پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

لزوم تجهیز مرغداری ها به محصولات فناورانه

بررسی ظرفیت پایگاه های دانش در کلاس های درس در سراسر کشور (1);

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ های تخمگذار گفت: به روز رسانی دستگاه های لازم در مرغداری ها در اولویت قرار دارد; بنابراین صنعت طیور برای دستیابی به پیشرفت در بخش تولید نیازمند محصولات دانش بنیان است.

ناصر نبی پور رئیس اتحادیه مرغ های تخمگذار در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: توسعه دانش و افزایش نقدینگی دو مولفه اصلی افزایش تولید در مرغداری است. صنعت. که پیش بینی می شود سهم خود را در زمینه افزایش بهره وری در این صنعت افزایش دهد و برای تحقق این امر لازم است دولت سیاست های لازم برای تسریع در تجهیز مرغ های تخمگذار با محصولات علمی و فناوری را در نظر بگیرد.

به گفته نبی پور؛ اکثر ماشین آلات موجود در مزارع تولید مرغ تخمگذار کنار گذاشته شده اند، اما با ورود تکنولوژی به صنعت مرغ تخمگذار، قطعا قیمت نهایی محصولات به نسبت نسبی خواهد رسید و این مهم ترین اقدام است. برای توسعه تولید در این صنعت. اما کمبود نقدینگی و عدم حمایت دولت از بخش تولید لایه‌ای هنوز به این هدف نرسیده است.

وی افزود: سال گذشته قیمت نهاده های دامی به طور ناگهانی 600 درصد گران شد، بنابراین نقدینگی مرغداری ها باید چنین رشدی را تجربه می کرد، اما این امکان وجود نداشت.

نوسازی 30 درصد تجهیزات مرغداری

رئیس هیئت مدیره اتحادیه طیور تخمگذار ادامه داد: در شرایطی که مرغداران در تامین نقدینگی برای خرید نهاده ها در بازار آزاد با مشکل مواجه هستند، نمی توان انتظار داشت که در حال تغییر سیستم مرغداری باشند. زیرا صرف هزینه بیشتر از حد انتظار، بار اضافی بر دوش مرغدار است و به جای هزینه در توسعه فناوری، باید صرف خرید نهاده ها و سایر بخش های این صنعت شود.

نبوی با تاکید بر لزوم تغییر دستگاه در مرغداری ها خاطرنشان کرد: در حال حاضر 25 تا 30 درصد دستگاه های مرغداری ها به روز شده اند اما به دلیل کمبود نقدینگی امکان تغییر سیستم برای همه واحدها وجود ندارد. بنابراین وضعیت مرغداری ها با توجه به نیاز روز نمی توانست تغییر چندانی داشته باشد.

این مسئول گفت: البته ورود نهایی فناوری به صنعت مرغ تخمگذار تغییر کامل برخی سیستم ها بود. آبخوری ها، دانخوری ها و قفس ها از جمله قطعاتی هستند که در سال های اخیر مطابق با علم جدید دستخوش تغییراتی شده اند، اما علم روز، نوسازی و تجهیز سایر دستگاه های لازم برای تولید در مرغداری های تخمگذار هنوز وارد آن نشده است و دلیل اصلی این امر است. تأخیر عدم عرضه نقدی است.

وی تاکید کرد: اگر مشکلات صنفی حل نشود و فناوری وارد این عرصه نشود، بدون شک امکان ادامه فعالیت برای واحدهای کوچک وجود نخواهد داشت.

شرایط را برای فعالیت بیشتر در صنعت طیور فراهم کنید

پرورش طیور

این فعال صنفی گفت: متاسفانه شرایط کار در رشته طیور فراهم نمی شود زیرا از یک سو این حرفه با کمبود جدی نهاده های اصلاحی با قیمت مصوب مواجه است و همچنین مجبورند محصولات خود را با قیمت کمتری عرضه کنند. قیمت نسبت به قیمت ثابت به دلیل تقاضای کم .

وی افزود: یکی از مشکلات این است که مرغداران با وجود اینکه دو ماه پیش پول خود را برای خرید این محصول واریز کردند اما هنوز کالا را دریافت نکرده اند، با کمبود شدید کنجاله سویا مواجه هستند. “

نبی پور ادامه داد: در حالی که با کمبود شدید کنجاله سویا مواجه هستیم و این محصول در بازار موجود نیست، شاهد فروش 31 هزار تومانی سویا در بازار آزاد هستیم.

این مقام صنفی درباره میزان نقدینگی فعالان صنفی مرغ های تخمگذار که دو ماه است در حساب واردکنندگان می نشیند، گفت: برای خرید 25 تن سویا به قیمت هر کیلو 17 هزار تومان حداقل به یک میلیارد تومان نیاز داریم. میزان سرمایه ما در دست واردکنندگان نهاده های دامی نجومی است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه طیور لایه ای گفت: مشکل ما زمانی جدی می شود که از یک طرف نقدینگی خرید نهاده های دامی از فعالان صنفی روی حساب واردکنندگان باشد اما برای خرید نهاده ها در بازار آزاد. ، باید تجدید سرمایه کنیم تا بتوانیم امکان بهره برداری از واحد تولیدی را فراهم کنیم.

نبی پور تصریح کرد: زمانی که کنجاله سویا در بازار موجود نیست دو چالش جدی داریم. از یک طرف مقدار قابل توجهی آرد در انبارها و گمرکات بندری وجود دارد و از طرف دیگر این محصول کمیاب گاهی به راحتی در بازار آزاد موجود است.

فروش تخم مرغ با قیمت پایین

وی درباره بازار تخم مرغ گفت: در حال حاضر فعالان صنعت مرغ تخمگذار از شرایط مطلوبی برخوردار نیستند چرا که باید تخم مرغ را 12 هزار و 500 تومان ارزانتر از قیمت مصوب بفروشند.

این مقام صنفی افزود: قیمت مصوب هر کیلو تخم مرغ 47 هزار و 300 تومان است، اما به دلیل گرمای هوا و کاهش تقاضا در بازار داخلی و ایجاد مشکل در روند صادرات این محصول، مجبور به فروش تخم مرغ 34 تا 35 هزار هستیم. کیلویی تومان تحویل دهید

مدیرعامل اتحادیه مرغ تخمگذار گفت: در حال حاضر تولید تخم مرغ زیاد است اما تقاضای زیادی در بازار داخلی وجود ندارد.

بازارهای هدف صادرات تخم مرغ کشور

نبی پور افزود: متأسفانه سیاست های بی ثبات صادراتی بازارهای صادراتی تخم مرغ کشور را با مشکل مواجه کرده و به دلیل کمبود تقاضا در بازار داخلی نمی توانیم محصولات خود را صادر کنیم.

این مقام صنفی ادامه داد: افغانستان و عراق خریداران اصلی و امارات و قطر خریداران کوچک تخم مرغ از ایران هستند. بی ثباتی در سیاست گذاری باعث شده است که بازارهای صادراتی به جای خرید از ما به سمت صادرکنندگان ترکیه گرایش پیدا کنند.

وی درباره میزان صادرات تخم مرغ در سال جاری گفت: در سه ماهه نخست امسال 31 هزار تن تخم مرغ با نرخ 1.3 دلار به کشورهای هدف صادر شد.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ های تخمگذار به مشکلاتی که رزمندگان این صنف در زمینه تامین نهاده های پرورشی، صادرات، فروش در بازار داخلی و … دارند اشاره کرد. برای چند برابر کردن چالش ها به دلیل حل نشدن مسائل، مجبور شدیم با دفتر مدیریت مکاتبه کنیم تا راه حلی برای رفع این مشکلات پیدا کنیم.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *