایجاد می‌کند، میزان درآمد حج در تمامی بخش‌ها را حدود 6 میلیارد دلار اعلام کرد.

عربستان سعودی با ایجاد مشارکت بین سه بنگاه اقتصادی بزرگ به دنبال تبدیل دو شهر مکه و مدینه به قطب جاذبه برای فعالیت های مالی و تجاری در جهان اسلام است.

به گفته وی، 57 کشور اسلامی با بیش از یک میلیارد و 200 میلیون نفر جمعیت، همگی مکه و مدینه را دو مرکز مهم دینی و معنوی می دانند که می توان از آنها برای تقویت اقتصاد اسلامی استفاده کرد.

وی گفت: این قرارداد سه جانبه با هدف ایجاد مشارکت برای سرمایه گذاری و بهره برداری از موقعیت ویژه این دو شهر مقدس به منظور تبدیل آنها به مراکز جذب فعالیت های تجاری و پروژه های خلاقانه مرتبط با جهان اسلام است.

این مقام سعودی با بیان اینکه طرح های زیادی در این راستا تدارک دیده شده است که پس از بررسی دقیق و همه جانبه اعلام خواهد شد، خاطرنشان کرد: یکی از آنها طرح «ساخت مکه» و راه اندازی نمایشگاه دائمی محصولات و محصولات است. خدمات. جهان اسلام و اجرای ده ها طرح در حرمین شریفین. شریفین خواهد بود.

سلیمان العساف، مشاور اقتصادی و عضو اتحادیه اقتصاددانان عربستان سعودی در این زمینه خاطرنشان می کند که اقتصاد اسلامی با گردش مالی 3.2 تریلیون دلار در سال یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان است.

این قرارداد که با حضور مجید القصابی وزیر بازرگانی عربستان امضا شد، با هدف تقویت تجارت و سرمایه گذاری و افزایش رونق اقتصادی در مکه مکرمه و مدینه منوره و تامین امکانات لجستیکی و لجستیکی لازم امضا شد. برای تقویت سرمایه گذاری ها در آنها.

انتهای پیام

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از الجزیره، روز چهارشنبه 28 دسامبر، توافقنامه “ذینفعان” بین اتاق بازرگانی مکه و اتاق بازرگانی مدینه و اتاق بازرگانی اسلامی، کشاورزی و صنایع عربستان سعودی امضا شد. که این دو شهر مقدس به مرکز فعالیت ها تبدیل شده اند امور مالی و تجارت در جهان اسلام در حال تغییر است.

«عصمت معطوق» دبیرکل اتاق بازرگانی مکه مکرمه نیز خاطرنشان کرد: آمار اولیه نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش زائر را نشان می دهد که به معنای 2.5 میلیون زائر است که از این تعداد 1.7 میلیون نفر خواهند بود. اتباع خارجی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *