اخبار سیاسی روز

ناگفته هایی از تجربه برگزاری انتخابات الکترونیک از زبان استانداران

به گزارش خبرنگار سیاسی ای بی اس نیوز، دومین مرحله از انتخابات دوازدهمین دوره شورای اسلامی شهر با هدف تعیین تکلیف 45 کرسی بهارستان روز جمعه 31 اردیبهشت ماه در 22 حوزه انتخابیه برگزار شد. در این دور از انتخابات 8 حوزه انتخابیه با اجرای فرآیند رای گیری الکترونیکی، صفحه جدیدی را باز کردند که رئیس جمهور مدت ها وعده آن را داده بود. روشی که باعث صرفه جویی در وقت و هزینه و سرعت بخشیدن به روند انتخابات از رای گیری تا شمارش و اعلام نتایج می شود.

در مورد آن استانداران خوزستان، فارس، گیلان، لرستان، مازندران و همدان که تجربه برگزاری الکترونیکی انتخابات در دور اول و دوم را داشتند در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز از مزایای استفاده از فناوری های نوین در شفافیت، امنیت و ارتقای امنیت رای گیری خبر دادند. روند. این گفتگوها به شرح زیر است:

داستان یک آرزوی فرمانداران محقق شد

استاندار خوزستان: دولت ریسک برگزاری انتخابات الکترونیکی را پذیرفت

علی اکبر حسینی محراب در ارزیابی تجربه برگزاری انتخابات الکترونیکی و تسهیل در انتخابات و تلاش های دولت سیزدهم و عدم تحقق این امر در دولت قبل، گفت: در دو دوره انتخابات الکترونیکی کاملاً بودیم. اطمینان از سلامت انتخابات در آبادان و هیچ. مشکلی وجود نداشت، نتیجه انتخابات یک ساعت پس از پایان رای گیری اعلام شد، در حالی که اعلام نتیجه انتخابات 24 تا 48 ساعت قبل از آن به طول انجامید. سال ها.

استاندار خوزستان گفت: دولت ریسک کرد و انتخابات را الکترونیکی کرد. انتخابات در دور اول و دوم با کمترین خطا برگزار شد، اگرچه اشکالاتی وجود دارد که باید در طول مسیر به طور کامل شناسایی و رفع شوند.

وی گفت: توصیه ما این است که انتخابات الکترونیکی در سراسر کشور به همین شکل برگزار شود. البته اجرای این سازوکار انتخاباتی نیازمند تجهیزات بیشتری است و باید از امسال آموزش های بیشتری در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری که برگزار می شود، ارائه شود. سال آینده. ما اطمینان می‌دهیم که همه هیئت‌ها و کاربران ما اطمینان می‌دهند که انتخابات ریاست‌جمهوری به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود.

داستان یک آرزوی فرمانداران محقق شد

استاندار فارس: بالاخره انتخابات الکترونیکی برگزار شد

محمدهادی ایمانیه درباره برگزاری انتخابات الکترونیکی گفت: این نخستین بار بود که انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شیراز و ضرقم به صورت کاملا الکترونیکی برگزار شد و خوشبختانه به نظر می رسد این امر با رضایت رای دهندگان همراه بوده است.

استاندار فارس افزود: به سرعت توانستیم نتایج رای‌گیری را به مردم اعلام کنیم و به نظرم تجربه خوبی بود و به‌ویژه برای انتخابات ریاست‌جمهوری آماده برگزاری الکترونیکی انتخابات در همه استان‌ها هستیم. “.

ایمانیه درباره تلاش دولت سیزدهم برای برگزاری انتخابات الکترونیک بیان کرد: برگزاری انتخابات الکترونیک آرزویی بود که سال ها بر زمین مانده بود، دولت سیزدهم توانست برای اولین بار با جدیت و قاطعیت انتخابات الکترونیک را اجرا کند و البته همکاری بسیار خوب شورای نگهبان با توجه به اینکه تجربه موفقی است، این انگیزه را برای برگزاری گسترده تر انتخابات ریاست جمهوری در کشور ایجاد کرد.

ایمانیه درباره موانع و کوتاهی های دولت قبل در برگزاری انتخابات الکترونیکی بیان کرد: شاید به دلیل مشکلات مادی بود و شاید چون فکر می کردند ممکن است در نیمه راه دچار مشکل شوند، این ریسک را نپذیرفتند. اما خوشبختانه دولت سیزدهم این ریسک را پذیرفت.

داستان یک آرزوی فرمانداران محقق شد

استاندار گیلان: مزیت انتخابات الکترونیک «شفافیت» است.

اسدالله عباسی استاندار گیلان در ارزیابی از برگزاری انتخابات الکترونیکی گفت: انتخابات را در حوزه انتخابیه رشت و خمام به صورت الکترونیکی برگزار کردیم که تجربه بسیار خوبی بود و سرعت عمل بالایی داشت. کلان شهرها، زیرا تعداد رای دهندگان نیز بسیار زیاد است. به طور سنتی، این همیشه زمان می برد. در انتخابات الکترونیکی، در اوایل صبح، تعداد آرا مشخص و مشخص است.

استاندار گیلان گفت: این موضوع باعث شد که هیچکس حق اعتراض نداشته باشد زیرا همه چیز کاملاً مشخص بود ضمن اینکه آموزش های لازم داده شده بود و آمادگی ها و تجهیزات لازم از نظر زیرساختی فراهم شده بود.

عباسی تصریح کرد: در دولت قبل زیرساخت ها فراهم نبود و یکی از زیرساخت ها بحث فیبر نوری از نظر امنیت و توسعه است. حتی سعی کردیم این زیرساخت ها را در اختیار شهرهای دیگر هم قرار دهیم و آمادگی برگزاری انتخابات الکترونیک را داشتیم اما انتخابات الکترونیکی فقط در رشت و خمام برگزار شد.

وی تاکید کرد: برگزاری انتخابات کاملا الکترونیکی بحمدالله رضایت بخش بوده و مواردی وجود نداشته است که مثلاً اعلام کرده باشند که تخلفی در مورد برگزاری انتخابات صورت گرفته یا نامزدی برای اعتراض و اعتراض آمده باشد. که اعتراضش پذیرفته شد.

استاندار گیلان ادامه داد: برای الکترونیک انتخابات ریاست جمهوری، شهرداری و مجلس شورای اسلامی در دوره های آتی می توانیم اقدامات بزرگی انجام دهیم، حتی اگر در برخی حوزه ها مشکلات جزئی وجود داشته باشد، این مشکلات قابل رفع است.

عباسی گفت: تلاش های زیادی انجام شده، وزارت کشور توجه ویژه ای به این بخش داشته است. سفرهایی که از طریق وزارت کشور به استان ها انجام شده و آموزش های انجام شده و امکانات و تجهیزات ارائه شده کار فوق العاده ای بوده است.

وی ضمن قدردانی از دست اندرکاران برگزاری انتخابات الکترونیک و تامین شرایط برگزاری این انتخابات افزود: امیدوارم در آینده بتوانیم این تجربه بسیار خوب را در اختیار همه حوزه ها قرار دهیم.

داستان یک آرزوی فرمانداران محقق شد

استاندار لرستان: آمادگی وزارت کشور برای برگزاری کاملا الکترونیکی انتخابات ریاست جمهوری

ابوطالب شفقت با اشاره به لزوم زیرساخت های قانونی برای برگزاری الکترونیکی انتخابات گفت: دولت سیزدهم تمامی زیرساخت ها و تجهیزات اداری، نرم افزاری و سخت افزاری لازم برای برگزاری الکترونیکی انتخابات را فراهم کرد.

استاندار لرستان زیرساخت های آموزشی و نیروی انسانی را برای برگزاری انتخابات الکترونیک فراهم کرد و گفت: آمادگی مردم موضوع مهمی بود که به خوبی انجام شد. اگرچه انتخابات الکترونیکی در همه کشورها برگزار نشد، اما تجربه خوبی بود.

شفقت که سابقه برگزاری انتخابات الکترونیکی در خرم آباد و چگینی را دارد، خاطرنشان کرد: وزارت کشور آمادگی دارد تا انتخابات ریاست جمهوری را به صورت کاملا الکترونیکی برگزار کند. در حوزه‌هایی مانند تهران، رای‌دهندگان پس از وارد کردن کد و مشاهده عکس و اطلاعات نامزد به راحتی می‌توانند در انتخابات شرکت کنند.

وی یادآور شد: حوزه انتخابیه خرم آباد و چگینی در مرحله دوم انتخابات شورای اسلامی دارای 450 شعبه ثابت و سیار بود.

داستان یک آرزوی فرمانداران محقق شد

استاندار مازندران: ویژگی مهم انتخابات الکترونیک سرعت، شفافیت و دقت است

یوسف نوری استاندار مازندران که انتخابات را به صورت الکترونیکی در استان تحت مدیریت خود برگزار کرد، گفت: صیانت از آرای مردم یکی از وظایفی است که در اسناد تحویل شده برجسته شده است. سلامت، رقابت، امنیت و مشارکت از مولفه های اصلی قانون انتخابات است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید کردند.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری انتخابات الکترونیکی ابتکار بسیار خوبی بود، افزود: از ویژگی های مهم انتخابات الکترونیک سرعت، شفافیت و دقت است. ابهامات و شبهاتی که ممکن است در انتخابات غیر الکترونیکی وجود داشته باشد در انتخابات الکترونیکی وجود ندارد.

استاندار مازندران با بیان اینکه دولت تلاش های زیادی برای فراهم کردن زیرساخت های لازم برای برگزاری انتخابات الکترونیکی از جمله تجهیز، آموزش و آماده سازی زیرساخت های ارتباطی انجام داده است، گفت: نتایج انتخابات در حوزه انتخابیه قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ به دست آمد. 221 بخش. بخش رای دهی و 108 شعبه رای سیار به سرعت اعلام شد و ایراد جدی نداشت.

نوری ادامه داد: برگزاری شفاف انتخابات الکترونیکی بسیاری از ابهامات را برطرف کرد و یکی از وعده های مهم رئیس جمهور اجرایی شد.

داستان یک آرزوی فرمانداران محقق شد

استاندار همدان: ضریب اعتماد انتخابات الکترونیک بالاست

علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان در تشریح تجربه خود در برگزاری انتخابات الکترونیکی گفت: انتخابات الکترونیکی در حوزه انتخابیه ملایر با 167 شعبه شامل 101 شعبه ثابت و 66 شعبه سیار به سلامت و امنیت برگزار شد.

وی ادامه داد: انتخابات الکترونیکی در حوزه انتخابیه ملایر با سرعت عمل و اطمینان 100 درصدی در شمارش آرا برگزار شد.

قاسمی فرزاد تصریح کرد: انتخابات 25 مرحله دارد که 24 مرحله در تمامی شعب و حوزه ها الکترونیکی است و تنها مرحله آخر یعنی مرحله بیست و پنجم به صورت دستی شمارش می شود. در شعبه ای که انتخابات کاملا الکترونیکی است، بحث شمارش هم الکترونیکی است و ضریب صحت از نظر شمارش آرا بالاست.

استاندار همدان تاکید کرد: در شمارش آرا در برخی از حوزه های انتخابیه به دلیل اینکه اعضای بخش ها 24 ساعت مشغول کار انتخاباتی هستند ممکن است در شمارش آرا اشتباهاتی رخ دهد اما حتی یک اشتباه در شمارش وجود ندارد. . شاخه های الکترونیکی

وی با بیان اینکه بالاخره انتخابات الکترونیک در دولت مردمی اجرایی شد و امیدوارم انتخابات ریاست جمهوری و شهرداری ها نیز به صورت الکترونیکی برگزار شود، گفت: امیدوارم شورای نگهبان و سایر مسئولان ذیربط به این موضوع توجه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *