اخبار اقتصادی روز

مطالبه رئیس جمهور از ۱۱۸ فعال بورسی برای حمایت از عرضه خودرو در بورس – اخبار بورس بورس – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز

بنابراین بخشی از افزایش قیمت خودرو در بازار به دلیل همین مشکل است، اما موافقان اجاره خودرو سازوکار شفاف عرضه در بورس کالا را به دلیل همزمانی افزایش نرخ ارز با عرضه خودرو زیر سوال می برند. در بورس کالا در هفته های اخیر

متن نامه به شرح زیر است:

اگر این حجم محدود خودرو در بورس کالا معامله نمی شد، به دلیل مکانیزم کاملا نادرست قرعه کشی و الزام خودروسازان به فروش به قیمت های دستوری، 16500 میلیارد تومان به جیب برخی واسطه ها می رفت.

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، 118 فعال بازار سرمایه با اشاره به نامه ناهماهنگ و غیرمحرمانه 2 بهمن ماه شورای رقابت مبنی بر لغو عرضه خودرو به بورس کالا و همچنین خبر 5 بهمن ماه از رئیس سازمان بورس درباره تأثیر تصمیم شورای رقابت بر زیان 100 هزار میلیاردی ارزش بازار و زیان سهامداران خواستار حمایت عملی ابراهیم رئیسی شد.

بخش عمده ای از افزایش قیمت خودرو به دلیل ممنوعیت واردات تا هفته های اخیر است که سیاست گذار برای حمایت از تولید داخل اعمال کرده بود، همچنین با توجه به محاسبه تعرفه واردات بر اساس آخرین نرخ ارز، هزینه خرید خودرو در بازار آزاد با نرخ ارز بدون توجه به مکانیسم عرضه نوسان خواهد داشت.

گزارش عرضه خودرو در بورس کالا

نکته بعدی روند نزولی قیمت خودروهایی است که حجم عرضه بیشتری در بورس به آنها اختصاص داده شده است. خودرو تارا دستی، پژو 207 اتوماتیک و دستی شرکت ایران خودرو و خودرو شاهین شرکت سایپا از جمله محصولاتی هستند که به دلیل عرضه ثابت در بورس و بازار آزاد با کاهش قیمت مواجه شده اند که این روند در حال حاضر متوقف شده است. به دلیل ایجاد موانعی بر سر راه عرضه خودرو در بورس بوده است

التهاب بازار خودرو به دلیل اعمال سیاست‌های بد دولت‌های گذشته تاکنون ادامه دارد و برای کنترل قیمت‌ها انواع و اقسام روش‌ها برای سرکوب بازار تلاش شده اما نتیجه‌ای نداشته است. از سپردن جوایز به شورای رقابت گرفته تا شورای سیاست گذاری اقتصادی دولت و قرعه کشی های عجیب و غریب، همه اقداماتی که سیاست گذاران در تلاش برای کنترل بازار به کار گرفته اند، اما این تلاش ها نه تنها کمکی به تعادل بازار نکرده است، بلکه بر اساس اعلامیه از فعالان صنعت خودرو، اجاره بها به دلیل قیمت گذاری اجباری 250 هزار میلیارد تومان است.

در شرایطی که صنعت خودروسازی اشتغال‌زا و ارزشمند با استفاده از توانمندی‌های داخلی خود و با تکیه بر اصول علم اقتصاد در مسیر اصلاح بازار قرار دارد، اجازه ندهید عده‌ای با ایجاد حاشیه، کاخ تولیدکننده، سهامداران و شهروندان را تلخ کنند. و جو علیه خودروسازان و بازار سرمایه.

از طرفی مصرف کنندگان نیز از این روند سود می بردند و این سود در خودروهای مختلف متفاوت بود. بررسی میزان سود کلیه خریداران خودرو در بورس کالا به استثنای کالایی از ایران خودرو و محصولی از گروه بهمن که برای اولین بار در بورس کالا عرضه شده و قیمت آن در بازار موجود نیست. محاسبه شده و در مجموع خریداران خودرو بالغ بر 7100 میلیارد تومان کالا می شود و آنچه را که نیاز داشتند را ارزانتر از بازار غیررسمی خریداری کردند.

