سایر موضوعات

منطقه رومشکان با تشکیل تعاونی های دانش بنیان توسعه یافته است



ای بی اس نیوز/لرستان مدیر کل تعاون کار و رفاه لرستان گفت: طبق پیگیری های انجام شده منطقه رومشکان با تخصیص اعتبارات لازم و تشکیل و احیای تعاونی های راکد در چرخه توسعه قرار می گیرد.

علی جهانی در جلسه پیگیری تصویب سفر معاون وزیر کار به رومشکان که امروز 24 اسفندماه در اتاق جلسات این اداره کل برگزار شد، گفت: با پیگیری های انجام شده از وزارت کار. کار و سفر معاون وزیر تعاون به رومشکان، اعتبارات خوبی در زمینه عمران و آبادانی این منطقه به اجرا درآمد که با هماهنگی این اداره کل با نمایندگان بنیاد برکت و گروه های مردمی و سایر نهادهای استانی و شهری و تعاملات، امیدوارم تحول خوبی در این زمینه رخ دهد.

وی اعتبارات اعلام شده به این منطقه را برجسته کرد و افزود: تاکنون 46 میلیارد تومان تسهیلات تخصیص یافته و تاکنون 52 طرح با اعتباری بالغ بر 51 میلیارد تومان برای ایجاد تعاونی و راه اندازی مجدد نیمه تمام به بانک های بهره برداری ارائه شده است. پروژه ها. تعاونی ها

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به اعتباراتی از سوی بانک رسالت افزود: 2 میلیارد تومان در این حوزه اختصاص یافته و 14 طرح اقتصادی به این بانک معرفی و بخشی از این تسهیلات پرداخت شده است.

جهانی خاطرنشان کرد: تشکیل تعاونی هایی برای تامین نیازهای جمع آوری شیر، حامل های آب زعفران کاران، پسته کاران، حمایت از مشاغل خانگی، کامیون داران خودران، تعاونی های دانش بنیان و تعاونی های زنان در دستور کار قرار دارد و متعاقبا 20 تعاونی تحت سیستم کل تعاونی هوشمند تأسیس شده است. آنها مراحل ثبت نام قانونی و آموزش را دنبال می کنند.

وی با اشاره به راه اندازی شرکت تعاونی عمران در رومشکان افزود: بر اساس قانون تشکیل شرکت های تعاونی توسعه عمران با عضویت حداقل نیمی از جمعیت شهرستان بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن، و با سه میلیارد ریال سرمایه می توان تشکیل و مقدمات اطلاع رسانی به جمعیت شهرستان با همکاری مجریان – نمایندگان بنیاد برکت – فرمانداری و … و توزیع فرم عضویت تا کنون 110 نفر انجام می شود. ثبت نام کرده اند و بقیه در حال نهایی شدن است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: امیدوارم با اقدامات لازم و همکاری با وزارت کار و رفاه اجتماعی شاهد رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در این منطقه باشیم.

جهانی ادامه داد: با توجه به کار جمعی تعاونی ها باید زمینه این نوع فعالیت ها را فراهم کنیم، زیرا فرهنگ کار جمعی از یک سو باعث ایجاد هم افزایی و تکمیل کننده یکدیگر می شود و از سوی دیگر بهره وری را به همراه دارد. ساماندهی منابع در مناطق محروم به این نتیجه رسیده ایم که بهترین الگو برای توسعه مناطق محروم و رفع و کاهش فقر، تشکیل و حمایت از تعاونی ها در این مناطق است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا