دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

ما اعتقادی به واردات مواد غذایی نداریم

ای بی اس نیوز/ همدان وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه معتقدیم باید از تولیدکنندگان ایرانی برای تامین مواد غذایی حمایت کنیم، گفت: اعتقادی به واردات مواد غذایی نداریم.

محمدعلی نیکبخت امروز 21 شهریور در مراسم رونمایی از نقشه راه تولید محصولات کشاورزی استان همدان گفت: تولیدکنندگان در بخش کشاورزی مسئولیت مهم و بزرگی بر عهده دارند به همین دلیل وزارت جهاد کشاورزی در کنار آنها است.

وی با بیان اینکه تلاش می کنیم پشتوانه خوبی برای این قشر زحمتکش باشیم، تصریح کرد: امنیت غذایی، تامین غذای سالم و مناسب ملت بزرگ ایران مسئولیت بزرگی است که بر دوش همه ماست.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: قانونا و قانونا موظف به حرکت در این مسیر هستیم و توصیه های رئیس جمهور نیز توجه ویژه ای به تولید داخلی و تولیدکنندگان دارد.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: نیازهای ملی باید با تولید داخلی تامین شود تا در صورت کمبود، واردات قدم اول نباشد و تنها واردات در صورت نبود ظرفیت تولید در این حوزه انجام شود. .

وی با بیان اینکه امروز بخش کشاورزی برای برون رفت از بحران نیازمند کمک همگان است، افزود: امروز بر خلاف نظر رهبری و رهبری متاسفانه وزارت جهاد کشاورزی و بخش کشاورزی اولویت اول کشور نیستند. دولت. ریاست جمهوری و تمام تلاش ما برای برون رفت از این وضعیت است و روشی که امروز کشور استفاده می کند یک اشتباه محض است.

نیکبخت گفت: در سال 1401 اعتبار آب و خاک جهاد کشاورزی هفت هزار میلیارد تومان بود و در سال 1402 به سه هزار میلیارد تومان رسید.

وی افزود: اعتبار طرح های کوچک آبرسانی که روزی بیشترین اعتبار را در حوزه کشاورزی به دست آورد و مورد توجه همه مسئولان قرار گرفت در سال 1401 چهار هزار میلیارد تومان بود و در سال 1402 به دو هزار کاهش یافت. میلیاردها تومان.

وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم نگاه مسئولان به جهاد کشاورزی تغییر کند، گفت: باید تلاش کنیم تا این نگاه در سطح استانی و کشوری تغییر کند. متاسفانه در برخی استان ها تنها سه درصد وام مسکن به بخش کشاورزی اختصاص یافته است و این استان هیچ صنعت و فعالیتی خارج از کشاورزی ندارد و هیچ منطقه ای به اندازه کشاورزی فرصت سرمایه گذاری، ارز و اشتغال ندارد.

نیکبخت با اشاره به اینکه با این کم توجهی به بخش کشاورزی، به تکمیل زنجیره شیلات اشاره کرد و ادامه داد: اولویت بعدی ما صنایع تبدیلی تکمیلی است و توجه به این صنعت بسیار مهم است که متاسفانه در این زمینه عقب هستیم. . و پنج هزار و 300 واحد پروژه صنایع تبدیلی اضافی در انتظار پیشرفت 40 تا 90 درصدی در بانک ها هستند که در صورت پیگیری این پنج هزار و سیصد طرح، تنها 30 میلیون تن محصولات کشاورزی خام خام فروشی نخواهد شد و این منجر به کسب ثروت و برندسازی صادراتی خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: اولویت بعدی ما تولید محصولات دامی و طیور با توجه به شرایط است، بنابراین با توجه به جمعیت کشور باید به سمت تولید ملی برویم. به همین دلیل باید به فکر تولید ملی باشیم. و مصرف روزانه گوشت و مرغ ما هشت هزار تن است و با وجود همه سختی ها و سختی ها، تولیدکنندگان باید صبور باشند و از دولت نترسند و ما باید تلاش کنیم تا در کنار آنها باشیم.

وی اولویت ما را آبخیزداری، مخزن‌سازی و پروژه‌های آبرسانی دانست و تصریح کرد: تصمیم بر این است که پروژه‌های کوچک آبرسانی در روستاها در صورت تمایل به بخش خصوصی واگذار شود و با آن‌ها به ساخت و ساز، جلوگیری از خاک کمک کنیم. فرسایش، کنترل سیلاب و تامین منابع آب.

نیکبخت یادآور شد: قصد افزایش تولید برای آسیب رساندن به منابع اولیه را نداریم، بلکه با استفاده از کشاورزی دانش بنیان، افزایش بهره وری، بهینه سازی فرهنگ ها و نژادها از طریق این تسهیلات به افزایش چشمگیر تولید دست یابیم.

نیکبخت با بیان اینکه صنعت یکی از حلقه های موثر در تولید است، خاطرنشان کرد: یکی از نقاط قوت تولید می تواند صنعت باشد. روزانه حدود 60 هزار تن گوجه فرنگی در کشور تولید می شود و تنها 8 هزار تن به صورت تازه مصرف می شود و بدون صنعت 51 هزار تن باقی می ماند.

این مسئول اضافه کرد: تصمیم گیرنده اصلی باید تولیدکنندگان باشند زیرا اگر به آنها سپرده شود تولید رونق بیشتری پیدا می کند و می تواند درآمد داشته باشد.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: اولویت اول تامین نیازهای کشور است و دولت برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تسهیلات می دهد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *