محسنی اژه ای بر ضرورت اختصاص وقت کافی از سوی نمایندگان قوه قضاییه برای مشارکت فعال در کمیته هایی که عضو آن هستند ، تأکید کرد و در عین حال گفت که نمایندگان قوه قضائیه نباید به عنوان دستگاه امضاکننده عمل کنند ، بلکه باید فعال باشند. و حضور م effectiveثر در کمیسیونهای مربوطه.
مصدق همچنین از حضور و فعالیت بیش از 5000 کارمند قضایی و اداری قوه قضائیه در این کمیسیون ها خبر داد و گفت: «میانگین پرونده های رسیده به هر کمیسیون در طول سال 357 مورد است که استان تهران در این زمینه رتبه نخست را دارد. حوزه. “
در این دیدار حجت الاسلام “منتظری” دادستان کل کشور ، “صاحبکار” معاون راهبردی قوه قضائیه ، “کاظمی فرد” رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه و حجت الاسلام “نورالله قدرتی” معاون حقوقی قوه قضائیه قوه قضائیه نیز نظرات و پیشنهادات خود را برای سازماندهی و بهبود بیان کرد. آنها فعالیت های نمایندگان قوه قضائیه در نقاط مختلف کشور را ارائه کردند.
محسنی اژه ای در این جلسه بر ضرورت تنظیم فرآیند معرفی نمایندگان قوه قضائیه در ادارات مختلف تأکید کرد و گفت: هنگام ارائه نمایندگان قوه قضائیه به کمیسیون ها ، لازم است تخصص و حوزه اصلی فعالیت این نمایندگان برای انتخاب آنها برای شرکت در کمیته های مختلف ، بسته به تخصص آنها.
حجت الاسلام والمسلمین مصدق سپس موانع قانونی ، آموزشی ، نظارتی ، سیستمی و ساختاری در روند فعالیت نمایندگان قوه قضائیه در کمیسیون های سراسر کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: راه حل هایی برای رفع این موانع و مشکلات تهیه و در اختیار رئیس قوه قضائیه قرار می گیرد. “
معاون اول قوه قضاییه بر ضرورت ادامه آموزش نمایندگان قوه قضائیه در بخشهای مختلف تأکید کرد و از اثربخشی این موضوع در کاهش تخلفات دیوان عدالت اداری گفت.
وی همچنین گفت که کمیسیون های حل اختلاف مالیاتی ، کمیسیون های شهرداری و کمیسیون های تامین اجتماعی بیشترین فراوانی پرونده ها را در دیوان عدالت اداری دارند.
حضور بیش از 5000 کارمند قضایی و اداری قوه قضائیه در کمیسیون های سراسر کشور
انتهای پیام
قبل از سخنرانی رئیس قوه قضائیه ، حجت الاسلام والمسلمین «مصدق» معاون اول قوه قضائیه است وی با اشاره به نظارت بر فعالیتها و اقدامات نمایندگان قوه قضائیه در دفتر امور نمایندگی معاون اول ، به “آمار و عملکرد مقامات شبه قضایی” ، “مهمترین اقدامات انجام شده برای سازماندهی نمایندگیها اشاره کرد. پس از دستور رئیس قوه قضاییه پرداخت “در این زمینه”.
رئیس قوه قضائیه همچنین بر ضرورت راه اندازی سیستم های هوشمند جدید یا مدرن سازی سیستم های موجود برای ثبت الکترونیکی فعالیت نمایندگان قوه قضائیه در کمیسیون ها تأکید کرد.
در هفته های اخیر ، جلسات ویژه ای برای بحث در مورد ده دستور رئیس قوه قضائیه و موضوعاتی مانند “شمارش مشکلات مردم با مراجعه به واحدهای قضایی” ، “تدوین دستورالعمل ها و چارچوبی برای همکاری و ارائه خدمات قضایی به نظم نیروهای امنیتی و تنظیم روابط عمومی “بین قضات و افسران” و همچنین “شمارش مشکلات و سوالات پرسنل قوه قضائیه ، ارجاع واحدهای قضایی و نمایندگان قوه قضائیه در ارگانهای مختلف کشور و ارائه راه حل برای حل این مشکلات.
وی خاطرنشان کرد: تا پایان سال شاهد حل این مشکلات و نقش فعال و م ofثر نمایندگان قوه قضائیه در شوراهای مختلف خواهیم بود.
به گزارش ای بی اس نیوز ، به نقل از مرکز رسانه های قضایی ، محسنی اژه ای به منظور اجرای ده فرمان حجت الاسلام و المسلمین ، جلسه ویژه ای را برای بررسی «شمارش نمایندگی های قوه قضائیه در بخشهای مختلف ، بررسی عملکرد آنها و ارائه راهکارها» برگزار کرد. برای اثربخشی این نمایندگی ها “با اعضای شورای عالی قوه قضائیه.
رئیس قوه قضائیه ضمن انتقاد از نحوه انتشار صورتجلسه به برخی از کمیته های کشور ، گفت: به هیچ وجه قابل قبول نیست که جلسات کمیته به صورت حضوری یا از طریق ویدئو کنفرانس برگزار نشود و تنها یک گزارش به اعضای کمیته ارسال شود. دفتر برای امضای گزارش
رئیس قوه قضائیه بر لزوم اختصاص زمان کافی از سوی قوه قضائیه برای مشارکت فعال در کمیسیون هایی که عضو آن است تاکید کرد.
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به وجود 9500 کمیته در سراسر کشور گفت: از این تعداد هزار کمیته نقش نظارتی و تصمیم گیری دارند و بقیه کمیته ها حق رأی دارند.