جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

گام های اساسی فناوری هسته ای به سمت صنعتی شدن

جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های اجرایی کشور با حضور علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، بهروز کمالوندی سخنگوی و معاون امور بین الملل، حقوقی و مجمع سازمان انرژی اتمی و جمعی از مدیران سازمان انرژی اتمی برگزار شد. دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت و روابط عمومی دستگاه های اجرایی کشور در تالار شهید شهریاری سازمان انرژی اتمی ایران برپا شدند.

گام های اساسی فناوری هسته ای به سمت صنعتی شدن

به گزارش ای بی اس نیوز، جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های اجرایی کشور به ریاست علی بهادری جهرمی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت به همت سازمان انرژی اتمی از ایران برگزار شد.
رئیس جمهور، دبیر و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در حاشیه این جلسه گفت: جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های اجرایی کشور در ماه جاری میهمان سازمان انرژی اتمی ایران بود و هماهنگی حوزه اطلاع رسانی و دستگاه های اجرایی توسط اداره کل دیپلماسی عمومی و اطلاع رسانی سازمان انجام شد.
بهادری جهرمی گفت: امروز با توجه به حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، از سوی رئیس سازمان، سخنگوی و همچنین رئیس سازمان انرژی اتمی از اقدامات و دستاوردهای خوب، امیدوارکننده، افتخارآمیز و غرورآفرین مطلع شدیم. اداره کل دیپلماسی عمومی و اطلاعات سازمان.
وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم برنامه جامع و افق روشنی برای صنعت و فناوری هسته ای کشور ایجاد شد و خوشبختانه در این مدت سند جامع و راهبردی صنعت هسته ای تدوین و اوایل امسال رونمایی شد. بر اساس این سند مقرر شد جهت گیری و اولویت فعالیت ها به سمت صنعتی شدن و بهره برداری های اقتصادی، پزشکی، بهداشتی، کشاورزی و… باشد که به یاری خداوند بسیاری از این موارد پیشرفت کرده و در حال حرکت است. صنعتی سازی.
وی بیان کرد: هم اکنون شاهد صنعتی شدن فناوری هسته ای در حوزه بهداشت و درمان و به ویژه رادیوداروها هستیم و خوشبختانه شرایط برای استفاده بیش از 200 مرکز درمانی از 50 رادیودارو تولیدی در سازمان انرژی اتمی در حوزه پزشکی فراهم شده است. سرطان. تشخیص و درمان
وی ادامه داد: در بخش کشاورزی استفاده از فناوری هسته ای توسعه یافته است به طوری که در حوزه مبارزه با آفات از دانش هسته ای و فناوری پرتو و پلاسما استفاده می شود.
وی با اشاره به لزوم توسعه انرژی هسته ای به عنوان یکی از اولویت های اصلی کشور، تصریح کرد: در صنعت برق باید شاهد افزایش جدی و چشمگیر انرژی هسته ای باشیم و بر اساس دستور رئیس جمهور در زمان خود سفر استانی بوشهر در خصوص تولید 10 هزار مگاوات انرژی هسته ای تاکیدات زیادی شده است و به منظور افزایش ظرفیت تولید برق هسته ای، توسعه فاز 2 و 3 نیروگاه اتمی بوشهر در دستور کار قرار گرفته است. و برنامه ریزی های جدی برای رسیدن به این هدف انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در سازمان انرژی اتمی، امیدوارم با این اقدامات موثر و سریع در زمینه های رادیودارو، کشاورزی، صنعتی و … شاهد بهره برداری حداکثری از دستاوردهای علمی باشیم. این کشور در حوزه های پزشکی، بهداشتی و صنعتی به عنوان یک صنعت هسته ای شناخته می شود.
سخنگوی دولت گفت: این صنعت پیشرو است و سرریز این دانش باید بتواند در حوزه های مختلف مورد استفاده قرار گیرد که دولت در این مسیر بسیار مصمم و جدی است و این مسیر را با سرعتی شتابان دنبال خواهد کرد.
وی با اشاره به بازدید از رآکتور تحقیقاتی شهید فخری زاده در تهران گفت: در حاشیه جلسه امروز فرصتی دست داد تا از آزمایشگاه های تولید رادیو دارو و راکتور تحقیقاتی شهید فخری زاده سازمان انرژی اتمی بازدید کنیم. الحمدلله کشور به سمت مکان یابی راکتورها در حال حرکت است. و به تدریج به سمت عضویت در باشگاه سازندگان راکتورهای تحقیقاتی در جهان پیش می رویم و انشالله این مسیر هدفمند آینده روشنی را برای صنعت هسته ای کشور رقم خواهد زد و امید است با توجه به بالا بودن ماهیت فناوری این صنعت، سایر صنایع و همچنین کشاورزی و بهداشت و فرآوری و صنعت داروسازی قادر خواهند بود از فناوری هسته ای بهره مند شوند.
در این نشست علاوه بر روسای مراکز اطلاع رسانی و مدیران کل روابط عمومی دستگاه های اجرایی، بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی به تشریح موفقیت ها و برنامه های این سازمان و همچنین اعضا پرداخت. این شورا مشکلات جاری کشور و رویدادهای اخیر را مورد بحث و بررسی قرار داد.
انتهای پیام

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *