کار مقدماتی همکاری های نفتی ایران و عربستان سعودی آغاز شده است
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در حال حاضر میدان نفتی مشترکی بین ایران و عربستان سعودی وجود ندارد، اما با توجه به احیای روابط دو کشور، مقدمات کار برای همکاریهای دوجانبه آغاز شده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، محسن خجستمهر امروز در حاشیه نشست گام معکوس ارتقای بهره وری عملیات حفاری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای تمامی میادین مشترک ایران و عربستان، برنامه ها و مصوبات لازم برای افزایش تولید و حفظ و نگهداری دریافت شده است. ظرفیت تولید.”
وی افزود: در میدان مشترک نفتی فروزان ایران و عربستان، بنگاه ها و تاسیسات دریایی پتروپارس در دو محور در حال فعالیت هستند و به زودی اخبار مثبتی در خصوص افزایش تولید این میدان نفتی و قرارداد ساخت فرزاد اعلام خواهد شد. غلاف میدان گازی خلیج (B) نیز امضا شده و ساخت این غلاف جدید توسط شرکت پتروپارس در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: اکنون هیچ دامنه مشترکی بین ایران و عربستان وجود ندارد که اعطا نشده باشد، از سوی دیگر با توجه به احیای روابط دو کشور، مقدمات آن آغاز شده است. همکاری دوجانبه».
خجستمهر گفت: مقدمات آغاز حفاری در میدان مشترک نفتی آرش به پایان رسیده است و منابع قابل توجهی را برای اجرای طرح توسعه این میدان در هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران و در صورت فراهم شدن شرایط تصویب کرده ایم. آماده هستند، حفاری در میدان آرش را آغاز خواهیم کرد.
وی اذعان داشت: طرح توسعه میدان گازی فرزاد ای (الف) به هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران ارائه شد و در آینده نزدیک عملیات ساخت غلاف این میدان نیز آغاز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران صنعت حفاری را یکی از مهمترین حلقه های تولید نفت و گاز در مناطق خشکی و دریایی دانست و گفت: حفاری ضامن تداوم و پایداری در حفظ و افزایش تولید است. نفت و گاز، به همین دلیل، مدیریت در این صنعت به ویژه در بخش، نقاط قوت تخصص و برخورداری از سکوهای حفاری با تجهیزات فناورانه جدید از موضوعات مهم در صنعت نفت است.
مجموع ناوگان حفاری زمینی و دریایی به 133 دکل رسید
بر اساس اعلام وزارت نفت، خجستمهر با اشاره به اینکه مجموع ناوگان حفاری زمینی و دریایی بخش خصوصی و دولتی کشور به 133 دستگاه میرسد، گفت: برای افزایش تولید بهویژه از میادین مشترک، نیازمند دکلهای حفاری جدید هستیم، بنابراین در سالهای اخیر نیازمندیم. ما از تمام ظرفیت بخش خصوصی در این زمینه استفاده کرده ایم.
وی خاطرنشان کرد: از منظر شرکت ملی نفت ایران، نقش شرکت ملی حفاری ایران و صنعت حفاری در زنجیره تولید به اندازه خود تولید مهم است. به عبارت دیگر همانطور که تولید نفت و گاز دارای حاکمیت است، ما معتقدیم که شرکت ملی حفاری ایران نیز حاکمیتی دارد. لذا امیدواریم با حمایت دولت بتوانیم سرمایه گذاری کنیم تا شرکت ملی حفاری ایران. با هماهنگی وزارت نفت از دولت خواسته ایم شرکت ملی حفاری ایران را از فهرست شرکت های احتمالی واگذار کند تا بتوانیم با اطمینان بیشتر و با اطمینان بیشتر به اهداف تولید نفت و گاز در کشور دست یابیم. حداقل ریسک
معاون وزیر نفت ادامه داد: مهم ترین چالش در صنعت حفاری بهره وری پایین دستگاه های حفاری و راندمان عملیات حفاری است، بنابراین با روش های مختلف از جمله سخت افزار، نرم افزار، سرمایه انسانی و استفاده به دنبال افزایش این راندمان هستیم. از تجهیزات تکنولوژیکی گرفتن
خجستمهر با اصرار بر راه اندازی سایت های متعدد برای ساخت قطعات یدکی مورد نیاز دکل های حفاری به منظور جلوگیری از واردات، تصریح کرد: در تلاش هستیم تجهیزات مهم مرتبط با دکل های حفاری از جمله دیزل ژنراتور را در داخل کشور بسازیم.
وی بیان کرد: با شروع به کار دولت سیزدهم فعالیت های گسترده ای در زمینه حفظ و افزایش ظرفیت تولید انجام شده است به طوری که از تمام توان دستگاه های حفاری کشور استفاده کرده ایم و اکنون حدود 90 درصد حفاری کشور است. دکل ها ، خشکی و دریایی، کاملا فعال و منعقد شده اند. قراردادهای جدید مربوط به میادین مشترک از جمله میدان آزادگان، حجم حفاری در کشور را افزایش می دهد، بنابراین نیازمند ارائه سکوهای جدید هستیم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به آغاز شمارش معکوس برای آغاز تولید فاز 11 پارس جنوبی گفت: به زودی پروژه حفاری 35 حلقه چاه جدید در میدان گازی پارس جنوبی را در اختیار بخش خصوصی قرار خواهیم داد. اشخاص حقیقی. و شرکت های ملی کشور و همچنین شرکت نفت و گاز پارس که فعالیت های اکتشافی جدیدی را در این حوزه راه اندازی کرده و اطلاعات مهندسی را برای دسترسی به ذخایر جدید گاز تکمیل می کند.
انتهای پیام