اخبار اقتصادی روز

نقش سنگرسازان در سازندگی و دفاع مقدس جهاد

مدیرعامل انجمن سنگر بای سنگر گفت: جوانان مشتاق جهاد سازندگی با تلاش شبانه روزی و در نهایت عشق و فداکاری خود در سال های ابتدایی انقلاب توانستند غبار را از محدودیت های چهره بزدایند. روستاها در ابعاد مختلف عمرانی و فرهنگی.

گزارش دهید خبرگزاری صداوسیما; محمدعلی شم آبادی مدیر عامل مرکز سنگر بی سنگر با حضور در سلام خبر خبرنگار رسانه ملی به بررسی تاثیر جهادگران و سنگر بی سنگر در سال های دفاع مقدس پرداخت و گفت: جوانان پرشور و انقلابی این مرکز نوپا. سازمان نه توقع داشت و نه امید، با تلاش شبانه روزی و در نهایت عشق و فداکاری سال های اول توانست غبار محدودیت های چهره روستاها را در ابعاد مختلف عمرانی و فرهنگی بزداید.

محمدعلی شم آبادی نقش جهادگران سازندگی را در هشت سال دفاع مقدس بی بدیل خواند و گفت: جهاد سازندگی از همان ابتدا توانست نیروهای دلسوز، جوان، متخصص و متعهد را در عرصه های مختلف جذب کند و نفوذ گسترده و عمیقی را به خود اختصاص داده است. وسیله ارزشمند دریافت خدمات

وی افزود: جهاد سازندگی در 6 خرداد 1358 به دستور امام (ره) تأسیس شد، در آن زمان جمعیت و زمین روستاهای ما حدود 70 درصد کشور را تشکیل می داد. جهادگران اقشار مختلف کشور پس از شنیدن فرمان امام به روستاها شتافتند و در مدت کوتاهی تحول عظیمی را با محوریت مردم روستا و جلب مشارکت مردم انجام دادند.

محمدعلی شم آبادی افزود: مهمترین برنامه اجرا شده در این راستا، تشکیل شبکه گسترده شوراهای اسلامی روستاها بود که با مشارکت مردمی و جهادگران سازندگی، کار عظیم عمرانی روستا به ثمر رسید و پس از شروع کار. در جنگ تحمیلی، جهادگران برای حمایت و در واقع کمک آمدند. به سمت جبهه ها گام برداشتند، کارهای بسیار پیچیده و مهمی مانند سدسازی، ساخت سیلو، جاده ها و پل های عظیم و کارهای مختلفی که کشور به آن نیاز داشت.

مدیرعامل انجمن سازندگان بای سنگر سنگر افزود: جهادگران سازندگی در حوزه کشاورزی نیز تحولات عظیمی از خود نشان داده اند. آنها توانستند ظرف یکی دو سال نیاز به پروتئین، مرغ، گوشت و عمدتاً لبنیات را در کشور برطرف کنند. زیرا تا آن زمان بیشتر لبنیات کشور وارداتی بود.

وی خاطرنشان کرد: با گذشت 15 ماه از آغاز جهاد سازندگی توسط جهادگران، جنگ تحمیلی آغاز شد و بلافاصله پس از ساعات اولیه، جهادگران در استان های مختلف بدون هیچ گونه مأموریتی و بدون اطلاع رسمی و حتی بدون داشتن وظیفه در عرصه دفاعی. . و نظامی به جبهه ها شتافتند. این بار جهادگران سازندگی سنگرها را از شمال غربی ترین نقطه حمله تا استقرار در جنوب غربی اروند پر کردند.

مدیرعامل انجمن سنگرسازان بای سنگر گفت: در این راستا دو کار مهم برای کمک به جبهه توسط جهادگران انجام شد. یکی حمایت، جمع آوری کمک ها، جمع آوری هدایا و نیازهای رزمندگان اسلام در جبهه ها و قسمت دیگر حمایت برای جذب نیروی انسانی متخصص در زمینه های مختلف از جمله نیاز به نیروی متخصص برای تعمیر ماشین آلات سنگین.

محمدعلی شم آبادی گفت: این مجموعه عظیم به نام سنگرسازان خانواده بزرگی است که حدود 3 هزار و 300 شهید در سازندگی جهاد، 21 هزار جانباز و بیش از هزار آزاده خدمات ارزنده ای از خود به جای گذاشته اند، لذا وجود آن ضروری است. نگاه ویژه به این جهادگران به عنوان الگویی برای حل مشکلات و مشکلات اجتماعی ما.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *