پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

نوسازی زیرساخت های فرسوده در دولت سیزدهم دو برابر شد – اخبار راه و مسکن – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، محمد آیینی در همایش سازندگان و انبوه سازان با محوریت صنعتی سازی و پروژه های نهضت ملی مسکن، یادآور شد: 15 درصد از سهمیه نهضت ملی برای بافت های فرسوده در نظر گرفته شده است. مردم. -بدون احتساب سازه ها گفت: یعنی 150 هزار واحد در این بافت ها ساخته شود و با این کار اقدام جهادی صورت می گیرد.

وی بیشترین تعداد نوسازی بافت های فرسوده را مربوط به سال 90 با ساخت 94 هزار واحد عنوان کرد و افزود: در دولت قبل به طور متوسط ​​30 تا 34 هزار واحد ساخته شد اما در دو سالی که از دولت سیزدهم می گذرد این تعداد. به 60000 واحد رسید. البته ما معتقدیم که پارچه های مستعمل ظرفیت بسیار بیشتری دارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی جان هموطنان ساکن در مناطق ناپایدار را در خطر جدی دانست و گفت: حدود 2 میلیون و 700 هزار واحد ناپایدار در کشور داریم و 10 میلیون نفر در این مناطق زندگی می کنند. تهران گاهی 500 هزار کشته داشتیم در حالی که ترکیه مدرنیزه کرده بود و تلفاتش را به 10 درصد کاهش داده بود.

وی ادامه داد: در این دولت به این نتیجه رسیدیم که باید نوسازی بافت ها را رواج داد چرا که زمین و املاک متعلق به مردم است و فقط باید مالکان را مجبور به همکاری با سازندگان کنیم. افرادی که بافت های فرسوده را اشغال می کنند، ظرفیت تجدید خود به خود را ندارند، در حالی که انبوه سازان و توسعه دهندگان وارد نمی شوند زیرا توجیه اقتصادی برای آنها وجود ندارد.

وی ادامه داد: برای ایجاد این فضایی که انبوه سازان وارد آن شوند، تدوین و اجرای برنامه های تشویقی مختلفی را برعهده گرفته ایم که با کمک خود تولیدکنندگان تدوین کرده ایم اما در محل ساخت و ساز در والنجک و سعادت آباد. در پامنار و دروازه غار.» باید ساخت و ساز صورت گیرد.

مدیرعامل بازآفرینی شهری افزود: با توجه به نگاه مثبت بذرپاش به این موضوع و اینکه آمادگی داریم هر راه حلی که باعث ایجاد انگیزه در سازندگان شود را تایید کنیم، این طرح به پیش خواهد رفت. به عنوان مثال دو طبقه برای تشویق سازندگان یا پارکینگ در فضای باز گذاشته ایم. یا بالکن تراکم نیست. در 132 شهر در بهار امسال نسبت به بهار گذشته افزایش صدور پروانه ساختمانی داریم. سالی که با مشکل بیمه کارگران ساختمانی مواجه شدیم و هزینه پروانه های ساختمانی بین 20 تا 30 درصد افزایش یافت و مشکل دیگر همکاری بانک ها برای اعطای تسهیلات بود که در تهران تعداد پروانه های صادر شده ضربدر شده است. 3.5 و 147 واحد در حال ساخت است.

عیانی تصریح کرد: به شهرداری ها نیز اجازه داده ایم تا برنامه تشویقی خود را در کمیسیون ماده 5 تدوین کنند و نیازی به اخذ مجوز از شورای عالی شهرسازی و معماری نیست. همچنین مکانیزم کنترلی داریم که بر اساس آن اگر شهرداری ها مصوبه شورای عالی شهرسازی در خصوص مشوق ها را اجرا نکنند، دادستان ها دست به کار می شوند.

آیینی بیان کرد: یکی دیگر از برنامه های تشویقی بافت های فرسوده این است که بدون نیاز به 4 شرط نهضت ملی مسکن می توان از خدمات بانکی استفاده کرد، یعنی نیازی به فرم «ج» متقاضی سبز نیست. معرفی کردیم سال گذشته 38 هزار واحد را به بانک مسکن معرفی کردیم که از این تعداد فقط 10 تا 12 هزار واحد پشت خط داریم. امسال چندین هزار واحد جدید معرفی می شود. نرخ سود 10 تا 12 درصد و مبلغ تسهیلات از 150 به 185 میلیون تومان افزایش یافته است.

وی گفت: در برنامه هفتم برای حمایت از بافت فرسوده تلاش می شود. شعار ما این است که توسعه برنامه تشویقی ادامه خواهد داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: دسته سوم به بخش اداری کار اختصاص دارد. شهرداری ها موظف به صدور پروانه ساختمانی در زمینه کاهش حداقل 50 درصدی پارچه های مستعمل شدند. .

آیینی گفت: زمان صدور پروانه ساختمانی توسط شهرداری ها قرار است 2 هفته باشد اما در کشور میانگین زمان صدور پروانه 6 ماه است. در تهران شهرداری می گوید به 2 ماه کاهش یافته است. .

وی یادآور شد: یکی دیگر از برنامه های تشویقی مندرج در قانون مصوب مجلس و آیین نامه اجرایی آن مصوب دولت که به طرح کلید در دست معروف است به این معناست که مالکان خانه های فرسوده می توانند آپارتمان های نوساز یا زمین دولتی را جایگزین آن کنند. با 40 درصد تخفیف بگیرید

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بسته دیگر مربوط به تهیه سازوکارهایی برای فروش واحدهای انبوه سازی در بافت های فرسوده است که خانه سازی بلد باشند. توسعه این بسته ها ادامه دارد و با همکاری توسعه دهندگان توسعه می یابد.

به گفته عیانی، 37 هزار واحد در تهران در حال ساخت است و پیش بینی می شود این رقم به 50 هزار واحد برسد.

وی گفت: برخی رسانه ها انتقاد می کنند که افزایش تراکم به بافت فرسوده آسیب می زند در حالی که 70 درصد پروانه های صادر شده در بافت زیر 3 طبقه و 30 درصد بالای یک طبقه است. در تهران انتظار داریم بیشترین تراکم 6 طبقه باشد. توسعه دهندگان و سازندگان حرفه ای در چشم انداز صنعتی شدن اگر بتوانند مدت زمان ساخت و ساز و اسکان موقت را کاهش دهند کمک زیادی به ما می کند. این بسته های تشویقی بخشی از سود مورد نظر تولیدکنندگان انبوه را فراهم می کند.

وی گفت: قانون جدید بیمه کارگران ساختمانی هزینه صدور پروانه در مناطق تخریب شده را 20 برابر کرده است اما در شمال شهر به نصف کاهش یافته است. ما مشکل ساماندهی تامین اجتماعی و مالیات را حل می کنیم.

آئینی گفت: وزیر راه و شهرسازی دستور داده برنامه های تشویقی خارج از بافت مشابه بافت فرسوده تدوین شود که توسط معاونت معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی در دست تدوین است. برای افزایش تراکم ساخت و ساز خارج از بافت و معضل کمبود تولید، مسکن باید تعمیر شود.

حسن تیزمغز نماینده وزیر راه و شهرسازی در نهضت ملی مسکن نیز در این همایش گفت: همانطور که مشوق های صادراتی را به دست آورده ایم به دنبال تداوم این مشوق ها برای بخش مسکن و ساخت و ساز نیز هستیم.

وی تاکید کرد: کنترل قیمت بسیار مهم است. همچنان شاهد افزایش قیمت ها، هم در زمینه مصالح و نهاده های ساختمانی و هم در بخش زمین هستیم.

نماینده وزیر راه و شهرسازی افزود: وامی که می دهیم کافی نیست. در کشورهای دیگر ساخت و ساز مسکن را با نرخ سود 1 درصد ارائه می کنند. در اینجا ما نرخ بهره 18٪ را می دهیم. کاری بکنید. برای 1 تا 3 دهم امکان اخذ مسکن با اجاره وجود دارد.» مشروط بر اینکه با مدت 25 تا 30 سال تملک شود.

جعفر قرائتی، دبیر انجمن سازندگان و فناوران ساختمان های صنعتی و عضو کارگروه صنعتی سازی ساختمان مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نیز در این مراسم گفت: متاسفانه شهرسازی و ساخت و ساز بهینه مورد بی توجهی قرار گرفته است. در شورای شهرداری که شایسته توجه بیشتر است.»

وی گفت: ما دو نوع مهاجرت داریم، یکی مهاجرت نخبگان ما و جوانان کشور، دیگری این که در فضای مجازی حرکت می کنند و در واقعیت زندگی نمی کنند.

قرائتی ادامه داد: ساخت 4 مرحله دارد، یکی پیش تولید، دیگری ساخت، سوم مرحله بهره برداری طولانی و آخرین مرحله تخریب و بازیافت است، اما در 4 مرحله مشکل داریم و اصلاح نمی کنیم. او

به گفته یکی از اعضای اتاق بازرگانی تهران، انرژی و آب در مرحله پیش تولید یعنی تولید مواد بسیار هدر می رود و در حین تولید از سیستم هایی استفاده می کنیم که دوباره انرژی و آب را هدر می دهند و این مشکل است. خود را تکرار می کند خود در طول دوره عملیاتی

وی تاکید کرد: سازندگان و مدیران دولتی وظیفه اجتماعی و عرفی دارند که به این امر توجه کنند.

وی با بیان اینکه معتقدیم صنعتی سازی یک روش ساخت و ساز است، گفت: یک راهبرد است. صنعتی شدن برخلاف مدلی که در سیستم فنی و اجرایی داریم، ابتدا باید ضوابط را بررسی کنیم و سپس وارد دوره طراحی شویم. با پیچ کردن روی اسکلت که صنعتی شدن نیست، روش را با تاکتیک اشتباه گرفته ایم.

absnews

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *