چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

کشورهای عربی و آسیای مرکزی فرصت ویژه ای برای صادرات کاشی و سرامیک ایرانی دارند

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، عزت الله اکبری اهل تالارپشتی در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کاشی و سرامیک در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران اظهار داشت: در حوزه سرامیک صنعت کاشی و سرامیک، تولیدکنندگان توانمندی داریم که با خارجی ها رقابت می کنند. رقبا، اما مشکل اینجاست، زمینه بحث مشکلات صادرکنندگان در این صنعت وجود دارد.
وی با اشاره به مشکلات تامین انرژی در این شرایط افزود: مدیران و دستگاه های دولتی مرتبط با انرژی باید آمادگی داشته باشند که به صورت متوازن با بخش های تولیدی تکامل یافته و خود را توسعه دهند.

وی بیان کرد: مشکل دیگر در حوزه صادرات بحث انتقال ارز است، همه دستگاه ها باید تلاش کنند و مشکلات را برطرف کنند.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مواد اولیه کاشی و سرامیک در داخل کشور موجود است، گفت: من در هر نمایشگاهی می بینم که سفرای برخی کشورها بیشتر از کشورهای دیگر فعال هستند اما برخی از آنها سفرای ما در خارج از کشور هستند، فعالیت چندانی ندارند.

وی با بیان اینکه سفارتخانه های ایران در سایر کشورها باید چهره اقتصادی ایجاد کنند، گفت: البته در این دولت تغییرات زیادی در چهره سفارتخانه های اقتصادی ایجاد شده است.

*ظرفیت تولید بیش از 700 میلیون متر مربع کاشی و سرامیک در کشور*
بنابراین گزارش اصغر آهنی‌ها، رئیس انجمن کاشی و سرامیک تزیینی ایران، با بیان اینکه کاشی و سرامیک یکی از محصولات استراتژیک کشور محسوب می‌شود، گفت: بیش از 700 میلیون ظرفیت تولید وجود دارد. متر مربع کاشی و سرامیک در کشور. بله، این محصول به عنوان یک کالا می تواند یک محصول ارزآور برای کشور در بازارهای صادراتی از جمله عراق، آسیای میانه و کشورهای عربی باشد.
وی با بیان اینکه در صنعت کاشی و سرامیک، ایتالیا رتبه اول و پس از آن چین است، گفت: امروز می توان گفت که گروه های دانش بنیان ماشین آلات مورد نیاز این صنعت را تولید می کنند و نیازی به تولید از کشورهای دیگر نیست. . در این زمینه، وگرنه ما ایتالیا نداریم.

رئیس اتحادیه سرامیک و کاشی های تزئینی ایران گفت: واردات در این زمینه اهمیتی ندارد و در حوزه صادرات مهم ترین چالش ها بازگشت ارز حاصل از صادرات، تامین نقدینگی و عدم ثبت در قوانین است.

وی گفت: کمبود حامل های انرژی نیز یکی از مشکلات مهم و متناوب برق در تابستان و گاز در زمستان است.

*عراق، پاکستان و افغانستان عمده ترین کشورهای صادرکننده کاشی و سرامیک ایران هستند.

سید احمد میرزایی مجری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کاشی و سرامیک گفت: این نمایشگاه در فضایی به مساحت بیش از 13 هزار متر مربع فضای قابل استفاده در هشت سالن از برندهای برتر ایران در زمینه کاشی و سرامیک برگزار می شود. . : نمایشگاه ها ویترین اقتصادی هر کشوری است که اگر به درستی انجام شود می تواند نقش موثری در توسعه صادرات و رونق اقتصادی داشته باشد.

وی با بیان اینکه در سال 1392 و 1395 اولین نمایشگاه توانمندی های صادراتی این صنعت در استان یزد برگزار شد و یزد به عنوان قطب صادرات کاشی ایران انتخاب شد، گفت: می توان گفت در حال حاضر استان یزد 60 درصد تولید دارد. کاشی های ایرانی بازدیدکنندگانی از ایتالیا، اسپانیا، چین، هند، عراق، افغانستان، تاجیکستان، قزاقستان، روسیه، پاکستان، کشورهای عربی، عمان و قطر نیز در این نمایشگاه حضور دارند.

میرزایی با بیان اینکه در حال حاضر عمده صادرات کاشی و سرامیک ایران به کشورهای عراق، پاکستان و افغانستان انجام می شود، گفت: با توجه به اینکه قیمت تمام شده بالا و تامین پایدار بردارهای انرژی یکی از مشکلات صادرات کاشی به اروپا است. آسیا. یک رسانه خوشحال کننده وجود دارد: برای توسعه سهم بازار در این کشورها، ایجاد نمایشگاه های تخصصی و حضور تجار خارجی می تواند موثر و کارآمد باشد.

absnews

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *