مصرف انرژی در فرآیند استخراج بیت کوین در سال 2023 به دنبال افزایش شدید قیمت این ارز دیجیتال و تولید سکه های جدید، بیش از 2 برابر افزایش یافت.
به گزارش ای بی اس نیوز، داده های Digiconomist نشان می دهد که در پایان سال گذشته، مصرف انرژی جهانی برای استخراج بیت کوین از اول ژانویه 101 درصد افزایش یافته و به 141.2 تراوات ساعت رسیده است. این میزان مصرف منجر به تولید 78.7 میلیون تن دی اکسید کربن در سال می شود. برای روشن شدن ابعاد این مصرف، استخراج بیت کوین در حال حاضر به اندازه استرالیا و بیشتر از مصر با 110 میلیون جمعیت در سال انرژی مصرف می کند و دی اکسید کربن بیشتری نسبت به عمان منتشر می کند.
بسیاری از بلاک چینها، مانند آنچه که بیتکوین روی آن ساخته شده است، به رایانههای قدرتمندی نیاز دارند که برای حل مسائل پیچیده ریاضی برای ایمنسازی شبکه و اعتبارسنجی تراکنشهای جدید، شبانهروز کار میکنند. ماینرهایی که سریعتر معماهای منحصر به فرد را حل می کنند، یک بیت کوین جدید دریافت خواهند کرد. ماینرهای مجهز به ابررایانه های قدرتمند قادر خواهند بود این وظایف را با سرعت بیشتری انجام دهند و اینجاست که موضوع مصرف انرژی بسیار زیاد مطرح می شود.
با افزایش قیمت بیت کوین، ماینرهای بیشتری برای حل این معماها در زمان واقعی رقابت می کنند، اما اگر ماینرهای بیشتری باعث تولید بیت کوین های بیشتر و بیشتر شوند، بازار دچار سیل می شود و قیمت ارز دیجیتال کاهش می یابد. برای جلوگیری از این اتفاق، حل معماها به طور فزاینده ای دشوار می شود، به طوری که همیشه 10 دقیقه طول می کشد تا یک بیت کوین استخراج شود.
نتیجه این وضعیت تولید بیت کوین با همان نرخ معمول اما با مصرف انرژی بسیار بالاتر است. در سال 2009، ماینرها میتوانستند بیتکوین را در چند ثانیه با استفاده از برق خانگی استخراج کنند، اما در سالهای اخیر مجبورند از برق خانگی به ارزش 9 سال استفاده کنند. در نتیجه، بسیاری از ماینرهای ارزهای دیجیتال دارای انبارهای ابر رایانه ای هستند که 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته کار می کنند.
و برخی کشورها و مناطق جهان بیش از سایرین بار این مصرف انرژی را به دوش می کشند. چین زمانی مرکز استخراج بیت کوین بود، اما پکن استخراج بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال را در سال 2021 ممنوع کرد. در نتیجه، بسیاری از ماینرهای بیت کوین عملیات خود را در جستجوی منابع انرژی فراوان و محدودیت های نظارتی کمتر به ایالات متحده منتقل کردند.
تنها در چند سال، سهم آمریکا در استخراج ارزهای دیجیتال از 3.5 درصد به 38 درصد افزایش یافت و آمریکا را به بزرگترین بازار استخراج ارز دیجیتال تبدیل کرد. بر اساس گزارشهای اخیر مجله آمریکایی Grist، با انجام این کار، رونق بیتکوین شبکههای برق محلی را تحت فشار قرار داده، قبضهای برق را برای ساکنان اطراف افزایش داده و نیروگاههای سوخت فسیلی را که زمانی از کار افتاده بودند، فعال نگه داشته است. اما تعیین آمار دقیق در مورد اینکه چه کسی و در کجا استخراج می کند و همچنین میزان دقیق انرژی مصرف شده در هر عملیات بسیار دشوار است.
آمریکا اکنون در تلاش است تا این وضعیت را تحت کنترل درآورد و در اولین گام تلاش میکند تا مشخص کند استخراجکنندگان بیتکوین در خاک آمریکا چقدر انرژی مصرف میکنند. هفته گذشته، اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده اعلام کرد که جمع آوری داده های مصرف انرژی را از بیش از 130 ماینر تجاری ارز دیجیتال که در ایالات متحده فعالیت می کنند، آغاز کرده است.
اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده در گزارش جدیدی که اساس این تحقیق را تشکیل می دهد، اعلام کرد که با افزایش استخراج ارز دیجیتال در ایالات متحده، نگرانی ها در مورد ماهیت انرژی بر این فعالیت و تأثیرات آن بر برق آمریکا وجود دارد. صنعت افزایش یافته است. افزایش دادن. نگرانی های ابراز شده به آژانس شامل فشار بر شبکه برق در دوره های اوج تقاضا، احتمال افزایش قیمت برق و همچنین تاثیر بر انتشار دی اکسید کربن مرتبط با انرژی است.
بر اساس گزارش اویل پرایس، اگر تلاشهای گذشته برای تنظیم صنعت استخراج ارزهای دیجیتال شامل توصیه و الزام استخراجکنندگان به مصرف انرژی از منابع پاک و پایدار بود، اکنون باید اقدامات سختگیرانهتر و بیشتری برای کنترل بیتکوین اعمال شود.
انتهای پیام