او گفت که از ابتدای سال جاری تا یک ماه قبل، سهمیه پایه سوخت رانندگان کامیون به تدریج 10 درصد کاهش یافت و در نهایت به صفر رسید. وی گفت: با پیگیری های شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از سوی سازمان راهداری مقرر شد سهمیه پایه سوخت بر روی کارت های رانندگان بازگردانده شود که روز گذشته مجدداً کارت سوخت رانندگان با سهمیه پایه شارژ شد. . سهمیه پایه با توجه به نوع کامیون و میزان سرویس (نظارت) تعیین می شود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اصلی رانندگان در حال حاضر کمبود سوخت است که در سطح کشور بیداد می کند و در هر استانی اتفاق می افتد. مشکل اصلی سوخت به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مربوط می شود. بارها از مسئولان شرکت ملی صدا و سیما خواسته ایم در روند توزیع سوخت تجدید نظر کنند.
وی ادامه داد: این در حالی است که تورم هزینه های کامیون داران نسبت به سال گذشته به 200 درصد رسیده است و کرایه حمل بار تنها یک بار در سال 20 تا 30 درصد افزایش یافته است. این در حالی است که بر اساس مصوبه تن کیلومتری، هر سه ماه یک بار باید نرخ بار را بررسی کرد.
او ادامه داد: ویدئوهای منتشر شده در رسانه های اجتماعی مانند اعتصاب کامیون داران و توقف حمل و نقل صحیح نیستند و عمدتا جعلی هستند. گزارش ها یا فیلم های متعددی از حمله به کامیون داران و شکسته شدن شیشه خودروهای سنگین در برخی از استان های غربی منتشر شده است، اما هنوز صحت آن از سوی نهادهای ذی صلاح تایید نشده است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، در دو روز گذشته برخی رسانه های معاند فیلم و گزارشی از مطالبات اعتصاب سراسری کامیون داران و توقف حمل و نقل کالا منتشر کردند.
پیش از این یک بار در مهرماه ۱۳۹۶ تعدادی از کامیون داران به دلیل بی توجهی دولت وقت به مطالبات صنفی کامیون داران دست به اعتصاب سراسری زدند.
این فعال صنفی با بیان اینکه رانندگان اعتراضات صنفی دارند، افزود: این اعتراضات منجر به توقف حمل و نقل کالاها به ویژه کالاهای ضروری از بنادر به سایر استان ها نشده است و رانندگان همواره تاکید می کنند که این اعتراضات نباید منجر به ایجاد مشکل شود. اعتصاب عمومی. و توقف حمل و نقل کالا.
** مصوبه اجرا نمی شود؟
خدایی تصریح کرد: از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای درخواست کرده ایم تا تعرفه حمل و نقل را با توجه به شاخص های تورمی اعلامی بانک مرکزی اصلاح کند.
absnews
**مشکل اصلی کامیون داران کمبود سوخت است
رئیس اتحادیه سراسری کامیون داران افزود: یکی دیگر از مشکلات رانندگان گرانی لوازم یدکی، لاستیک و روغن موتور است. لاستیک ها از جفتی 10-12 میلیون تومان پارسال به 18-20 میلیون تومان در هر جفت رسید.
به گفته خدایی، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در اختیار پمپ بنزین ها کارت سوخت قرار داد تا گازوئیل رایگان را با قیمت هر لیتر 600 تومان دریافت کنند، اما برخی از جایگاه داران یا اپراتورها حاضر نیستند 600 تومان گازوئیل به کامیون داران بدهند و گازوئیل مجانی را به هر قیمتی که می خواهند بفروشند.
این مسئول گفت: در حال حاضر قیمت گازوئیل در ترکیه لیتری 45 هزار تومان است و کامیون های ترک به ایران می آیند و گازوئیل رایگان را با قیمت لیتری 5 هزار تومان می خرند. بنابراین رانندگان ایرانی برای دریافت سوخت رایگان 600 تومانی باید به پمپ بنزین بعدی مراجعه کنند.
رئیس اتحادیه کامیون داران:
رئیس اتحادیه سراسری کامیون داران گفت: ویدئوهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی مانند اعتصاب کامیون داران و توقف بار، صحت ندارد و عمدتاً صحت ندارد.
در این اتصال، فیروز خدایی، رئیس اتحادیه سراسری کامیون داران ایران وی در گفتگو با خبرنگار آنا درباره صحت ادعای اعتصاب کامیون داران گفت: در حال حاضر در پایانه های بار مشکلی نداریم و توزیع کالا به طور کامل انجام می شود. کامیون داران نیز کالاها به ویژه کالاهای اساسی را حمل می کنند.
رئیس اتحادیه سراسری کامیون داران با اشاره به تفاوت نرخ بارنامه های صادر شده با ارقام دریافتی رانندگان، از دیگر مشکلات رانندگان یاد کرد: زمانی که کامیون 1.5 تا 2 میلیارد تومان قیمت داشت آخرین بار. امسال به 7 میلیارد تومان رسید، راننده ای با چنین سرمایه گذاری حاضر به حمل کالا با تعرفه های پارسال نیست.
این کارشناس صنفی صنعت حمل و نقل افزود: یکی دیگر از مشکلات کامیون داران تسویه نشدن مطالبات بیمه تکمیلی آنها توسط بیمه البرز است. گاهی بین 3 تا 6 ماه است که در مجموع 20 هزار پرونده بیمه تکمیلی برای درمان رانندگان کامیون توسط بیمه البرز تسویه حساب نشده است. این شرکت بیمه رقم دقیقی از کل مطالبات رانندگان را اعلام نمی کند.