پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

ما به دنبال توسعه سرمایه گذاری در تجهیزات کشاورزی هستیم

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه این روزها مخالف افزایش قیمت تراکتورهای بدون سند هستیم، گفت: تراکتورسازی یکی از نقاط قوت ملی این کشور است و به دنبال حمایت از این امر هستیم. در عین حال باید از بخش کشاورزی کشور حمایت شود.

وی گفت: نوسانات تولید در کشورهای همسایه ایران و با آب و هوای مشابه کاملا طبیعی است و باید به سمت فناوری برویم تا این نوسانات کاهش یابد.

وی در پایان گفت: 70 درصد گلخانه های کشور دارای اسکلت فلزی با روکش پلاستیکی هستند و پروژه هایی برای فناوری در این گلخانه ها و توسعه مکانیزاسیون داریم.

عباسی گفت: در باغبانی به دنبال نفوذ مکانیزاسیون هستیم و شاید فقط زیتون، پسته و چند محصول دیگر مکانیزه شود که فکر می کنیم حداقل در نیمی از 2.9 میلیون شاهد توسعه مکانیزاسیون باغات باشیم. هکتار از باغات کشور».

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در زمینه عملیات کشاورزی حفاظتی، خوزستان مرکز کشور است و کشاورزان این استان با خاک زنده و بقایای گیاهان آشنا هستند. در زمینه کشاورزی حفاظتی در شرایط فعلی نزدیک به سه میلیون هکتار از اراضی تحت عملیات خاک ورزی سبک و بدون خاک ورزی قرار گرفته است. آنها دیگر باقیمانده غذا را نمی سوزانند و ما از کشاورزان برای تماشای این فرهنگ کهن قدردانی می کنیم.

کامبیز عباسی امروز 26 بهمن ماه در مراسم افتتاحیه دهمین نمایشگاه ماشین آلات، ادوات و ادوات کشاورزی در اهواز اظهار کرد: این نمایشگاه به دلیل حرفه ای بودن و کاربردی بودن و همجواری با کشاورزان و روستاییان یکی از بهترین نمایشگاه ها است.

absnews

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال بیش از 400 هزار هکتار از شالیزارها مکانیزه شده و بیش از 550 هزار هکتار از شالیزارها به این روش برداشت شده است. همچنین بیش از 6 میلیون هکتار گندم و جو آبی (بیش از 86 درصد) مکانیزه و بیش از 95 درصد از هشت میلیون هکتار گندم و جو با کمباین برداشت شد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: مسیر کشاورزی و سرمایه گذاری در کشور روشن است. در تمام دنیا نوسانات تولید وجود دارد و در کشورهایی مثل ایران که دارای آب و هوای خشک هستند، هرجا برویم، سال تولید زیاد و سال کم تولید می تواند باشد. این یک ضعف بخش کشاورزی نیست، بلکه یک واقعیت بخش کشاورزی است.

عباسی گفت: مدیریت و تنظیم بازار ماشین آلات کشاورزی به عنوان نهاده ای کارآمد در تولید محصولات کشاورزی بر عهده ماست و اینکه آیا گندم و کلزای کشاورز باید با مبلغی خریداری شود و قیمت تضمینی برای آن تعیین شود، باید بر اساس عوامل و نهاده ها باشد.

وی گفت: امسال بیشترین سرمایه گذاری را در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی داشتیم و بیش از 6 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در این زمینه انجام شد که 80 درصد آن در قالب تسهیلات بانکی برای ابزار لازم در اختیار کشاورزان قرار گرفت. ماشین آلات و تجهیزات.” خودت بخر تقاضا از سوی کشاورزان افزایش یافته است و ما از این بابت بسیار خوشحالیم و این واقعیت که کشاورزان بی شماری هنوز به استفاده از این فناوری نیاز دارند ما را خوشحال می کند.

عباسی گفت: در گذشته استفاده از پهپاد در کشور محدود بود اما اکنون 450 دستگاه فعال در این زمینه داریم و امسال تقاضا برای استفاده از آن در سال گذشته دو و نیم برابر بوده است.

ای بی اس نیوز/ خوزستان رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد رونق در بخش کشاورزی هستیم، گفت: وزیر جهاد کشاورزی و مسئولان این وزارتخانه به دنبال رونق و توسعه سرمایه گذاری در ادوات کشاورزی هستند. . و ابزار.» برگزاری نمایشگاه های تخصصی.

عباسی با اشاره به اینکه توسعه مکانیزاسیون جایگاه خود را در کشور پیدا کرده است، افزود: دولت موظف است با کمک تامین کنندگان ماشین آلات کشاورزی این فناوری ها را در اختیار کشاورزی کشور قرار دهد و در عین حال امکانات لازم را نیز فراهم کند. امکانات لازم در کشور بیش از 523 بنگاه تولیدی در زمینه ادوات و ادوات کشاورزی داریم که در زمینه تولید ماشین آلات کشاورزی، باغی، دامداری، طیور و آبزیان فعال هستند.

وی افزود: این نمایشگاه به ارتقای شاخص های توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در کشور کمک می کند و پیش بینی می کنیم در سال آینده بیش از 7500 میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی داشته باشیم. همچنین به دنبال این هستیم که حمایت خود را به سمت تولیدکنندگان تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی با کمترین نوسانات قیمتی سوق دهیم.

وی ادامه داد: شناسایی 62 مدل پهپاد و بیش از 12 شرکت که برخی از آنها دانش بنیان هستند، عرضه خود را برای بسیاری از مزارع و هوشمندسازی کشاورزی اعلام کردند. در زمینه سمپاشی در کشور شاید بیش از 99 درصد سمپاش های عرضه شده در بخش کشاورزی کشور کاملا استاندارد شده و سطح سموم آنها استاندارد شده و قطر آنها ارزیابی و آزمایش شده است.

وی ادامه داد: از تامین کنندگان نیز انتظار داریم به ثبات قیمت توجه کنند، تغییر قیمت تراکتورهای کشاورزی یکی از اتفاقاتی بود که رخ داد و البته تقاضا برای ادوات کشاورزی افزایش یافته است که نشان دهنده تمایل کشاورزان به این امر است. از فناوری استفاده کنید.” است.

به گزارش ای بی اس نیوز، وی با تاکید بر اینکه به دنبال رونق در بخش کشاورزی هستیم، افزود: وزیر جهاد کشاورزی و مسئولان این وزارتخانه به دنبال رونق و توسعه سرمایه گذاری در ادوات و ادوات کشاورزی هستند که یکی از راه های تحقق این امر است. برای این منظور برگزاری نمایشگاه تخصصی است.

عباسی گفت: برخی منتقدان از میزان واردات یا کمبود گندم در کشور انتقاد می کنند در حالی که باید شرایط فعلی و اقلیم خشک کشور را در نظر گرفت. ما باید رابطه بین اقلیم و تولید را کاهش دهیم. به عبارت دیگر می‌توان با استفاده از فناوری، فناوری و برپایی این نمایشگاه‌ها و با استفاده از ماشین مناسب، بذر مناسب و یا با به کارگیری دانش، کاری برای کاهش اثرات تغییر اقلیم انجام داد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *