ناوگان هوایی کشور در حال جوان شدن است
07:45 – 16 جولای 1403
بخش هوایی کشور یکی از مهمترین بخشهای حملونقل کشور محسوب میشود و نوسازی و نوسازی این ناوگان یکی از اقداماتی است که دولتهای مختلف در چند سال گذشته برای اجرای آن گامهای بلندی برداشتهاند، به طوری که میانگین کنونی و طبق اعلام رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، سن ناوگان هوایی کشور به 26 سال رسیده است از سوی دیگر، دولت در تلاش است تا با ورود هوای کشور به نیازها و نیازهای بازار پاسخ دهد ناوگان
میانگین سنی ناوگان هوایی کشور 26 سال بوده است
محمد محمدی بخش، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در یک برنامه تلویزیونی گفت: در شهریور 1400 و ابتدای دولت سیزدهم تعداد ناوگان هواپیما کمتر از 100 فروند بود و عمر ناوگان به 28.5 سال رسید. ناوگان بسیار شکننده در کشور در حال فعالیت بود.
وی ادامه داد: با وجود این اقدامات متعددی برای عبور از شرایط موجود در دستور کار قرار گرفت و با استفاده از راهکارهای مختلف، تعداد ناوگان به بیش از 200 دستگاه رسید.
محمدی بخش افزود: این در شرایطی است که سن ناوگان هوایی نیز با اقدامات انجام شده در حوزه نوسازی به 26 سال رسیده است.
113 فروند هواپیمای زمینی با اعلام قیمت بلیت وارد ناوگان هوایی می شوند
بر اساس این گزارش، از ماه گذشته همزمان با اعلام قیمت بلیت هواپیما با رای دیوان عدالت اداری و افزایش سقف قیمت بلیت در سایت شرکت های هواپیمایی، دبیر و عضو انجمن شرکت های هواپیمایی در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز با بیان اینکه تجهیزات و ناوگان هوایی کشور اعلام شد… در آینده نزدیک از طریق تامین مالی شرکت های هواپیمایی است وی گفت: با اجرای این طرح سود واقعی از فروش بلیت هواپیما خواهد رفت وارد جیب شرکت های هواپیمایی می شود و دست تجار و بازرگانان کاهش می یابد.
وی با اشاره به اینکه همزمان با آزادسازی قیمت ها قطعا شرکت های هواپیمایی برای افزایش تعداد ناوگان خود تلاش خواهند کرد، گفت: در حال حاضر 113 فروند هواپیما به دلیل مشکلات نقدینگی و سرمایه در گردش و به دلیل نیاز به 500 میلیون دلار زمینگیر هستند. دلار به ارز برای ورود به چرخه عملیاتی.
السامانی اظهار داشت: ارز مورد نیاز شرکت های هواپیمایی سالانه حدود یک میلیارد لیر است که تنها بخشی از آن از طریق مرکز مبادلات ارزی تامین می شود، اما هزینه سایر قطعات به صورت آزاد خریداری می شود.
السامانی افزود: در سال های اخیر به دلیل اعمال قیمت های دستوری شاهد شکل گیری بازار سیاه بودیم که تعدادی دلال و واسطه وارد این بازار شدند و قیمت هایی که توسط شرکت های هواپیمایی ارائه می شد مورد تایید قرار نگرفت. .
دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با بیان اینکه قطعاً در آینده نزدیک عرضه صندلی برای صنعت هوایی کشور افزایش خواهد یافت، گفت: تجربه سال 1393 و آزادسازی قیمت ها نشان داد که با افزایش عرضه و کاهش عرضه مواجه بودیم. . قیمتها، و حتی میتوان امیدوار بود که شرکتهایی که درآمد دارند، بتوانند کشتیهای فرود خود را راهاندازی کنند و پتانسیل انجام پروازهای بیشتری را داشته باشند.
وی افزود: قطعا با اجرای حکم دادگاه به تدریج شاهد نظم و تعادل بیشتر بازار خواهیم بود.
دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با بیان اینکه اعمال قیمت های اجباری باعث شد برای هر صندلی شاهد قیمت های کمتر از قیمت تمام شده باشیم، گفت: این موضوع باعث آشفتگی در بازار شد.
وی تصریح کرد: در سال 1393 با اجرای قانون در مقطعی شرکت ها برای حداقل قیمت با هم رقابت می کردند و نرخ ها کمتر از قیمت تمام شده بود.
وی با بیان اینکه در سال های 94 تا 96 شاهد رشد سالانه 20 درصدی مسافران هوایی بودیم که از قانون برنامه توسعه بیشتر است، گفت: هم مردم و هم شرکت های هواپیمایی از آن بهره مند شدند.
افزایش عرضه بلیط هواپیما در آینده نزدیک
ایرلاین ها نوسازی ناوگان هوایی کشور را با صدور نرخ بلیت هواپیما تایید کردند که مرضیه جعفرزاده سخنگوی رسمی این شرکت در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های ای بی اس نیوز ؛ گفت: همزمان بلیت هواپیما. قیمتها منتشر شد که طبق قانون برنامه پنجم با رای دیوان عدالت اداری اجرا شد و مسلماً قیمتهای بلیط هواپیما تعدیل شده است و با وجود اینکه این قیمتها رقابتی شده است، به زودی اقدام خواهیم کرد. حتی در برخی روزها شاهد کاهش قیمت بلیت باشیم.
وی افزود: آزادسازی قیمت بلیت هواپیما در آینده نزدیک نقش موثری در افزایش تامین صندلی خواهد داشت و همزمان با تامین مالی و تقویت شرکت های هواپیمایی، نوسازی و نوسازی هواپیما در دستور کار قرار خواهد گرفت و تعداد ناوگان هواپیمایی نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت. افزایش خواهد یافت.
سخنگوی رسمی شرکت هواپیمایی تابان تایید کرد: اجرای قانون آزادسازی قیمت بلیت هواپیما، دست دلالان و بازرگانان را از این بازار کوتاه میکند و سود واقعی قیمت بلیت هواپیما نصیب شرکتهای هواپیمایی میشود و از این طریق خطوط هوایی برای بهبود وضعیت ناوگان خود اقداماتی را انجام خواهند داد.»
رشد 85 درصدی در پروازهای بینالمللی
بر اساس این گزارش و بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت راه و شهرسازی، طی سه سال گذشته 105 فروند هواپیمای جدید با قابلیت اعزام و پذیرش مسافران داخلی و خارجی در فرودگاه ها وارد ناوگان هوایی کشور شده است. . که متعلق به شرکت فرودگاه ها و هوانوردی ایران است، جمعیت آن از 3.57 میلیون نفر در سال 1400 به 8.59 میلیون نفر رسیده است که نشان دهنده رشد 2.5 میلیون نفری در ظرفیت ارسال و پذیرش مسافران داخلی و خارجی است.
میانگین ماهانه پروازهای عبوری نیز در سال گذشته 85 درصد نسبت به میانگین ماهانه 1400 پرواز افزایش یافته است.
بر اساس آمار رسمی منتشر شده از سوی دفتر آمار، عملکرد و نظارت بر برنامه های وزارت راه و شهرسازی، از سال 1400 تا به امروز، حجم تردد مسافران بین المللی 9.2 میلیون نفر افزایش یافته است که نشان دهنده رشد 767 درصدی است.
بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح، افزایش سقف قیمت بلیت هواپیما در سایت های هواپیمایی و کاهش دست دلالان، بازرگانان و تامین مالی شرکت های هواپیمایی، امیدواریم در پیک سفرها شاهد عرضه بیشتر صندلی های هواپیما در این بخش باشیم. روزها.
خبرنگار: کبری عزیزم