نماینده کشورمان گفت که بیش از 7 دهه است که مردم فلسطین شاهد جنایات مستمر از جمله کشتارهای مکرر ، پاکسازی قومی ، شکنجه های سیستماتیک ، قتل و بازداشت خودسرانه و غیره هستند. این جنایات بر اساس حقوق بین الملل به عنوان جنایات جنگی ، نسل کشی و جنایت علیه بشریت طبقه بندی شده اند ، از جمله کنوانسیون بین المللی 1973 در مورد ممنوعیت و مجازات جنایت آپارتاید و اساسنامه دیوان 1973. حقوق کیفری بین المللی.
وی با طعنه خاطرنشان کرد که رژیم اسرائیل به بهترین وجه در قطعنامه 3379 مجمع عمومی سازمان ملل متحد در 10 نوامبر 1975 توصیف شده است و اکنون زمان آن است که شورای حقوق بشر با توجه به ادامه سیاست ها و جنایات رژیم آپارتاید اسرائیل این موضوع را به رسمیت بشناسد. به به زیرا واقعیت همان است که در قطعنامه 3379 تأکید شده است: صهیونیسم مترادف با نژادپرستی و نژادپرستی است.
به گزارش ای بی اس نیوز ، نماینده کشورمان در این نشست که از 13 سپتامبر تا 7 اکتبر برگزار می شود ، در واکنش به اتهامات بی اساس رژیم صهیونیستی علیه کشورمان گفت: کشتار ، تروریسم ، تجاوز و خونریزی جرأت سوء استفاده از بشریت را داشته است. موضع شورای حقوق بشر در زمینه نشر اکاذیب و نفرت نمونه بارز عادی سازی شر و شرارت است.
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در ژنو به اظهارات رسوایی نماینده رژیم صهیونیستی در چهل و هشتمین جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد پاسخ داد.
وی با تأکید بر اینکه تنها یک نظام نژادپرستانه آپارتاید می تواند جنایت هایی را علیه کودکان خارجی انجام دهد و آنها را بازداشت و زندانی کند ، گفت: “تنها جنایت این کودکان این است که آنها را با دستان کوچک خود به سمت هیولای بی رحم سوق دهند. اشغال و تجاوز سنگ پرتاب کرد.
نماینده جمهوری اسلامی ایران علت تعقیب این جنایات را 75 سال بی عملی و بی تفاوتی جامعه بین المللی در برابر فجیع ترین بی عدالتی تاریخ اعلام کرد. این وضعیت ، به لطف حمایت برخی کشورها ، به ویژه ایالات متحده ، باعث شد که رژیم کاملاً از عواقب اقدامات خود مصون باشد.
انتهای پیام
نوشته های مرتبط:
- مجازاتهای اصلی، مجازاتهای تکمیلی و تبعی کدامند؟
- "ایران و برجام" در هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل
- بیانیه ستاد حقوق بشر ایران در واکنش به قطعنامه کمیته…
- جابری انصاری: منظومه بازدارنگی اسرائیل دچار فروپاشی…
- تاکید بر همافزایی میان دستگاهها برای حفظ و حراست…
- گزارش ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران برای سازمان ملل متحد