همه ارکان کشور باید در جنگ اقتصادی پای کار بیایند
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نفت، جواد اوجی در نشست مدیران ارشد وزارت نفت با بیان اینکه در شرایط سختی قدرت را به دست گرفتیم، گفت: درگیر یک جنگ اقتصادی گسترده هستیم. و در یک جنگ اقتصادی، مانند جنگ نظامی، همه کشورها باید شرایط را درک کنند و مانند جنگ دست به کار شوند و کمک کنند.
اوجی گفت: از نمایندگان مجلس و دادستان گرفته تا استانداران و سایر اعضا; مشکلات و چالش ها باید به درستی برای مردم و مسئولان در نقاط مختلف کشور تبیین شود. مدیران محلی شما باید برای اطلاع رسانی و توضیح مردم وقت بگذارند و سر کار بیایند. ستاد وزارت نفت نباید به تنهایی بجنگد، با اشاره به اینکه ستاد وزارت نفت نباید در این عرصه تنها باشد و به تنهایی بجنگد. چند نفر در این ستاد حضور دارند؟ و با این حجم زیاد و متنوع از کارها و مشکلاتی که با آن روبه رو است، چقدر زمان برای رسیدگی به هر مشکل دارد؟
علی فروزنده افزود: وزیر نفت اگرچه از نفت حقوق نمی گیرد و از دولت حقوق می گیرد، اما همه مسائل کارمندان را در همه سطوح پیگیری کرده و در حد توانش سعی در حل آنها داشته است.
وی بیان کرد: در حالی که بدنه بسیار بزرگی در سراسر کشور داریم که لازمه آن حضور فعال و حضور فعال است. به عنوان مثال، در مورد مشکلی مانند مالیات یا سایر مسائلی که صنعت و کارکنان را تحت تأثیر قرار می دهد، مدیران محلی ما باید با نمایندگان ارتباط برقرار کنند و توضیح دهند. وقتی مشکل از قبل و به درستی توضیح داده شود، بدون شک در تصحیح و بهبود تصمیمات تاثیرگذار خواهد بود.
وی با بیان اینکه هنوز برخی از مسئولان، رهبران و نمایندگان احساس نمی کنند درگیر جنگ اقتصادی هستند و با فرض عادی بودن شرایط کشور به مسائل رسیدگی می کنند، تصریح کرد: قبلا هم گفته ام که در زمینه فروش یک بشکه نفت به صورت متعارف و … ما معمولاً نمی فروشیم و با سختی و در شرایط غیررسمی نفت می فروشیم، به همین دلیل مبلغی که به فروش نفت اضافه کردیم بسیار مهم است و البته کار سختی بود.
اوجی گفت: در شرایط کنونی کشور و برای اداره کشور، سه موضوع در راس اولویت های وزارت نفت قرار دارد، نخست «تامین امنیت انرژی کشور» و دوم «تامین امنیت انرژی کشور». برای پیشبرد سرمایه گذاری. . و اجرای پروژه و سوم «تامین منابع مالی» هر سه. این سوال باید برای همه مدیران صنعت نفت در همه سطوح و در تمام سطوح سازمانی محور باشد. متخصصان صنعت نفت واجد شرایط ترین افراد برای مدیریت این صنعت هستند.
وزیر نفت افزود: با کارکنان ما صحبت کنید، شرایط جنگ را توضیح دهید، همه مسئولان نفتی باید برای اطلاع رسانی و توجیه مردم و مسئولان سر کار بیایند. در هر استانی هر اتفاقی افتاده، مدیران استانی ما مسئول هستند، در مسائل مربوط به محیط زیست، مسائل مربوط به تصمیمات شورای اسلامی، امور مربوط به تامین سوخت، امور مربوط به کارکنان و سایرین، مدیران استانی مسئول هستند.
وی بیان کرد: وظیفه همه مدیران صنعت نفت این است که در قبال مشکلات به ویژه در استان ها فعال و منفعل نباشند. وقتی وزیر نفت 5 یا 6 ساعت از سفر خود به خوزستان را به دیدار چهره به چهره مردم، شخصاً با سه تن از معاونانش اختصاص می دهد، انتظار می رود روسای صنعت نفت استان ها نیز با همین حساسیت و جدیت عمل کنند. و در مورد هر سوالی چطور؟ نه نسبت به حوزه فعالیت و موقعیت خود بی تفاوت باشند و نه نسبت به مسائل ملی.
وی افزود: همه فکر می کنند فقط وزیر و ستاد وزارتخانه مسئول هستند در حالی که مدیران میانی و استانی ما نیز در قبال اتفاقات استان مسئول هستند و باید برای توجیه نمایندگان، مسئولان استانی، رسانه ها و مردم محلی وقت بگذارند. . و ذینفعان
اوجی تصریح کرد: فرض ما این است که اگر برای خدا کار کنیم، خدا کمکمان می کند که تا امروز هم همینطور بوده است. کشور در وضعیت جنگ قرار دارد.
وی با بیان اینکه مدیران باید شجاعت تصمیم گیری داشته باشند، نباید از تصمیم گیری هراسی داشته باشیم، زیرا کشور در شرایط جنگی قرار دارد، گفت: باید این موضوع را به یاد داشته باشیم و این سوال را به روسای دستگاه های مختلف برسانیم. این وضعیت جنگی است و موقعیت های جنگی نیازمند تصمیم گیری های دشوار است.
فروزنده گفت: نباید فراموش کرد که متخصصان صنعت نفت، شایسته ترین افراد برای مدیریت این صنعت هستند و مجموعه مدیریتی فعلی صنعت نفت که متشکل از کارشناسان و متخصصان همان صنعت است، به مراتب موثرتر از غیرنظامیان است. مدیران سیاسی خبره
absnews
مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت نیز در این جلسه گفت: پس از سال ها وزیری در وزارت نفت، فارغ التحصیل دانشگاه نفت، کارشناس نفت و از اعضای صنعت منصوب شده است. و در مدیریت عالی وزارتخانه به جای کادرهای سیاسی وارداتی، کارشناسان فعال و متخصص در بدنه صنعت نفت حضور دارند، گفت: وزیر نفت امروز از صنعت نفت می آید که مسائل را می داند. چالش ها و توانمندی های این صنعت و آشنایی با مسائل و مشکلات کارکنان.
مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت گفت: تمامی مدیران ارشد، میانی، استانی و محلی باید در گزارش دستاوردها و تشریح و تبیین چالش ها و مشکلات بسیار فعال بوده و خود را در این حوزه وظیفه خطیر بدانند. به عنوان مثال موارد زیادی در مجلس تصویب شده است تا نمایندگان مجلس از جوانب و عواقب آن مطلع شوند و چه کسانی بهتر از مدیران استانی این کار را انجام دهند.
وزیر نفت ادامه داد: علاوه بر این، هر تصمیمی را باید با نگاه به آینده بگیریم. تصمیمات ما تا حد امکان نباید خودسرانه باشد. ما باید تأثیر هر تصمیمی را از قبل ارزیابی کنیم و آن تأثیر را در فرآیند تصمیم گیری فاکتور بگیریم. چرا آبروی نظام و دولت را به یک مدیر کار نادان گره میزنید؟
اوجی با بیان اینکه مردم همه از دولت انتظار دارند، بنابراین وظیفه ما دوچندان است، هر چقدر هم کار کنیم کم است و باید احساس مسئولیت مضاعف داشته باشیم و زیردستان نیز همین احساس را داشته باشند، خاطرنشان کرد: هر اتفاقی بیفتد ما در خانه هستیم اگر مدیری کار بلد نیست و دلسوز کشور نیست چرا او را نگه می دارید و آبروی نظام و دولت را به او می چسبانید؟
وی ادامه داد: عملکرد وزارت نفت در یک سال گذشته در زمینه فعالسازی دیپلماسی انرژی، تسریع در پروژهها و طرحها، بازاریابی جدید برای فروش نفت و میعانات گازی، استفاده از روشهای نوین تامین مالی و جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی، گذر از آخرین زمستان سال بدون نگرانی و موفقیت تامین سوخت، کاهش پیامدهای حمله سایبری به سامانه ملی هوشمند سوخت، امضای قراردادها و تفاهم نامه های متعدد در زمینه های مختلف، پیشرفت سریع صنعت نفت دانش بنیان، اقدام در زمینه مسئولیت اجتماعی و مانند آن این ادعا را ثابت می کند.
با تاکید بر اینکه شرایط تحریم امروز سخت ترین شرایط تحریم صنعت نفت است و امروز همه نظام های سلطه دست به دست هم داده اند تا بیشترین فشار را به کشور وارد کنند، افزود: شرایط به گونه ای است که باید مراقب باشیم. در کشتی ما همیشه دچار مشکل نشوید، پول پرداخت می شود، خود نفت فروخته می شود و با اطمینان تحویل می شود. اما به نظر می رسد برخی از نقاط کشور از این سختی ها آگاه نیستند و انتظاراتی که از آنها می شود با این شرایط همخوانی ندارد.
فروزنده با بیان اینکه روابط عمومی شعب و شرکت های استانی باید با حمایت مدیران فعال و پیگیر باشد و در خصوص پروژه های ملی و استانی که به صورت یکپارچه اجرا می شود حداکثر اطلاع رسانی را انجام دهد و مخاطبان خود را گسترش دهد، گفت: البته عملکرد مدیران در سطوح مختلف در این خصوص و در روابط عمومی به دقت مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
با تاکید بر اینکه به هر حال نه نظام، نه دولت و نه خدمتگزار محافظه کاری و کم کاری را به ویژه در استان ها نمی پذیریم، ادامه داد: اگر مدیر استانی شما در استان ها فعالانه عمل نکند، شما خواهید بود. صدمه ببیند و دولت هم آسیب ببیند. ، کل سیستم آسیب می بیند. ولایتمدار شما باید با تمام اجزا و ارکان ولایت در ارتباط و تعامل باشد.