اخبار اقتصادی روز

مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت پشتیبانی مشاغل دامی کشور، حسین شیرزاد اظهار داشت: رکورد خرید هزار تن مرغ از مرغداران کشور نشان دهنده تعهد بسیار ما به مرغداران کشور است علیرغم اینکه تاکنون منابع یا تسهیلات یا پولی به انجمن حمایت از مشاغل دام برای این عملیات مهم در بخش طیور پرداخت نشده است.

به گفته وی، اما بیش از 76 درصد قیمت مرغ خریداری شده به صورت نقدی به مرغداران پرداخت شد و با مبادله کنجاله سویا یا ذرت رضایت بقیه تولیدکنندگان زنجیره ای را جلب کردیم و این حرکت حمایتی همچنان ادامه دارد. .

مدیرعامل شرکت پشتیبانی مشاغل دامی کشور با تاکید بر اینکه همکاران استانی با تمام توان برای جمع آوری جوجه های مازاد تلاش می کنند، گفت: در حال حاضر ظرفیت خرید را در نیمی از استان ها از کشور افزایش داده ایم. از آنجایی که اکثر کشتارگاه ها با این شرکت همکاری می کنند، تقریبا 95 درصد تونل های انجماد کشور را اجاره می کنیم.

وی بیان کرد: درک ضرورت جمع آوری مرغ مازاد در کشور و کمک به ارتقای صنعت طیور به مرحله ای جدید در کنار تحولات مثبت و سازنده 6 ماهه اخیر در وزارت جهاد کشاورزی، گامی در جهت راهبرد ملی است. اینکه در برهه ای تاریخی هستیم که به همت مرغداران کشور سرانه مصرف مرغ کشور با افتخار رو به افزایش است. شایان ذکر است که در شرایط فعلی بازار داخلی محصولات پروتئینی، توانایی بالای محصول در جایگزینی گوشت مرغ سفید با گوشت قرمز را دارد.

مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: این شرکت حتی برای جمع آوری مرغ صنعتی از بازار مدیری استخدام کرد تا بر حجم عرضه مرغ گرم تاثیری نداشته باشد. در حال حاضر تمام استان ها مرغ مازاد خریداری می کنند. البته صادرات و مذاکره با شرکت های بزرگ فرآوری و فرآوری برای جمع آوری و تقسیم بندی کتلت ها یکی دیگر از راهکارهای موثر است. باید از قابلیت‌های صنایع تکمیلی تبدیلی و تولیدی در بخش خصوصی استفاده کرد.

وی تاکید کرد: معتقدم دولت باید همه مجوزهایی را که اتحادیه ها می خواهند به آنها بدهد تا با قدرت دادن به آنها توانمندی های جدیدی ایجاد شود. صنعت طیور و مرغداران عزیز ما نیازمند توجه و حمایت جدی تری برای تاب آوری و تولید پایدار هستند. همه سیاست گذاران و دست اندرکاران صنعت طیور باید بپذیرند که با گذر صنعت طیور کشور از 130 میلیون قطعه به 150 میلیون قطعه، در کلاس جدیدی قرار داریم و نیازمند استانداردهای جدید در زنجیره تامین و ارزش محصول هستیم. صنعت طیور ما باید به این تحول تکاملی صنعت طیور کمک کنیم. باید بپذیریم که مرغداران کشور نیاز به حمایت و تدارکات بیشتری دارند.

شیرزاد افزود: صنعت طیور کشور در طبقه بندی جهانی این صنعت وارد چرخه جدیدی از تحول زنجیره ارزش خود شده است. طبیعی است که این تحول باعث ایجاد اختلاف و درگیری در امور متعارف گذشته شود و منافع بسیاری از طلبکاران متزلزل شود.

وی افزود: این مدار و سطح بالاتر در مدار تولید مرغ گوشتی جدای از ریسک‌های اصلی و متعارف صنعت طیور، ریسک مختلط و متنوعی را به همراه دارد. در امور مالی، ریسک و بازده مستقیماً به هم مرتبط هستند.

به گفته وی، وقتی 130 میلیون قطعه داشته باشیم، تولید را به 150 میلیون قطعه خواهیم رساند. انتظار ما بازده و حاشیه سود مطلوب تری در این بخش است. ما به عنوان دولت باید ریسک های سیستماتیک این صنعت را تعدیل کنیم و ریسک های غیر سیستمی را کاهش دهیم. تاثیر تورم بر هزینه های تولید در این صنعت را به حداقل برسانید. ما نباید اجازه دهیم شوک های داخلی و خارجی تأثیرگذار بر این صنعت، این موفقیت بین المللی را تضعیف کند.

وی افزود: ثبات و پایداری در این کلاس جهانی تلاش بیشتری می خواهد، حتی مفاهیم رایج را تغییر می دهد، دیگر اصطلاح مرغ مازاد را نخواهیم داشت، اما مرغ به معنای مرغ صادراتی است. به طور متوسط ​​7672 تن در روز که معادل تقریباً 227000 تن گوشت مرغ مصرف ملی است.

وی ادامه داد: حرکت از این مدار تولید به 150 میلیون واحد جوجه کشی نیازمند سرمایه گذاری، تقویت اکوسیستم تولید تخم های بارور و افزایش ظرفیت تولید جوجه یکروزه به سطح ملی و همچنین تقویت کریدورهای پایدار برای واردات جوجه است. و توسعه صادرات جدید. بازارهای صادرات مرغ و ارتقای توان رقابتی تولیدکنندگان از طریق پمپاژ عناصر بهره وری تولید می گذرد که بر اساس راهنمای عالی، عناصر ضروری و اساسی جهش تولید و رواج تولید است.

مدیر کل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: رشد زنجیره های تولید مرغ گوشتی و لایه ای و ادغام واحدها و تملک و تملک واحدهای مرغداری و تمایل زنجیره ای به رشد نشان از درستی سیاست های شش سال اخیر دارد. . ماه ها در این صنعت اما علاوه بر این، دولت باید حمایت و توجه بیشتری به واحدهای خرد، کوچک و متوسط ​​با بسته‌های مختلف بیمه‌ای، مالی، تدارکاتی، نهادی و لجستیکی داشته باشد تا جامعه طیور کشور دو قطبی، دوقطبی و بدون تفرقه باشد. به عبارت دیگر، تعاملات، روابط و ارتباطات این دو فصل متمایز و مجزا در تولید مرغ کشور، در نهایت باید به یک بازی «برد-برد» و یکپارچگی (ادغام عمودی و یکپارچگی عمودی) تجاری-تولیدی منجر شود.

وی افزود: دولت باید بخشی از این تعارضات و خلاءها را به بهانه ارتقای بهره وری و بهره وری این واحدها با انواع حمایت های یارانه ای، اعطای امتیازات تجاری به اتحادیه های مرغداران و حمایت مالی از واحدهای کوچک و متوسط ​​پر کند. طیور کشاورزان. سازمان‌های پرورش‌دهنده طیور باید ظرفیت‌های جدید را توسعه، توانمند و تقویت کنند و مسئولیت تنظیم صنعت طیور را بر عهده بگیرند.

شیرزاد بیان کرد: طی 7 ماه گذشته این وزارتخانه با اتخاذ سیاست‌های درستی که مبنای این حضور در یک کلاس جهانی متفاوت است، توانسته فاصله‌ای از روند سنتی و مرسوم گذشته ایجاد کند و دیگر قبول نکند. گذشته. محدودیت در تولید و جوجه کشی جوجه ها. به عنوان مثال، این وزارتخانه به شدت با کاهش شیوع بیماری در ماه های مارس و آوریل مخالف است و محدودیت های فصلی، زیست محیطی و فنی را کنار گذاشته است. این سیاست وزارتخانه به معنای قرار گرفتن در کلاس جدید جهانی، قرار گرفتن در مدار تولید کاملتر نسبت به گذشته و البته داشتن مجموعه ای متفاوت از ریسک و بازده نسبت به گذشته است. ما باید رسیدن به این قله را جشن بگیریم. این موفقیت مرهون تلاش مرغداران کشور است که بار خطرات، تنش ها و چالش های مربوط به گرده های خود را به دوش می کشند و برای رسیدن به افتخار ملی مشکلات را تحمل می کنند.

وی بیان کرد: ایران در حال نزدیک شدن به چهار کشور برتر تولیدکننده صنعت طیور جهان است و باید به این موفقیت ثبات و ثبات بدهیم و از این دستاورد پاسداری کنیم.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: در این میان مافیای واردکننده مرغ نیز مخفی شده است. این مافیاها دائماً از این موفقیت‌ها ناامید می‌شوند و شاهد از دست رفتن سرمایه‌های بادآورده بزرگ خود در آینده نزدیک هستند. مرغداران نباید در زمین بازی آماده شده توسط مافیای واردات مرغ گرم و منجمد بازی کنند، صنعت طیور کشور در حال تکامل و پیشرفت است و همه ما وظیفه داریم از این دستاوردها محافظت کنیم.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *