نماینده مردم شریف صحنه و کنگاور در مجلس در پاسخ به سخنان نمایندگان شریف صحنه و کنگاور خاطرنشان کرد: مشکل اصلی در تحلیل انتخابات 20 اسفند که نباید از آن غافل شد، میراث نامطلوب به جا مانده از دولت است که مدعی است. مبتکر و امیدوار
به گزارش ای بی اس نیوز، متن اطلاعیه روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری به شرح زیر است:
یکی از پدیدههایی که پس از انتخابات به طرز شگفتانگیزی ظاهر شد، دلبستگی به بهانههای واهی از سوی چند نماینده بود که به هر دلیلی اعتماد مردم را برای ادامه خدمت جلب نکردند.
از جمله آقای علی رضایی نماینده مردم شریف صحنه و کنگاور استان کرمانشاه که به دلیل بدشانسی و شاید نارضایتی مردم در مواجهه با عملکرد خود از راهیابی به مجلس دوازدهم بازماند، به نظر می رسد به جای قبولی، قهر کند. نتیجه و انعکاس عملکرد او. با حمله شخصی به دولت و رئیس جمهور، شهروندان حوزه انتخابیه را تلافی کنید!
به گفته وی، او برای توجیه رای ندادن خود بهانهای قابل ارائه پیدا کرد و گفت: «خیلیها میگویند آقای رئیسی در حوزه اقتصادی بیتأثیر به نظر میرسید. مشارکت در انتخابات کم بود زیرا مردم از مدیریت اقتصادی کشور ناراضی بودند و مشارکت کمتر مردم در انتخابات 20 اسفند نسبت به انتخابات قبلی ریشه در همین موضوع دارد. سوء مدیریت اقتصادی باعث شده اعتماد مردم به هم بریزد!
اظهارات وی این است که مشارکت مردم در انتخابات 20 اسفند کمتر از دوره قبل بوده است، اما علیرغم سرمایه گذاری سنگین دشمن در حوزه جنگ شناختی و به ویژه جنگ اقتصادی، تنها با کاهش یک درصدی مواجه بوده ایم. در مقایسه با انتخابات 1397، در حالی که در اولین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در زمان شور اول انقلاب و در اسفند 58، فقط 52 درصد مشارکت مردمی داشتیم یا چند ده واحد درصد کمتر از انتخابات جمهوری اسلامی. و هیچ کدام ادعا نکردند که مردم از نظام اسلامی دور شده اند.
این در حالی است که آقای علی رضایی با 36 هزار و 341 رای به دوره یازدهم راه یافت اما در انتخابات 20 اسفند با کاهش چشمگیری آرای وی مواجه شد و این در حالی است که برخی از نمایندگان محترم مجلس یازدهم به لطف اقبال آقایان توانستند به مجلس دوازدهم راه یابند. مردم. .
البته تأثیر مشکلات اقتصادی بر میزان مشارکت را نمیتوان انکار کرد، اگرچه درصد مشارکت در مناطق کممنافع اقتصادی غالباً بیشتر از مناطق مرفهتر بود، اما به طور کلی انتخابات اخیر را نباید بهطور منحصربهفرد تحلیل کرد. اما شما باید چیزها را از زوایای مختلف ببینید: پرداخت و تبرئه کردن خود و معرفی ابر، باد، مه و خورشید به عنوان عامل شکست، فقط برای خوشبختی موقت برای گوینده ناکام مفید است.
موضوع اصلی انتخابات 20 اسفند که نباید از آن غافل شد، میراث نامطلوب دولت مدعی هوشمندی و امیدواری است، به ویژه:
– 6 افزایش دو برابری نقدینگی به عنوان یکی از عوامل اصلی تورم
– 6 تا 9 برابر قیمت مسکن، خودرو، سکه، ارز و بسیاری اقلام دیگر
– ضریب جینی به عنوان یکی از شاخص های توزیع درآمد از 365 هزار در سال 1390 به 401 هزار در سال 1398 افزایش یافته است که به معنای افزایش 9.5 درصدی شکاف طبقاتی در دولت قبل بوده که بالاترین میزان است. در طول دهه های گذشته
– ضایعات 18 میلیارد دلاری و 60 تن طلا از ذخایر استراتژیک
– خصوصی سازی به جای خصوصی سازی و واگذاری فساد مالی برخی شرکت ها و کارخانه های دولتی
– کسری بودجه 480 هزار میلیارد تومان – بدهی انباشته 1500 هزار میلیارد تومان.
– سررسید اصل و سود اوراق به مبلغ 532 میلیارد تومان
و تورم بالا برای چندین سال، رها شدن بسیاری از پروژه های ناتمام تنها بخشی از میراث رادیواکتیو گذشته است که اثرات منفی آن را نمی توان به سرعت پاک کرد.
از سوی دیگر، «دولت کار و فعالیت» دکتر رئیسی در این مدت با وجود تنگناهای متعدد، توانست تعداد زیادی از بدهی ها و تعهدات خود را تسویه کند.
– تسویه 270 هزار میلیارد تومان اصل بدهی و سود اوراق
– تسویه بدهی 100 هزار میلیارد تومانی به صندوق های بازنشستگی
– تخصیص تا سقف 50 هزار میلیارد تومان برای رتبه معلمی
و اختصاص 54 میلیارد تومان برای تسویه بدهی بانک مرکزی نمونه هایی از تلاش دولت سیزدهم برای رفع مشکلات و برون رفت از چالش هاست.
از این گذشته، انتخابات دوازدهمین دوره شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری شکست شرم آور ستاد «تحریم انتخابات» بود. یک سال است که رسانه های دشمن به صورت شبانه روزی و با برداشت های گمراه کننده و بمباران اخبار و گزارش های نادرست و کذب تلاش می کنند تا پروژه تحریم انتخابات را محقق سازند و در این راستا به علاوه رسانه های رسمی وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی، صدها شبکه تلویزیونی ماهواره ای و هزاران شبکه در فضای مجازی و برخی سایت ها و شبکه های خبری ملی نیز ماموریت ناامیدکننده ای هستند.
آنها مسئول بودند که مردم را از شرکت در انتخابات منصرف کنند و آنها را از حضور در صندوق های رای تشویق کنند و با تبلیغات سنگین و پرحجم به شرکت حداکثر 20 درصدی مردم ایران در انتخابات فشار وارد کنند.
به عنوان مثال روزنامه گاردین در گزارشی نوشت: برآوردها نشان می دهد که سه چهارم مردم قصد شرکت در انتخابات را ندارند و تنها 16 درصد به طور قطع قصد شرکت در انتخابات را دارند. سه چهارم شرکت کنندگان به دلیل مخالفت با جمهوری اسلامی یا عدم برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در انتخابات شرکت نمی کنند.
اما مردم شریف ایران با مشارکت 25 میلیون نفری در مقابل این تبلیغات مسموم و گسترده پای صندوق های رای حاضر شدند و طرح «تحریم انتخابات» را شکست دادند و بار دیگر ثابت کردند که فضایی دشمن تا چه اندازه است. ساخت و ساز بر اساس واقعیت است.
اما در ایران اسلامی همیشه جای نقد و نظر مخالف وجود دارد و دولت نقد منصفانه و دلسوزانه به ویژه نمایندگان محترم را می پذیرد و خود را موظف به حل مشکلات واقعی می داند، اما این امر برای کسی که در جریان است قابل قبول نیست. حوزه قانون گذاری و کنترل باید نسبت به عملکرد خود در برابر مردم پاسخگو باشد، با ارزیابی و اظهار نظر در مورد دولت مردمی و رئیس جمهور پرتلاش، از دایره انصاف و عدالت خارج شود و بدون اشاره به تداوم دستاوردها و اقدامات رئیس جمهور و دولتمردان، حل شود. مشکلات مردم، فضای کشور تیره خواهد شد. ترسیم تار و خسته کننده!
امیدواریم دولت و مجلس طبق توصیه رهبر فرزانه انقلاب با همدلی و هم افزایی از تمام توان و ظرفیت خود برای خدمت به مردم و پیشرفت کشور استفاده کنند و فرصت سوء استفاده را ندهند. با بیاناتی به دشمنان قسم خورده این مرز و بوم.
روابط عمومی معاونت پارلمانی رئیس جمهور
انتهای پیام