یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

پایداری تولید نفت به تحقیقات دانش محور بستگی دارد

معاون نظارت بر تولید نفت و گاز در میادین مشترک با اشاره به جنبه های کمی طرح کشور برای احیای چاه های کم بازده، خاطرنشان کرد: در این طرح در فاز اول 79 حلقه چاه را برای تامین انتخاب کرده ایم. شرکت ها، زیرا به هیچ وجه با در نظر گرفتن مشکلات فنی و الزامات موجود ۷۵۰ حلقه چاه کم بازده را نمی توان به یکباره به بنگاه های دانش بنیان واگذار کرد.

معاون نظارت بر تولید مشترک نفت و گاز ادامه داد: طرح محرک چاه های کم بازده بستر بسیار مناسبی برای پیشرفت اقتصادی برای بنگاه های طراحی شده بر اساس فناوری خواهد بود.زیرا سپردن مدیریت یک چاه چند میلیون دلاری به یک شرکت دانش بنیان ریسک بالایی دارد، در حالی که همراهی این شرکت ها در تمامی سطوح در طول اجرای این طرح و امکان خروج از این شرکت در صورت عدم موفقیت طرح فضای بسیار خوبی را برای شرکت های داخلی ایجاد کرده است.

معاون نظارت بر تولید نفت و گاز در میادین مشترک گفت: تثبیت و تداوم تولید در صنعت نفت در گرو فناوری های نوین و تحقیقات دانش بنیان است.

وی افزود: اگر فاز اول طرح احیای چاه های کم بازده به خوبی پیش برود و فناوری های ارائه شده توسط شرکت های دانش بنیان پاسخگوی افزایش تولید در چاه ها باشد، شرکت ملی نفت ایران متعهد به برداشت بیشتر از چاه ها خواهد شد. چاه های کم بازده کشور در مراحل بعدی این طرح در اختیار این شرکت ها قرار گرفت.

** کاهش 10 درصدی تولید سالانه نفت

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نفت، علی براتی معاون نظارت بر تولید نفت و گاز در میادین مشترک در نشست تخصصی نقش شرکت های مبتنی بر دانش در پروژه چاه کم بازده در اولین همایش و نمایشگاه مدیریت فناوری و محصولات دانش بنیان در صنعت نفت با رویکرد چالش ها و فرصت ها با اشاره به همکاری شرکت ملی نفت ایران برای تسریع در اجرای این وی گفت: بر اساس آمارهای موجود از ابتدای تولید نفت در کشور بیش از 4 هزار حلقه چاه تولیدی حفر شده است که به مرور زمان بسیاری از این چاه ها به دلایل مختلف متروکه یا از رده خارج شده اند. ، و برای تثبیت و ادامه تولید ایندو رگه های نفتی، ما باید به فکر احیای آنها به لطف فناوری های جدید و تحقیقات دانش بنیان باشیم.

براتی با اشاره به لزوم انجام تحقیقات پژوهش محور در خصوص پایداری بلندمدت فرآیند تولید نفت و گاز کشور گفت: هر ساله حدود 10 درصد از تولید نفت در میادین نفتی به طور طبیعی نفت ایران کاهش می یابد و اگر این روند ثابت بماند. پس از سه سال، بیش از 900 هزار بشکه از میزان تولید کاهش می یابد، بنابراین اگر به فکر جبران این کاهش در مناطق نفت خیز کشور نباشیم، شاهد بسته شدن چاه های خود خواهیم بود.

absnews

یک مقام نفتی گفت

او افزود: شاخص‌های خاصی مانند حجم تولید، جایگزین تعداد چاه‌ها به عنوان مشوق اصلی برای احیای چاه‌های ضعیف شده‌اند. در ایران به ازای هر میلیارد بشکه ذخایر نفت قابل استحصال، حدود 15 حلقه چاه حفاری شد، در حالی که این عدد در کشورهای همسایه بیشتر از 30 حلقه است.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *