دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

چهارمین سال معامله برنج طارم در بورس کالای ایران آغاز شد

ای بی اس نیوز/مازندران چهارمین سال عرضه برنج طارم مازندران به بورس کالای ایران از روز چهارشنبه ۱۹ آبان ماه با حضور مقامات ارشد سازمان بورس کالا در تالار معاملات مرکز تجارت بین الملل و صادرات برنج ایران به طور رسمی آغاز شد. ترمینال در شهر آمل.

نخستین روز معاملات برنج برداشت شده امسال در بورس کالای ایران آغاز شد و همزمان، معاملات این کالای استراتژیک در اتاق شیشه ای نیز انجام شد.

مدیرعامل مرکز تجارت بین‌المللی ایران و پایانه صادراتی برنج مستقر در آمل گفت: بورس محصولات کشاورزی برنج برای چهارمین سال فعالیت خود از روز چهارشنبه ۱۹ آبان ماه بازگشایی می‌شود و تا پایان سال زراعی تعطیل است.

سیداسماعیل یزدان پناه امروز در حاشیه افتتاح و آغاز چهارمین سال معامله برنج طارم در بورس کالای ایران، در گفت وگو با ای بی اس نیوز اظهار امیدواری کرد که این اقدام به عنوان یکی از ابزارهای جدید و مهم در بورس کالای ایران باشد. زمینه تجارت برنج، می تواند باعث رونق بازار برنج شود.

وی افزود: با توجه به اینکه کشاورزان بدون دغدغه می توانند برنج تولیدی خود را در بورس کالای ایران به فروش برسانند، ادامه داد: با وجود اینکه میزان خرید و فروش در بورس نسبت به حجم تولید بسیار ناچیز است، طی سه سال گذشته سال ها و با شفافیت این بازار با مظنه برنج، شاخص قیمت این محصول، در رقابتی شفاف واقعی شده است.

مدیرعامل مرکز تجارت بین‌الملل و پایانه صادراتی برنج ایران با تاکید بر اینکه برنج‌کاران می‌توانند محصولات خود را در سراسر کشور و با شفاف‌سازی قیمت برای مصرف‌کنندگان عرضه و عرضه کنند، گفت: در زمان عرضه برنج در بورس کالا، سایر برنج‌کاران نمی‌توانند محصولات خود را در سراسر کشور عرضه و عرضه کنند. کلاه بپوش این کار نتیجه نداد و در واقع دست دلالان و دلالان در تعیین قیمت برنج به طور کامل کاهش یافت.

یزدان پناه همچنین مزیت های دیگر عرضه برنج در بورس را برشمرد و گفت: یکی از موارد مهم برای تامین برنج در بورس، خرید و فروش نقدی آن است و این روش باعث نگرانی دیگر برنج کاران برای فروش شده است. محصول با دریافت چک و عواقب آن.

وی با بیان اینکه مرکز تجارت بین الملل و پایانه صادرات برنج ایران کیفیت برنج مازندران را در هنگام عرضه در بورس تضمین و تحویل محصول با کیفیت را به خریدار تضمین می کند، افزود: البته علاوه بر برنج کاران، هر شهروند ایرانی می تواند خرید کند. و برنج را به عنوان کالا بفروشید و سود مورد نظر را بگیرید.

مدیرعامل مرکز تجارت بین‌الملل و پایانه صادراتی برنج ایران با اشاره به اینکه در سه سال گذشته از زمان عرضه برنج در بورس، استقبال کشاورزان و مصرف‌کنندگان برای خرید در این بازار افزایش یافته است. در واقع، محصولات استراتژیک کشاورزی نوعی جایگزین قانون خرید تضمینی است که با هدف حمایت از تولید محصولات استراتژیک کشاورزی اجرا می‌شود.

یزدان پناه افزود: زمانی که کشاورز که قصد دارد محصول خود را در بورس بفروشد و برنج خود را به مرکز معاملات تحویل دهد، این مرکز گواهی سپرده کالایی صادر می کند که به نوعی ضمانت نامه معتبر محسوب می شود و کشاورز می تواند با با ارائه این گواهی به مرکز می تواند مجدداً محصول خود را دریافت کند و با استفاده از گواهی سپرده محصول، تسهیلات بانکی دریافت کند و یا در اختیار دیگران قرار دهد.

مدیرعامل مرکز تجارت بین‌الملل و پایانه صادرات برنج ایران در عین حال از صدا و سیما خواست با حمایت و اطمینان از کشاورزان برای عرضه برنج بدون دغدغه به بورس، حمایت و فرهنگ‌سازی در این بخش برای حذف واسطه‌ها انجام شود. .

به گزارش ای بی اس نیوز، نماد معاملاتی، گواهی سپرده برنج سفید طارم مازندران است و کشاورزان مازندرانی می توانند با عرضه برنج تولیدی خود بر اساس استانداردهای تعریف شده و فروش محصولات خود به بازار از طریق بورس، گواهی سپرده دریافت کنند. تبادل.

یعنی هر شالیکار می تواند محصول خود را طبق استانداردهای تعریف شده با اخذ کد انبار به این مرکز وارد کند.

چهارمین سال معامله برنج طارم در بورس کالای ایران آغاز شد

هنگامی که کشاورز برنج خود را برای عرضه در بورس به این مرکز می آورد، کیفیت بالای و مرغوب برنج طبق ضوابط موسسه استاندارد به ویژه درصد شکستگی و عدم وجود سفیده برنج توسط کارشناسان ترمینال و برنج نیز با قیمت تعیین شده توسط کشاورز وارد می شود. عملیات بورس. هر گاه خریدار برنج عرضه شده توسط کشاورز را از بورس خریداری کند، می تواند 16 درصد قیمت روز معاملات را بپردازد و برنج را در کیسه های 10 کیلویی درب منزل تحویل بگیرد.

مرکز تجارت بین‌المللی برنج ایران واقع در آمل دارای 170000 متر مربع مساحت است که 50000 متر مربع آن برای نگهداری برنج و 6000 متر مربع واحد تجاری و خدماتی و اتاق بازرگانی است. این مرکز دارای فروشگاه تک مرحله ای صادراتی بوده و ظرفیت نگهداری، دسته بندی، بسته بندی، خرید، فروش و صادرات 700000 تن برنج را دارد.

بر اساس اعلام رسمی جهاد کشاورزی مازندران، امسال یک میلیون و 540 هزار و 198 تن شلتوک در استان تولید شد که 70 درصد آن ارقام بومی طارم و هاشمی بوده است.

مازندران حدود 42 درصد برنج مورد نیاز کشور را تامین می کند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *