«دیپلماسی فناوری» باید به سیستان و بلوچستان هم کشیده شود
وی بیان کرد: کارخانه نوآوری در 2 فاز در سال های 1400 و 1401 به بهره برداری رسید که مجموعه ای از تمامی فضاها، سازوکارها و ساختارهای لازم برای شکل گیری، رشد و توسعه استارتاپ ها و شرکت ها است.شرکت های نوآور که در آن لحاظ شده است. تمام نیازهای لازم برای رشد یک کسبوکار کوچک زیرساختها را گرد هم میآورد و نقش مهمی در شکلگیری فرهنگ پویا و جامعه نوآوری ایفا میکند.
محمدنبی شاهیکیبا گفت: پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان به موفق ترین پارک کشور تبدیل شده است. وی گفت: در مراسم گرامیداشت سالروز انتصاب معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم به همت سازمان تحقیقات علمی و صنعتی ایران و با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد. ریاست جمهوری، وزیر علوم و معاونان پژوهش و فناوری، پارک های موفق علم و فناوری از نظر شاخص های مختلف معرفی و از منتخبان قدردانی شد.
وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان از معدود استان هایی هستند که بیشترین ظرفیت ترانزیت جاده ای، هوایی، ریلی، دریایی و بین المللی را دارند و با توجه به چشم انداز تحولات چشمگیر ریلی و دریایی که در آینده نزدیک انجام خواهد شد، می باشد. یکی از پایه های توسعه، استان توسعه ای است مبتنی بر بنگاه هایی که بر پایه حمل و نقل عمومی شکل گرفته است.
رئیس پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان گفت: هدف از تاسیس این مجموعه تبدیل پارک علم و فناوری استان به قطب نوآوری و استارتاپ در منطقه جنوب شرق کشور است.
رئیس پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان گفت: این پارک به مساحت 50 هزار متر مربع از مجتمع نوین، مجتمع نوگام، مجتمع مبتکر، کارگاه فناور 1 تا 6 و کارخانه نوآوری تشکیل شده و تاکنون بیش از 220 شرکت هایی در این پارک مشغول به کار هستند.
احمد وحیدی عصر چهارشنبه در بازدید از پارک علم و فناوری زاهدان اظهار داشت: تاکنون بازدیدهای مختلفی از پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان انجام شده است و امروز نسبت به سری قبلی بازدیدها پیشرفت بسیار خوبی داشته است. ساخته شده است که نشان از ظرفیت بالای استان و جوانان این مرز و بوم دارد و بوم در حوزه فناوری و خلاقیت های جدید است.
احمد وحیدی برای شرکت در مراسم تکریم و معارفه استاندار سیستان و بلوچستان وارد فرودگاه بین المللی زاهدان مرکز این استان شد.
شاهیکی بیان کرد: پارک علم و فناوری استان در راستای اشتغال زایی، تشویق فعالیت های اقتصادی با ایجاد بنگاه ها، انتقال و تجاری سازی فناوری، بهسازی مناطق محروم و تشویق، حمایت و ایجاد کارآفرینی و رقابت برای راه اندازی مراکز نوآوری و رشد ماهواره ای در زابل چابهار. ، ایرانشهر، سراوان، زهک و بمپور اقدام کرده اند.
وی تصریح کرد: پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان و همچنین پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و ارزیابی کلی شاخص ها به عنوان پارک های برتر کشور معرفی شدند.
ای بی اس نیوز/ سیستان و بلوچستان وزیر کشور بر ضرورت توسعه و گسترش «دیپلماسی فناوری» در سیستان و بلوچستان با تمرکز بر پارک علم و فناوری در این استان تاکید کرد.
رئیس پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان در حاشیه بازدید وزیر کشور از پارک علم و فناوری زاهدان در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز اظهار داشت: در حال حاضر 220 بنگاه دانش بنیان، استارتاپ، فناور وجود دارد. و بنگاه های خلاق با ظرفیت 1600 نیروی انسانی واجد شرایط و کارآمد و 164 دستیار فناور در این پارک فعالیت می کنند.
وزیر کشور گفت: سیستان و بلوچستان به لحاظ همجواری با پاکستان و افغانستان می تواند تاثیر بسزایی در توسعه منطقه داشته باشد که مستلزم تقویت دیپلماسی فناوری و همچنین دیپلماسی اقتصادی است که هر دو مهم هستند. با هم، از انرژی موجود در پارک علم استفاده می کنند. و تکنولوژی می تواند اثرات و برکات مثبت زیادی داشته باشد.
انتهای پیام
شاهیکی با تاکید بر اینکه اقتصاد بی وزن یکی از مزیت های راهبردی استان است، گفت: فعالیت بخش خدمات تاثیر زیادی در افزایش تولید و اشتغال در این استان داشته و می تواند زمینه ساز فرصت های شغلی جدید باشد. و بسیاری از این فرصت ها به اقتصاد گرانش صفر گره خواهند خورد.
وی افزود: یکی از نکات قابل توجه و حائز اهمیت این است که بنای اصلی اقتصاد سیستان و بلوچستان باید بر اساس دانش و علم روز توسعه و برنامه ریزی شود و در این راستا خدمات بازرگانی با فناوری نوین قطعا می تواند ناجی باشد. و اهرم خوبی برای ایجاد تحول جدی در اقتصاد است. استان است.
وی افزود: خوشبختانه به همت استاندار، رئیس جمهور و نیروهای ذیصلاح و بنگاه های خلاق و فعال پارک علم و فناوری شاهد پیشرفت چشمگیری در بخش های مختلف از جمله گیاهان، کشت بافت، اینترنت بوده ایم. از اشیا و حوزه انرژی های تجدیدپذیر که می تواند رونق بیشتری داشته باشد.» در توسعه سیستان و بلوچستان و کشور نقش داشته باشد.
وی ادامه داد: پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان در سال 1391 راه اندازی شد و با تشکیل پارک فعالیت های مرتبط با کارآفرینی و بنگاه های دانش بنیان از سال 1394 به تدریج توسعه یافت و امروز یکی از بهترین پارک ها محسوب می شود. در کشور. .