چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

لباس در اولویت خرید شب عید نیست

به گفته وی، دهک های بالا علاوه بر کاهش خرید دهک های پایین جامعه، لباس های خارجی را نیز به صورت اینترنتی سفارش می دهند و درب منزل تحویل می گیرند، بنابراین کنترلی بر کالاهای قاچاق وجود ندارد. در این شرایط انگیزه ای برای فعالان این حوزه وجود ندارد، تولید توجیه اقتصادی ندارد و احتمالاً کسب و کار تولیدکنندگان پوشاک در آینده کاهش خواهد یافت.

یکی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک دلیل اصلی این وضعیت را وضعیت اقتصادی جامعه و کاهش قدرت خرید مردم عنوان کرد. در مقابل، نگرانی ها در مورد بسته شدن اتحادیه های کارگری در پی شیوع گونه جدیدی از ویروس کرونا چشم انداز مثبتی باقی نگذاشت. بنابراین فروشگاه ها مانند شب های عید سال های گذشته از عمده فروشی ها خرید نمی کنند.

یکی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک از رکود بی سابقه و افزایش 40 درصدی قیمت پوشاک در بازار نوروزی خبر داد.

افتخاری با اشاره به اینکه طبق اعلام وزارت صمت، لباس ها مشمول قیمت نمی شوند، افزود: اما متوجه می شویم که سازمان زندان های کشور با این شرایط رکود، اتحادیه ها را به دلیل گران فروشی یا مفقود شدن فاکتور جریمه می کند. بنابراین هماهنگی بین نهادهای دولتی وجود ندارد، در صورتی که در صورت شکایت از اتحادیه ها، اتحادیه نیز پاسخگو است.

از سوی دیگر به گفته یکی از اعضای هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک، اراده جدی برای مبارزه با قاچاق وجود ندارد. از تیرماه اعلام شده که با برندهای قاچاق برخورد می شود و نامه ای به مراکز تجاری ارسال شده است اما این برندها همچنان فعال هستند.

کالاهای قاچاق از طریق سیستم های حمل و نقل رسمی وارد می شود

در همین حال به گفته وی، با همین شرایط بد اقتصادی و عدم حمایت، اوضاع پیچیده‌تر شده است. به عنوان مثال پدیده دستفروشی تبدیل به یک تاجر دوره گرد شده است و با وجود تعطیلی تاج گذاری و فشار اقتصاد امسال برای کسب و کارها، رونق اقتصادی شب عید به فروشندگانی نیز ارائه می شود که تعداد آنها و مالیات افزایش چشمگیری داشته است. ، اجاره می دهند و هزینه های قانونی نمی پردازند.

وی در پایان با اشاره به اینکه سال نامگذاری شده به عنوان مانعی برای کشاورزان رخ نداده است، گفت: امسال کشاورزان هیچ گونه اختلالی را مشاهده نکرده اند. به نظر نمی رسد مشکلات بخش خصوصی با مشورت دولت حل شود و بسیاری از دولت ها راه حلی برای مشکلات بخش خصوصی ندارند. بنابراین بهتر است از بخش خصوصی کمک بگیرید.

absnews

افتخاری همچنین در خصوص مزون های خانگی و شبکه تولید و عرضه پوشاک زیرزمینی تصریح کرد: این مغازه ها نیز از مشاغل سیاه محسوب می شوند که مالیات پرداخت نمی کنند و امکان نظارت بر عملکرد آنها وجود ندارد.

افتخاری با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیری برای تحریک تقاضا گفت: به عنوان مثال می توان جریان خرید اعتباری پوشاک را به ویژه برای کارکنان کشور آغاز کرد. جشنواره فروش نوروزی نیز راهی برای تحریک تقاضا است. البته برای مقابله با بحران باید از روش های مختلفی استفاده کرد. اما به نظر می رسد پوشاک در اولویت دولت قرار دارد و وزارت صنعت، معدن و تجارت بیشتر بر روی کنترل بازار مواد غذایی تمرکز کرده است.

مجید افتخاری در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: به طور سنتی بازار پوشاک در نیم فصل دوم اهمیت بیشتری دارد زیرا فصل تغییر می کند و در نیمه دوم فرصت ها بیشتر می شود. بنابراین طبق روال هر بهمن ماه باید یکی از پر رونق ترین ماه های سال باشد.

وی با بیان اینکه با کاهش بازدید و بازدید به دلیل مشکلات اقتصادی و شیوع ویروس کرونا، البسه از اولویت سبد نوروزی حذف شده است، گفت: به طور کلی سبد مردم در نوروز بسیار کم است و لباس ها تقریباً کم است. از اولویت نوروز حذف شد. مردم حتی در دهک های پایین در بهمن و اسفند سالی حداقل یک بار لباس می خریدند، اما اکنون این خرید برای خیلی ها لغو شده است. حتی پوشاک بچه گانه که همیشه موفق ترین مقوله شب عید بوده، امسال وضعیت خوبی ندارد.

فروش اعتباری پوشاک باید راه اندازی شود

وی با اشاره به افزایش قیمت جهانی نخ و پنبه و سایر هزینه های تولید، گفت: قیمت پوشاک نسبت به مدت مشابه سال گذشته 40 تا 50 درصد افزایش داشته است.

یکی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک در پاسخ به سوالی مبنی بر میزان تخفیف در جشنواره نوروزی گفت: میزان این تخفیف خودسرانه است اما به دلیل رکود بازار برخی حاضرند محصول را با قیمت بالا بفروشند. »

اما به گفته وی، در بهمن ماه امسال شاهد رکود عجیبی در سطح عمده فروشی هستیم که بی سابقه بوده و مطلقاً رونقی در سطح فروشگاه ها وجود ندارد. این وضعیت حتی در فوریه 2009 که کرونا شروع شد مشاهده نشد. در سال های گذشته تولیدکننده محصولات خود را عرضه می کرد اما توزیع کننده به سختی عرضه می کرد، اما اکنون حتی تولیدکننده هم نمی تواند محصول خود را بفروشد که در این صورت کل زنجیره قفل می شود. به طور کلی، رکود فوریه عواقب زیادی خواهد داشت.

افتخاری افزود: دلیل استفاده من از کلمه بساط گستر این است که دستفروش محصول را در دست می گیرد، اما این پدیده اکنون به فروشگاه تبدیل شده است، در مجموعه آنها چندین کارمند وجود دارند و حتی یک دستگاه روشنایی هم دارند.

وی با بیان اینکه از زمان ممنوعیت واردات پوشاک در سال 1397، به جای تولیدکننده، قاچاقچی بیشترین استفاده را داشته است، گفت: نوع کالای قاچاق به طور مکرر تغییر می کند و به استثنای کالاهای تقلبی و کالاهای کیلویی وارداتی از بنگلادش، می توان به صورت قاچاق اقدام کرد. برای فروش آنلاین از طریق خرید آسان از کشورهای همسایه بازگردانده می شود. هم اکنون مصرف کنندگان می توانند به راحتی از طریق درگاه های اینترنتی خاص کالا را از کشورهای همسایه خریداری کرده و در مدت زمان کوتاهی از طریق سامانه های حمل و نقل رسمی کشور دریافت کنند. این روند بر نوع خرید در دهک های خاص جامعه تاثیر گذاشته است.

قیمت لباس چقدر شد؟

صنایع دستی فراگیر شد

پوشاک دیگر اولویت سبد نوروزی نیست

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *