به گزارش ایلنا، جندقی افزود: بازرسان بهداشت محیط طرح سلامت نوروزی از سال 1402 از 3 اسفند 1401 لغایت 24 فروردین 1402 به صورت فعال بر وضعیت سلامت سوله ها، مراکز و اماکن بین راهی، پایانه های مسافربری، عرضه و توزیع نظارت می کنند. مراکز و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی و نظارت کردند.
وی افزود: در این مدت یک میلیون و 13 هزار و 869 بازرسی و 421 هزار و 66 آزمایش کلر زنی آب شرب انجام شد و 766 هزار و 224 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و تاریخ مصرف گذشته کشف و از چرخه مصرف خارج شد.
جندقی اعلام کرد: روزانه به طور میانگین 3 هزار و 355 بازرس در قالب یک هزار و 810 تیم بازرسی و نظارت از وضعیت بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی، پناهگاه ها، مراکز و مکان های بین راهی، پایانه های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و تهیه و فروش مواد غذایی. و اماکن عمومی نظارت شد.
رئیس مرکز بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در این مدت 923 هزار و 884 مورد بازرسی از مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، 51 هزار و 880 بازرسی از سیستم های آبرسانی و 38 هزار و 105 بازرسی مشترک با سایر مراکز انجام شده است. دستگاه ها، سازمان ها و اصناف ایجاد شد.
وی افزود: 20 هزار و 494 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت موازین و موازین بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و 3784 واحد صنفی نیز پلمپ شدند.
رئیس مرکز بهداشت محیط و کار معاونت بهداشت گفت: ۱۶ هزار و ۱۴۷ پرونده شکایت مردمی رسیدگی شده است. با همکاری شهرداری ها ۱۱ هزار و ۸۸۹ مورد از دستفروشان جمع آوری شد. در مجموع 72 هزار و 802 برنامه آموزشی برای اصناف و مردم برگزار شد و به 473 هزار و 596 نفر آموزش های لازم ارائه شد.
بر اساس اطلاعیه وزارت بهداشت، وزارت بهداشت افزود: با تجهیز بازرسان بهداشت محیط به دستگاههای پرتابل بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی، 65 هزار و 3026 مورد اندازهگیری و 10 هزار و 966 مورد مشکوک به نمونههای غذایی کشف شد. همچنین 51880 سامانه آبرسانی مورد بازرسی قرار گرفت و 24639 نمونه میکروبی و 421066 آزمایش کلر زنی آب شرب انجام شد.
خبر از رکنا
اخبار خبرگزاری رکنا