نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی به تشریح وضعیت تجهیزات پزشکی حوزه انتخابیه خود پرداخت و گفت: در روستاها شبکه های بهداشت به طور کلی در حوزه سلامت مشکل دارند.
وی افزود: در مورد سیستم خدماتی پزشکان متخصص، به نوعی ممکن است مطالبات دولت مطابق میل آنها نباشد و کارمندانی که به هر نحوی مشغول به خدمات هستند یا اغلب دارای یک سری درآمد جدا از هم هستند. از خدمات آنها و چندین متخصص مخالف هستند، مثلاً چرا یک مدیر خدمات دانشگاه، بیمارستان یا کلینیک باید درآمد دوم داشته باشد، علاوه بر مزایایی مانند حقوق و غیره، اما فقط یک متخصص زنان و زایمان، ارتوپد یا متخصص داخلی. لازم به ذکر است که اینها اعتراضاتی است که عموماً توسط متخصصان خارج از نظام سلامت برگزار می شود و البته بارها این سوال را به وزیر و مسئولان مربوطه اعلام کرده ایم.
محمد نژاد افزود: به عنوان پیشگام در این زمینه تعداد زیادی از خیرین به عضویت این موسسه درآمده اند که با تهیه تجهیزاتی مانند کپسول اکسیژن، ویلچر، تخت و … کمک زیادی کرده اند. در موارد دیگر تجهیزات پزشکی مانند سیلندر اکسیژن، ویلچر و تخت در برخی از منازل بلااستفاده رها شد و افراد فداکار این تجهیزات را برای کمک به بیمارستان و خانواده هایی که توانایی مالی نداشتند به این موسسه اهدا کردند. .
پرویز محمدنژاد، قاضی منطقه در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره وضعیت پزشکان متخصص و تجهیزات پزشکی حوزه انتخابیه خود اظهار کرد: در هر حوزه ای که قرار است خدمات ارائه شود از جمله در حوزه پزشکی، چه از سوی دولت باشد. یا از بخش خصوصی قطعاً مسائلی وجود دارد و این شامل همه زمینه های خدماتی می شود. در حال حاضر در زمینه تجهیزات پزشکی و همچنین تولید دارو، تولید داخلی در کشور داریم که از درصد بالایی نیز برخوردار است.
نماینده مردم لنگرود در مجلس یازدهم درباره کمک های خیرین در حوزه بهداشت و تجهیزات پزشکی گفت: ابتکاری که در سال 99 انجام دادیم این بود که به پیشنهاد من یک موسسه خیریه به نام موسسه خیرین سلامت لنگرود در این شهرستان راه اندازی کنیم. که این کار است و نتایج خوبی در این زمینه به همراه داشته است. این موسسه همچنین در بسیاری از زمینه ها از جمله کمک به بیمارستان ها به ویژه در زمینه مبارزه با کرونا خدمات خوبی ارائه کرده است.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا مشکل خاصی در حوزه انتخابیه در خصوص کمبود پزشک متخصص و تجهیزات پزشکی احساس می کنید، گفت: در روستاها معمولا شبکه های بهداشت دچار مشکل می شوند. شبکه های بهداشت و درمان مراکزی هستند که به صورت 24 ساعته خود را تعریف می کنند، اما متأسفانه چندین سال است که متخصصان در آنجا حضور ندارند و این یکی از مظاهر محله های محروم و حاشیه شهر مرکز است. بخشی از این مشکل را به صورت تصادفی حل کرده ایم، مثلاً اتفاقی که در شهر محروم اطاقور افتاده است و با توجه به اینکه چند سالی است که مرکز بهداشت مدرسه شبانه روزی شبانه روزی کار نمی کند، اما این مشکل را حل کردیم. کم کم.
وی افزود: اساساً چند سالی است که این ایده که خدمات به مردم می رسد مختل شده است و ما به دنبال رفع این مسائل نیز هستیم.
انتهای پیام/
وی با اشاره به اینکه موسسه خیرین سلامت لنگرود نیز برای خرید تجهیزات به بیمارستان ها کمک کرده است، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال بیمارستان نیاز خود را به این موسسه اعلام می کند و موسسه خیرین سلامت بلافاصله به این درخواست پاسخ داده و آن را آماده می کند.
یکی از اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: این اعتراضات موازی است، اما در حوزه خدمات و مراقبت، میزان درآمد متخصصان یا کمبود تجهیزات کافی نیست و می تواند زیاد باشد.
نماینده مردم لنگرود در پایان با تاکید بر اینکه این موارد باید افزایش یابد، گفت: تلاش می کنیم کسانی را که تمکن مالی خوبی دارند وارد این نهاد کنیم تا با کمک آنها بتوانیم بخشی از جمعیت را کاهش دهیم. درد.”
محمدنژاد خاطرنشان کرد: این گونه اعتراضات معمولاً در روستاها وجود دارد زیرا زیرساخت های لازم از حدود 10 سال پیش ایجاد شد اما به مرور زمان از پزشک خالی شده و به میزان اندکی خدمات ارائه می دهد و مردم مجبور به پرداخت هزینه و طی مسافت های طولانی هستند. به این ترتیب ریسک رعایت نکردن ایمنی جاده ها را به جان می خرند و گویی این سفرها در شهر منجر به ترافیک و همچنین مشکلات ایمنی از جمله خسارات مالی و جانی برای مردم می شود.