یک مدیر کارگری معتقد است که حقوق باید به گونه ای تعیین شود که به رونق تولید منجر شود و کارگر به جای کار در تاکسی اینترنتی انگیزه کار در خط تولید را پیدا کند.
علی اصلانی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به نامگذاری شعار سال، گفت: اگر اصول نظام و شعارهای هر سال اعلام و تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری به درستی اجرا شود، اقتصاد را تجربه نخواهیم کرد. مشکلات در بخش های صنعتی و تولیدی
عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور با بیان اینکه شعار سال چشم انداز یک ساله کشور را در بخش های مختلف توصیف می کند، گفت: سیاست ها و تصمیم گیری ها باید در راستای مهار تورم و کنترل تورم باشد و قیمت ها در بازار و همزمان افزایش یابد. تولید
اصلانی حقوق و دستمزد را در ایجاد انگیزه نیروی کار برای تولید با کیفیت موثر خواند و با اشاره به سهم حقوق در قیمت تمام شده، گفت: بر اساس محاسبات و آمار، دستمزد سهم کمی در بهای تمام شده تولید دارد و چندان در ایجاد تورم موثر نیست. اگر دستمزدها واقعا تورم زا هستند چرا افزایش نرخ و تعرفه باعث تورم نمی شود؟
این مقام کارگری افزود: سال گذشته اعلام شد افزایش 57 درصدی حداقل دستمزد باعث تورم در اقتصاد شده است و بلافاصله زمزمه اخراج شد اما خدا را شکر نه تنها هیچ کارگری بیکار یا بیکار نشد، بلکه خطوط تولید با انگیزه کار بود و کار رونق بیشتری می گرفت.
وی ادامه می دهد: در همان سال با وجود افزایش 57 درصدی دستمزد کارگران، بسیاری از شهرک های صنعتی به دنبال جذب کارگر بودند. حتی در بنرها اعلام کرده بودند که بیش از حقوق مصوب وزارت کار با حق خدمت و پیش پرداخت به کارگران پرداخت می کنند اما تعداد متقاضیان انگشت شمار بود و کارفرمایان نتوانستند نیروی انسانی لازم را جذب کنند.
عضو شورای عالی شوراهای اسلامی کار در پایان با بیان اینکه تعیین دستمزد باید به گونه ای باشد که منجر به رونق تولید شود نه مخالف آن، گفت: کارگر باید انگیزه کار در تولید را داشته باشد. خط بزند تا در تاکسی اینترنتی سرکار نیاید. اگر توصیه های مقام معظم رهبری را هر سال آن طور که باید اعمال می کردیم، امروز حداقل دستمزد کارگران به بیش از 10 میلیون تومان می رسید و فاصله با هزینه های زندگی کمتر می شد. در نتیجه ضمن افزایش قدرت خرید کارگران، شاهد خروجی و بهره وری کسب و کار با کیفیت بالا بوده ایم.
انتهای پیام