اخبار سیاسی روز

یافتن و پنهان کردن اهداف اسرائیل ، ترکیه و آذربایجان در مرزهای ایران

کنعانی مقدم همچنین گفت: در جنگ قره باغ فرصتی پیش آمد تا صهیونیست ها با هواپیماهای بدون سرنشین خود رسما وارد منطقه شوند و ترکیه نیز از آن حمایت کرد. از آنجا که قره باغ بخشی از خاک آذربایجان بود ، ایران موقعیت چندان منفی ای نداشت و آذربایجان حق داشت بخشی از سرزمین های متعلق به خود را پس بگیرد ، اما آنها باید بدانند که کل آذربایجان متعلق به ایران است. در نتیجه تناسب قاجار و اسراف روسیه از ایران جدا شد. آنها هر کاری می کنند نمی توانند فرهنگ ، دین و آداب و رسوم را تغییر دهند.

حسین کنعانی مقدم در گفت وگو با ای بی اس نیوز ، در تحلیل مشکلات اخیر مربوط به جمهوری آذربایجان و تحرکات منطقه گفت: سال هاست نقشه تغییرات ژئوپلیتیک در شمال غرب ایران در دستور کار ترکیه قرار دارد. ، آذربایجان و رژیم صهیونیستی. »و آنها به دنبال نزدیک شدن به دریای خزر و محاصره ایران هستند.

وی افزود: آنچه صهیونیست ها دنبال می کنند تشکیل اسرائیل دوم در مرزهای ایران است که از بخشهایی از کردستان عراق ، ترکیه و آذربایجان تشکیل شده است. شواهد نشان می دهد که به دلیل روابط دیپلماتیک صادقانه آنها با آذربایجان ، 60 درصد نفت از آذربایجان تامین می شود ، 40 درصد سلاح های آذربایجان از اسرائیل است و این یک برنامه جدی است که آنها می خواهند ژئوپلیتیک را تغییر دهند و دریای خزر را ببندند. روابط ایران با اروپا

یک کارشناس مسائل منطقه خاطرنشان کرد: به نظر می رسد تغییر نقشه ژئوپلیتیک شمال غرب ایران در دستور کار ترکیه ، آذربایجان و رژیم صهیونیستی قرار دارد و آنها سعی می کنند ایران را در محاصره قرار داده و خطوط ارتباطی خود را با اروپا ببندند. ”

این کارشناس مسائل منطقه ای در پایان گفت: “به نظر می رسد که شمال غرب ایران به محلی برای ماجراجویی غرب و صهیونیست ها تبدیل شده است ، البته با مانور و مذاکره ایران با ارمنستان برای دستیابی به یک توافقنامه امنیتی-نظامی در پایگاه نظامی در ارمنستان. “این نشان می دهد که منطقه باردار رویدادهای مهم است ، اما باید از طریق دیپلماتیک نیز برای حل مشکلات استفاده شود.

انتهای پیام

وی افزود: از سوی دیگر ، صهیونیست ها اهداف دیگری را دنبال می کنند که عبارتند از ایجاد تقسیم قومی و حمله به گروه های تروریستی و ضد انقلاب و حمایت از جدایی طلبان مانند پان ترکیسم یا گروه های کرد در شمال عراق.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *