یکی از فعالان کشاورزی گفت: توت فرنگی هایی که در فضای باز کشت می شوند کوچکتر، نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگی های کشت شده در گلخانه بزرگتر و یکنواخت تر، اما طعم کمتری دارند.
مصطفی هاینژاد در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: توت فرنگی هایی که در فضای باز رشد می کنند، به دلیل تماس با زمین، هوای آزاد و زیر نور مستقیم آفتاب، طعم بیشتری دارند اما ابعاد آن کوچک و نامنظم است.
وی ادامه داد: توت فرنگی های کشت شده در گلخانه ها یکنواخت تر، بزرگتر و دارای اندازه منظم هستند اما طعم آن کمتر است.
این کارشناس کشاورزی افزود: هر دو نوع توت فرنگی مشتریان خاص خود را در بازار دارند. برای برخی از مصرف کنندگان ظاهر توت فرنگی و تعداد انگشت شماری آن مهم است و برای برخی طعم آن ارجح تر است.
انتهای پیام