شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

مدیریت 200 میلیارد دلار تجارت خارجی کشور از طریق شبکه بانکی

رئیس کل بانک مرکزی گفت:

مدیریت 200 میلیارد دلار تجارت خارجی کشور از طریق شبکه بانکی

رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه پایه های اقتصاد کشور بر نظام بانکی است و 90 درصد تامین مالی کشور بر عهده نظام بانکی است، گفت: در حال حاضر نزدیک به 200 میلیارد دلار تجارت خارج از کشور در کشور انجام می شود. دنیا توسط سیستم بانکی اداره می شود.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا فرزین در چهاردهمین گردهمایی روسای شعب بانک های کشور اظهار کرد: کارکنان و مدیران شبکه بانکی شبانه روز در خدمت رشد و توسعه اقتصادی کشور تلاش می کنند. کشور و همچنین با در نظر گرفتن حجم تجارت خارجی کشور، در خنثی سازی تحریم ها نیز موفقیت آمیز بود.

وی یادآور شد: متاسفانه نسبت به سیستم بانکی کشور بی تفاوتی وجود دارد. بارها در فضاهای مختلف شاهد بوده ایم که زحمات همکاران ما در نظام بانکی نادیده گرفته می شود و تلاش می کنند فضایی برای همکاران ما در نظام بانکی ایجاد کنند.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: همه دستگاه ها در کشور دارای نقاط قوت و ضعف هستند، اما وقتی از گروهی انتقاد می کنیم باید بدانیم چند نفر، چه میزان کار و چه عملکرد مالی صحبت می کنیم. تجارت خارجی و نقل و انتقالات داخلی و خارجی کشور به همت نظام بانکی کشور به خوبی پیش می رود و در واقع یکی از نقاط قوت نظام بانکی کشور است.

وی در ادامه این سخنان خاطرنشان کرد: در زمینه بانکداری الکترونیک از بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله روسیه به خوبی جلوتر هستیم.

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: باید زحمات همکاران در نظام بانکی به خوبی تبیین شود تا افرادی که اطلاعات کافی ندارند نتوانند خدمات نظام بانکی را زیر سوال ببرند.

فرزینه با بیان اینکه نظام بانکی یکی از نقاط قوت اقتصادی کشور است، یادآور شد: اگر نفهمیم، دشمن این قوت را به ضعف تبدیل می کند. به همین دلیل است که دشمن نظام بانکی و مالی کشور را هدف قرار داده است.

وی تاکید کرد: بنابراین نباید از این موضوع غافل شد و وظیفه داریم به اطلاع رسانی و روابط عمومی و همچنین ارائه خدمات و کارهایی که در حوزه بانکی انجام می شود توجه ویژه ای داشته باشیم.

رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: فناوری های نوین بانکی نیاز جامعه به بانک ها را افزایش داده است و هر چه جوامع به سمت فناوری پیش می روند نیاز جامعه به خدمات بانکی افزایش می یابد اما نوع خدمات تغییر می کند.

فرزین در خصوص تاثیر هوش مصنوعی بر حوزه بانکی گفت: هوش مصنوعی تاثیر زیادی بر حوزه بانکی خواهد داشت و ما سال گذشته در بانک مرکزی متوجه این مشکل شدیم و اداره جدیدی را برای توسعه این فناوری ها اختصاص دادیم. در بانک مرکزی

وی یادآور شد: البته اقدامات بانک مرکزی بیشتر از نگاه بانک مرکزی بود تا بانک های تجاری، اما به نظر می رسد در حوزه تجاری بانک ها نیز باید برنامه ریزی بیشتری انجام شود.

رئیس کل بانک مرکزی ضمن تاکید بر اهمیت آموزش در این حوزه گفت: بخشی از این موضوع آموزش است و آموزش نقش بسزایی دارد. ما نباید به دلیل عدم آموزش از فناوری عقب بمانیم و آموزش نقش مهمی در توسعه فناوری ها در بخش بانکی و در تحول این صنعت در کشور و همچنین در تحولات جهان دارد. در این راستا آموزش حین کار می تواند موثر باشد.

فرزین ادامه می دهد: هوش مصنوعی و فناوری های جدید نیاز به شعب را کاهش می دهد اما خدمات آفلاین نیز نیاز به مشاوره دارد. شکل ارائه خدمات ممکن است تغییر کند، اما این خدمات همیشه مورد نیاز خواهند بود. زیرا خدمات روز به روز پیچیده تر و متنوع تر می شوند و بنابراین ارائه این خدمات نیازمند دانش است و باید برای آنها برنامه ریزی کنیم.

وی افزود: در همایش امروز اکثر مدیران موفق کشور جوان بودند و کمتر از 5 سال سابقه مدیریت داشتند و به نظر می رسد با افزایش سن انگیزه برای موفقیت کمتر می شود. به نظر می رسد این نقطه ضعفی است که باید به آن توجه کرد و برای افزایش انگیزه افراد با تجربه بیشتر در حوزه نیروی انسانی برنامه ریزی کرد. استفاده از تجربیات افراد با تجربه بسیار مهم است و امیدواریم در آینده تعداد افراد با تجربه در بین مدیران موفق افزایش یابد.

آموزش کارکنان در یک محیط رقابتی فزاینده ضروری است

فرشاد حیدری، رییس موسسه عالی آموزش بانکداری ایران نیز در چهاردهمین گردهمایی روسای دستگاه های موفق گفت: امروز با توجه به تحولات حوزه بانکی به دلیل حضور فناوری و تاثیرات گسترده آن بر عملیات بانکی، وجود دارد. لازم است هیات مدیره بانک ها و بانک مرکزی این تغییرات را بررسی کرده و خدمات جدیدی را به مشتریان شعب ارائه دهند.

وی با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری های بلندمدت در حوزه فناوری اطلاعات بانکی، افزود: شبکه بانکی باید با آموزش کارکنان در این حوزه، آمادگی مقابله با این تغییرات را داشته باشد و در فضای رقابتی روزافزون، خدمات باکیفیت را به مردم ارائه دهد. اعضای جامعه با استفاده از فناوری

مدیرعامل موسسه عالی بانکداری گفت: مسلم است که آینده بازار چشم اندازی متفاوت از وضعیت فعلی خواهد داشت، بنابراین لازم است بانک ها با یک استراتژی بلندمدت با این تغییرات مواجه شوند تا بتوانند. تا بازار خود را حفظ کنند. اشتراک گذاری.”

وی با ارائه گزارشی از چهاردهمین اجلاس سران ابقای شعب بانک ها و مؤسسات اعتباری، حضور 29 بانک و مؤسسه اعتباری را مورد تاکید قرار داد و از 370 رئیس شعب ابقا در این جلسه تشکر کرد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *