عباسی با تاکید بر اینکه تخصیص جدید برای سامانه های جدید ادامه دارد، گفت: 200 میلیارد تومان اعتبار اضافه برای تخصیص اعلام شده است که با پرداخت این مبلغ، میزان تخصیص به 35 درصد افزایش می یابد.
مجری طرح سامانه های نوین آبیاری افزود: با توجه به ظرفیت های توسعه ای موجود در حوزه خدمات فنی و مهندسی، تولید تجهیزات و ملزومات، پیمانکاران و مشاوران ذیصلاح در صورت تامین اعتبارات به موقع می توانیم تا 400 هزار هکتار را نصب کنیم. سیستم های آبیاری جدید هر ساله در اراضی آبی کشور را اداره کنیم.
وی توسعه فناوری در حوزه سیستم های نوین آبیاری را از دیگر اولویت های این معاونت دانست و گفت: در تلاش هستیم تا با کمک شرکت های دانش بنیان و تولیدکنندگان داخلی.
مجری طرح سامانه های نوین آبیاری گفت: از این 35 هزار هکتار، اجرای سامانه های نوین آبیاری در سال جاری حدود 20 تا 30 درصد مربوط به انواع روش های آبیاری است که آبیاری قطره ای، نوک و زیرزمینی حدود 40 درصد مربوط به کم آبیاری است. سیستم های تحت فشار و بقیه مربوط به روش های آبیاری بارانی است.
وی با بیان اینکه توسعه سیستم های آبیاری با راندمان بالا سرلوحه کار اداره آب و زمین است، گفت: در مرحله بعد ماشین آلات آبیاری که راندمان بالاتر و توزیع یکنواخت آب را داشته باشند جزء اولویت های توسعه ما هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فریبرز عباسی مدیر طرح سیستم های نوین آبیاری وزارت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی؛ وی امروز دوشنبه در حاشیه اولین روز از هفتمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات کشاورزی، نهاده ها، سیستم های نوین آبیاری و محصولات گلخانه ای افزود: کل اراضی آبی که از ابتدای اجرای این طرح به سیستم های آبیاری نوین مجهز شده است. 2.6 میلیون هکتار است.
عباسی حضور بنگاه های دانش بنیان را یکی از ویژگی های هفتمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات، نهاده ها، سیستم های نوین آبیاری و محصولات گلخانه ای دانست و گفت: در این نمایشگاه غرفه ای را به شرکت های دانش بنیان اختصاص داده اند.
وی درباره تخصیص اعتبارات نیز تصریح کرد: امسال مجموع اعتبارات سامانه های نوین آبیاری حدود 1500 میلیارد تومان است که تاکنون حدود 25 درصد یا 400 میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.
مدیر پروژه سامانه های نوین آبیاری از معاونت آب و زمین، مزایای توسعه سیستم های نوین آبیاری را افزایش عملکرد، افزایش بهره وری آبیاری و کاهش مصرف آب آبیاری برشمرد.