اخبار اقتصادی روز

مزارع پرورش آبزیان دارای گواهینامه خواهند بود

سید حسین حسینی رئیس سازمان شیلات گفت: همه فعالیت‌های کشاورزی عمومی تلقی می‌شود و باید از نقطه‌نظر تصمیم‌گیری در بلوک تولید و بازاریابی شاهد مشارکت مردم باشیم.

به گفته وی، علاوه بر افزایش تولید باید به مولفه هایی مانند پایداری، تاب آوری و خوداتکایی با مشارکت مردم توجه شود.

الحسینی ادامه داد: در نظر داریم از اردیبهشت ماه ثبت مزارع آبزی پروری را با مشارکت بهره برداران، همیاران عمومی ترویج و سازمان های مرتبط آغاز کنیم.

الحسینی به جذابیت سرمایه گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری در سال گذشته 20 هزار میلیارد تومان بوده که 95 درصد آن از سوی مردم بوده است.

وی گفت: این سرمایه گذاری در سال 1401 هجری شمسی از 2.2 همات به 11.8 همات رسید و در سال گذشته رکورد 20 هزار همات را پشت سر گذاشت که نشان می دهد مشارکت مردم می تواند انقلابی بزرگ در حوزه آبزی پروری ایجاد کند.

افزایش 150 هزار تنی محصولات ماهی تا پایان سال

رئیس سازمان شیلات ایران از تبدیل 15 هزار حلقه چاه کشاورزی به مزرعه پرورش آبزیان خبر داد و گفت: حدود 500 هزار حلقه چاه کشاورزی در کشور وجود دارد و از آنجایی که آب کالایی نیست که بتوان بر اساس انتظارات جهان غذا دفع کرد. سازمان در نظر داریم تا پایان سال 15 هزار حلقه چاه کشاورزی را به مزرعه پرورش آبزیان تبدیل کنیم که با این کار تولید 100 هزار تن افزایش می یابد.

حسینی تجهیز مزارع آبزی پروری به تجهیزات خودکار به ویژه حباب های نانو را از دیگر اقدامات موثر برشمرد و گفت: با افزایش دو برابری تولید آبزی پروری در این مزارع، تولید 50 هزار تن دیگر افزایش می یابد.

وی بیان کرد: ایجاد بازارهای تخصصی در زمینه آبزی پروری، عرضه مستقیم از مزرعه به سفره، تنوع گونه ها و عرضه محصولات جدید آبزیان از دیگر موارد موثر در افزایش میزان پروتئین در سفره های مردم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *