اخبار اقتصادی روز

حوادث بین المللی امنیت غذایی جهانی را تهدید می کند

ناصر یوسفی کارشناس اقتصاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، وضعیت بازار مرغ و تخم مرغ را به ضرر تولیدکنندگان دانست و گفت: تولید مرغ و تخم مرغ نیاز به زمان طولانی دارد. – برنامه ریزی تلاش های مدت دار و نیاز تولیدکنندگان به تخم مرغ به عنوان ورودی اصلی تولید باید برطرف شود

وی افزود: باید در تولید خوراک مرغ، این نهاده استراتژیک تولید، به خودکفایی برسیم تا بتوانیم قیمت مرغ و تخم مرغ را تثبیت کنیم.

ناصر یوسفی صاحب گفت: حوادث بین المللی امنیت غذایی جهان را تهدید می کند. کشور باید به سرعت در تولید تعدادی کالا به خودکفایی برسد چرا که ما سابقه قحطی داریم و نباید دو بار در یک چاله گیر کنیم.

وی صنعت مرغ و تخم مرغ را بسیار رقابتی معرفی کرد و یادآور شد: شرکت های مختلف برای کسب سهم بازار با یکدیگر رقابت می کنند. این امر می تواند ورود گیاهان جدید به بازار و استقرار آنها را با مشکل مواجه کند، بنابراین باید از پرورش دهندگان جدید حمایت شود و با چند سال تنفس باید تسهیلات پرداخت شود.

absnews

absnews

این کارشناس اقتصادی، تغییرات تقاضای مصرف کننده با واردات محصولات تکمیلی مانند گوشت گاو را آسیبی بر تعادل بازار مصرف مرغ دانست و خاطرنشان کرد: در صورت تغییر چشمگیر تقاضای مصرف کنندگان، مانند کاهش تقاضا برای مصرف مرغ. محصولات طیور، مرغداری ها در معرض ورشکستگی هستند.

یوسفی مرغ و تخم مرغ را کالای مصرفی عموم مردم از فقیر تا ثروتمند عنوان کرد و گفت: مردم نسبت به قیمت این کالاها حساسیت زیادی دارند، دولت برای تامین امنیت غذایی خانوارها باید امکانات تولید و سرمایه گذاری را افزایش دهد. و بهبود وضعیت سیاسی در بخش کشاورزی، این امر باید منجر به تولید کود شود.

کارشناس اقتصاد کشاورزی:

وی افزود: رکود اقتصادی یا کاهش میزان مصرف با بروز بیماری هایی مانند آنفولانزای پرندگان به یکباره نیروهای مولد صنایع غذایی را فلج می کند. مرغداری ها برای تولید نژادی قدرتمند و بومی نیاز به سرمایه گذاری دارند و این تنها با حضور کسب و کارهای دانش بنیان امکان پذیر است.

یوسفی صاحب گفت: مرغداری ها و پرورش دهندگان تخم مرغ اغلب کارگری هستند. یافتن نیروی کار ماهر و حفظ کارگران چالش بزرگی برای آنهاست. بنابراین سرمایه گذاری برای صنعتی شدن و کاهش نیروی انسانی در این صنعت بسیار حائز اهمیت است.

این کارشناس اقتصاد کشاورزی خاطرنشان کرد: حوادث بین المللی امنیت غذایی دنیا را تهدید می کند. کشور باید به سرعت در تولید تعدادی کالا به خودکفایی برسد چرا که ما سابقه قحطی داریم و نباید دو بار در یک چاله گیر کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *