آیا عرضه مازاد کالا باعث رکود در اقتصاد آمریکا می شود؟
انتهای پیام
موجودیهای تجاری ایالات متحده در ماه سپتامبر افزایش یافت و نشان میدهد که کسبوکارها نسبت به سفارش کالاهای بیشتر محتاطتر شدهاند زیرا هزینههای وامگیری بالاتر تقاضا را کاهش میدهد.
اقتصاددانان نگران این هستند که عرضه بیش از حد کالاها می تواند یکی از محرک های رکودی باشد که سال آینده انتظار می رود. بر اساس برآورد ماه گذشته، موجودی وسایل نقلیه موتوری 1.9 درصد افزایش یافت. آنها در ماه اوت 3.6 درصد افزایش یافتند. موجودیهای خردهفروشی، به استثنای خودروها، که در محاسبات تولید ناخالص داخلی لحاظ شدهاند، نسبت به برآورد ماه گذشته 0.1 درصد کاهش یافت.
موجودی انبار در شهریورماه نسبت به مدت مشابه سال قبل 17.8 درصد افزایش داشته است. موجودیهای خردهفروشی در سپتامبر 0.4 درصد افزایش یافت، پس از افزایش 1.4 درصدی در ماه اوت. بهبود زنجیره تامین و کاهش تقاضا برای کالاها در میان نرخهای بهره بالاتر، همراه با تغییر در هزینهها به سمت خدمات، خردهفروشان را با کالاهای اضافی مواجه کرده است. این امر برخی را مجبور به ارائه کاهش قیمت کرده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، وزارت بازرگانی کشور اعلام کرد که تراز تجاری پس از افزایش 0.9 درصدی در مردادماه 0.4 درصد افزایش یافته است. اقتصاددانان شرکتکننده در نظرسنجی رویترز انتظار داشتند که ارزش سهام 0.5 درصد افزایش یابد.
به گزارش رویترز، ذخیره سازی نسبت به سرعت ثابت در اواخر سال 2021 و اوایل سال 2022 به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. در نتیجه، موجودی انبارها تولید ناخالص داخلی را برای دو فصل متوالی کاهش داده است.