هدف از نگارش این نامه حمایت همه جانبه از نحوه عرضه شفاف و ضد لیزینگ خودرو در بورس کالا است چرا که این اقدام منجر به رونق مجدد صنعت خودرو و رشد تولید بر اساس آخرین آمار از شرکت های اصلی شده است. خودروسازان تولیدکنندگان و اشاره به قیمت های جعلی در بازار غیررسمی خودرو به مرور زمان کم رنگ شده است. و همه باید نظاره گر بورس قیمت واقعی خودرو باشند، قیمت هایی که در صورت حمایت دولت و افزایش عرضه خودروهای تولید داخل در بورس در مدت کوتاهی آرام می شود و مردم پس از چندین سال گرم شدن بازار خودرو، متعادل می شوند. شرایط و خرید سودآور خودرو را تجربه خواهند کرد.

تحلیل جزئیات معاملات بورس کالا از ابتدای عرضه خودرو تا کنون (اردیبهشت تا هفته اول بهمن) حکایت از سودآوری مجدد صنعت خودرو و حمایت مصرف کنندگان نهایی دارد که با ادامه این روند و البته رشد عرضه خودروسازان در بورس کالا این آمارها را بهبود می بخشد. امید است با توجه به برنامه های اعلام شده برای مبارزه با رانت و فساد، دولت سیزدهم از فروش مستقیم خودرو در کانون توجه بازار سرمایه حمایت کند.

بررسی سیر تحولات معاملات خودرو در بورس کالا از ابتدای فروش یعنی از 8 اردیبهشت تا هفته اول بهمن ماه نشان از سودآوری خودروسازان و مصرف کنندگان نهایی دارد.

آمار رسمی معاملات خودرو در بورس کالا حاکی از حمایت همزمان تولیدکننده، سهامدار و مصرف کننده از این اقدام است، به طوری که نتیجه فروش 48000844 خودرو در بورس کالا تا هفته اول بهمن ماه، واگذاری 16.5 است. هزار میلیارد تومان سود از جیب دلالان برای تولیدکننده، مردم و دولت بود، از سوی دیگر تداوم عرضه چندین مدل خودرو حکایت از کاهش قیمت این خودروهای کشف شده در عرضه بعدی در بورس دارد و از در این لحظه فشار برای توقف عرضه خودرو در بورس قوت گرفت.

ایران خودرو از فروش خودرو در بورس 683 هزار میلیارد تومان سود کسب کرد و سود فروش محصولات در بورس کالا برای بهمن موتور 1.4 هزار میلیارد تومان، آرین پارس موتور 755 میلیارد تومان، سیبا موتور 152 میلیارد تومان بود. ، 137 میلیارد تومان برای بهمن دیزل و سایپا 85 میلیارد تومان برآورد شده است که به معنای تزریق منابع مالی به چرخه تولید است.

علاوه بر این، طبق آمارهای رسمی، پدیده نگران کننده قیمت گذاری اجباری موجب شد تا صنعت خودرو متحمل زیان 120 هزار میلیارد تومانی شود که این امر موجب شد تا مسیری شفاف و قانونی به نام بورس کالا برای رهایی این صنعت از قیمت گذاری اجباری انتخاب شود. . .

absnews+

بر اساس آمار در مجموع 8 خودروساز موفق به فروش 48 هزار و 844 دستگاه خودرو در بورس کالا شدند که با احتساب اختلاف قیمت کارخانه و بازار آزاد، حدود 16500 میلیارد تومان سود حاصل از فروش خودرو در بورس کالا به دست آمد. بورس کالا به خودروساز، خریداران نهایی و دولت از این مبلغ 9.37 میلیارد تومان به دلیل تفاوت قیمت سفارش در کارخانه با قیمت کشف شده در بورس به خودروسازان، 7.1 هزار میلیارد تومان به دلیل مابه التفاوت قیمت غیررسمی بازار و قیمت بورس برای مردم به عنوان مصرف کننده نهایی و 840 میلیارد تومان تا زمانی که درآمد شناسایی شده از طریق مالیات بر ارزش افزوده نصیب دولت شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *