شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

همکاری بخش خصوصی در احیای واحدهای راکد

گفتنی است، نتیجه طرح پایش واحدهای صنعتی غیرفعال کل کشور نشان می دهد که 12 هزار و 67 واحد راکد شامل 6814 واحد در داخل شهرها و نواحی صنعتی و 5253 واحد در خارج از کشور شناسایی شده است. 62 درصد از واحدهای صنعتی راکد شناسایی شده با روش‌های فعال‌سازی مجدد فنی قابل راه‌اندازی هستند که در صورت انجام بیش از 167 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد می‌شود.

انتهای پیام

رسولیان در پاسخ به این سوال که آیا احتمال شکست مجدد واحدهای راکد وجود دارد؟ وی تصریح کرد: راه اندازی مجدد واحد راکد به معنای راه اندازی مجدد همان تولید قبلی و استفاده از همان ماشین آلات نیست. برخی از واحدهای تولیدی کاملاً نوع تولید خود را تغییر داده اند، زیرا ممکن است برخی کالاها دیگر بازاری نداشته باشند.

وی افزود: واحدی که زمین، آب و برق خود را دارد نباید تعطیل شود. هدف تخصیص واحدهایی با زیرساخت و گاهی با ماشین آلات خوب برای تولید محصولات رقابتی و مناسب است.

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی کشور با بیان اینکه تاکید بر همکاری بخش خصوصی برای احیای واحدهای راکد با ایجاد ارتباط بین این واحدها و واحدهای توانمند است، گفت: احیاگران در بخش خصوصی نیز آموزش دیده اند. که واحدهای راکد را احیا و بازنشانی می کنند.

امسال برای احیای 1600 واحد تولیدی راکد در شهرها و نواحی صنعتی سراسر کشور هدف گذاری شده است و پیش بینی می شود با احیای این تعداد واحد برای 28 هزار و 800 نفر شغل ایجاد شود. همچنین بر اساس اعلام سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران، احیای 400 واحد تولیدی راکد خارج از شهرها و نواحی صنعتی در نظر گرفته شده است.

همچنین به گفته مسئولان بنگاه های اقتصادی راکد کشور، 44 درصد واحدهای غیرفعال مشکل کمبود نقدینگی، 16 درصد کمبود تقاضا و بازار، 11 درصد کمبود مواد اولیه، 10 درصد ماشین آلات مشکل دارند. 9 درصد مشکلات حقوقی با سازمان ها و دستگاه ها، 8 درصد مشکلات زیرساختی و 2 درصد مشکلات مالکیت و سهامداری دارند.

علی رسولیان در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه تاکنون حداقل 780 واحد راکد احیا شده است، اظهار کرد: هفته گذشته برنامه احیای واحدهای راکد در هر استان و میزان دستاورد آنها به استانداران ارائه شد. این برنامه شامل دو مولفه راه اندازی مجدد واحدهای راکد و افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی با ظرفیت کمتر از 50 درصد می باشد.

وی با بیان اینکه بر اساس توافق وزارت حراست، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی منابعی برای احیای واحدهای راکد تعیین شده است، گفت: همچنین بر همکاری بخش خصوصی برای احیای واحدهای راکد تاکید شده است. اتصال این واحدها به واحدهای توانمند. به عنوان مثال، اگر واحدی در حوزه مواد شیمیایی تعطیل است، می توانید از واحد فعالی که در آن حوزه عملکرد خوبی دارد کمک بگیرید. علاوه بر این، احیاگرهای بخش خصوصی برای احیا و احیای واحدهای راکد تشکیل شده است.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *