قیمت و مزیت صادراتی مرغ ایرانی
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، علی ابراهیمی، رئیس و مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور در نشست خبری این اتحادیه گفت: سال گذشته کشور مجبور به واردات مرغ بود اما امسال پس از رفع مشکلات. از تولید یک روزه مرغ و نیاز مرغداران، تولید افزایش یافت و به مرحله صادرات مرغ رسید که به آن رسیده ایم.
وی ظرفیت تولید کشور را در حال حاضر به 3.5 میلیون تن مرغ رساند و افزود: تفویض وظایف به سازمان ها، تسهیل در واردات نهاده ها و پیگیری با وزارت جهاد کشاورزی برای رفع موانع تولید در افزایش مرغ موثر بوده است. تولید.”
وی ادامه می دهد: از ابتدای سال 1403 میانگین جوجه کشی در کشور 150 میلیون قطعه است که به معنای مازاد عرضه در بازار تولید است.
وی با اشاره به آمار تولید سال گذشته گفت: در فروردین ماه سال گذشته میزان جوجه ریزی حدود 105 میلیون قطعه بوده است. علاوه بر این، امسال قیمت مرغ زنده نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
ابراهیمی تاکید کرد: طی 8 ماه گذشته بازار مرغ با ثبات بوده و میانگین قیمت مرغ زنده 56 تا 57 هزار تومان است اما تلاش می کنیم از ضرر و زیان مرغداران جلوگیری کنیم.
* قیمت مناسب صادراتی مرغ ایرانی
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گشتی با بیان اینکه ظرفیت صادرات کالاها قدرت چانه زنی ایران را در روابط بین الملل تقویت می کند، گفت: سیاست ها باید حمایت از ادامه صادرات باشد چرا که طعم و قیمت مرغ ایرانی مزیتی برای صادرکنندگان است.
وی با بیان اینکه کشور ظرفیت صادرات سالانه یک میلیون تن را دارد، گفت: با شرکت های چینی مذاکره کرده ایم و با کردستان عراق برای تنوع بخشی به بازار صادراتی مذاکرات را آغاز خواهیم کرد.
ابراهیمی گفت: قصدی برای افزایش قیمت مرغ وجود ندارد، اما تلاش می کنیم با ابزارهای صادراتی از کاهش بیشتر قیمت ها جلوگیری کنیم تا تولیدکنندگان متضرر نشوند.
* قیمت پایین مرغ مشکل اصلی تولیدکنندگان است
در ادامه این نشست، محمدحسین زمانی، عضو هیئت مدیره پرورش دهندگان طیور کشتارگاهی، با اشاره به وضعیت تولیدکنندگان مرغ در کشور گفت: در حال حاضر گرانی مرغ عمده ترین مشکل تولیدکنندگان است. “.
وی گفت: قیمت ها باید به گونه ای باشد که مرغداران تشویق به ادامه تولید شوند.
absnews