وی خاطرنشان کرد: رشد صادرات محصولات کشاورزی جمهوری اسلامی ایران به چین در این مدت قابل توجه بوده و پیش بینی می شود به زودی به یک میلیارد دلار برسد. بازار چین به غذاهای دریایی از جمله آبزیان نیاز دارد و فرصت خوبی برای صادرات محصولات پروتئینی غذاهای دریایی به چین وجود دارد. در خصوص محصولات کشاورزی، دیپلماسی کشاورزی با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی اجرا شده و اخذ مجوز صادرات میوه هایی مانند سیب، کیوی و پرتقال به چین در حال انجام است که می تواند منافع اقتصادی قابل توجهی برای جمهوری اسلامی ایران به همراه داشته باشد. . برای داشتن با شما
absnews
حاضران در این نشست چالش های مدیریت مرزها و عدم تصمیم واحد در این زمینه را مورد بحث و بررسی قرار دادند و راهکارها و پیشنهادات خود را ارائه کردند.
در ادامه این نشست، فرآیندهای اجرایی توافقنامه 25 ساله ایران و چین مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نمایندگان آژانس ها در جریان پروژه های مصوب قرار گرفتند.
جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی با دو دستور کار «مسائل مرزی» و «وضعیت کنونی همکاری های اقتصادی با چین» به ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه و با حضور وزیر امور خارجه برگزار شد. کارکنان متشکل از معاونان اقتصادی.
به گزارش ای بی اس نیوز، صفری در این نشست مدیریت واحدهای مرزی را برای افزایش صادرات و واردات و صادرات خدمات مهندسی به کشورهای همسایه بسیار مهم دانست و افزود: در صورت وجود مدیریت واحد برای تعیین مرزها، می توان سهم ایران در صادرات و کریدورهای تجاری را بیش از پیش افزایش داد. از سه بار
نوشته های مرتبط:
- "ایران و برجام" در هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل
- موضع دولت درباره روسیه و اوکراین بسیار خوب بود/مخالف…
- کشورهای همسایه مشتری کیوی گیلان/ ارزآوری و سود…
- با این نکته کیوی را به مدت یک سال تازه نگه دارید
- آستارا و تلاش پیشرو آن در صادرات محصولات استراتژیک کیوی
- سرای امید| اقتصاد ایران، از خرابه پهلوی تا گامهای…