پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

ما با کمبود بلیط قطار مواجه نیستیم، تقاضا در زمان اوج مصرف زیاد است

با وجود این، پس از گذراندن روزهای اوج تابستان و پاییز، بلیت قطار برخی مسیرها در دسترس نیست. به عنوان مثال در مسیر تهران – مشهد که یکی از پرطرفدارترین مسیرها است، بلیط قطار روزهای آینده پیدا نمی شود و این مشکل در سایت های فروش اینترنتی بلیت و شرکت حمل و نقل ریلی رجا قابل مشاهده است.

بنابراین کاهش تعداد واگن های مسافری، کاهش سرعت لکوموتیوها و عدم سرمایه گذاری در صنعت ریلی را می توان از دلایل کمبود قطارهای مسافری عنوان کرد. این در حالی است که رستم قاسمی، وزیر راه و شهرسازی اخیراً درباره نایاب شدن بلیت قطار برای سفرهای مردمی توضیح داده است که ممکن است در تاریخ معینی و با افزایش پیک سفرها تقاضای زیادی برای بلیت وجود داشته باشد و وجود داشته باشد. کمبود وجود دارد، اما عموماً کمبود بلیط وجود دارد، ما نداریم و اگر چنین چیزی وجود داشته باشد، سؤال را بررسی خواهیم کرد.

اگرچه برخی از مسافران از تهیه بلیط قطار شکایت دارند. وزیر راه و شهرسازی می گوید ممکن است در تاریخ معینی و با افزایش پیک سفر تقاضای زیادی برای بلیت وجود داشته باشد و با کمبود مواجه شود، اما به طور کلی کمبود بلیت نداریم.

ما با کمبود بلیط قطار مواجه نیستیم، تقاضا در زمان اوج مصرف زیاد است

انتهای پیام

کارشناسان می گویند یکی از مشکلاتی که باعث کاهش بلیت قطار شده است این است که طی 11 سال گذشته تعداد واگن های مسافری از 1700 واگن به حدود 1100 خودرو رسیده است که به معنای خروج تقریبا 600 واگن با وجود اضافه شدن واگن است. در سالهای اخیر. از سوی دیگر به دلیل فرهنگ مردم ظرفیت واگن های موجود نیز کاهش یافت و واگن های شش تخته جای خود را به واگن های چهار تخته دادند.

به گزارش ای بی اس نیوز، پس از پیک شیوع ویروس کرونا و با گسترش واکسیناسیون، تقاضا برای سفرهای ریلی مانند سایر حوزه‌های حمل‌ونقل افزایش چشمگیری داشته و آخرین روزهای سفر تابستانی نیز بوده است.

ما با کمبود بلیط قطار مواجه نیستیم، تقاضا در زمان اوج مصرف زیاد است

اگرچه اگر همین تعداد ناوگان می توانستند روزانه 1500 کیلومتر را طی کنند، بهره وری افزایش می یافت و هزینه سفر کاهش می یافت، اما امروز 900 کیلومتر در مسیر تهران – مشهد به دلیل پایین بودن سرعت سفر انجام می شود. در حال حاضر سرعت قطارهای مسافری در کشور حدود 70 کیلومتر و حداکثر سرعت آن به حدود 130 کیلومتر می رسد در حالی که قطارهای سریع السیر در دنیا با سرعت بیش از 200 کیلومتر حرکت می کنند. البته به گفته کارشناسان سرعت پیاده روی با دستورات و اطلاعیه ها افزایش نمی یابد و باید زیرساخت های لازم فراهم شود.

سیدمیاد صالحی مدیرعامل شرکت راه آهن اخیرا با اشاره به قدمت برخی خطوط ریلی 50 تا 60 ساله اظهار داشت: خطوط ریلی هر 15 سال یکبار نیاز به ارتقا و بازسازی دارد و اگر این بهسازی صورت نگیرد، حتماً خواهیم داشت. مجبور به کاهش سرعت لوکوموتیو شد. به عنوان مثال سال گذشته مسیر قطار تهران-مشهد 15 ساعت بود، اما اکنون به 11 ساعت کاهش یافته است، زیرا با بهبود خطوط توانستیم سرعت لکوموتیوها را کاهش دهیم.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *