دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

فعالیت برخی از پلاتفرم های ملی در زمینه اطلاع رسانی در مورد انتخابات مقننه

بر اساس اعلام رئیس مرکز ملی فضای مجازی، به منظور فراهم کردن شرایط لازم برای افزایش مشارکت، مقدمات خوبی در لایه خدماتی در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود برخی بسترها در اطلاعات میدانی قرار گیرند. مانند معرفی شعب اخذ رای و شعب اخذ رای و بر اساس راحتی شهروندان در زمان انتخابات.

به گزارش ای بی اس نیوز، دوازدهمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر قرار است ۲۰ اسفندماه سال جاری برگزار شود و وزارت کشور موظف شده حداقل در یک هشتم حوزه های انتخابیه چند کرسی، انتخابات کاملا الکترونیکی برگزار کند.

در همین راستا سی و نهمین جلسه ستاد رسانه های فضای مجازی کشور صبح امروز با حضور نمایندگان نهادهای مختلف کشور و سید محمدامین آقامیری دبیر شورای عالی و رئیس شورای ملی فضای مجازی برگزار شد. مرکز فضایی.

در این جلسه محسن اسلامی – سخنگوی ستاد انتخابات کشور – گزارشی از آخرین روند احراز صلاحیت در شوراهای اجرایی و نتایج احراز صلاحیت ها در شوراهای نظارت ارائه کرد و اعضای ستاد رسانه به بیان خود پرداختند. نظرات در مورد برنامه اقدام رسانه ای در این زمینه.

در ادامه جلسه سید محمد امین آقامیری – دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور – با اشاره به اینکه تاکنون جلسات متعددی در خصوص موضوع انتخابات برگزار شده و برنامه ریزی های خوبی انجام شده است، گفت: وی گفت: در راستای تاکیدات رهبر انقلاب بارها و بارها اعلام کردند که برای ایجاد زمینه های لازم برای افزایش مشارکت خوشبختانه آمادگی های خوبی در خدمات رسانی در حال انجام است. برخی از تریبون ها قرار است در حوزه اطلاع رسانی باشد، مانند معرفی شعب و شعب اخذ رای، و شناسایی مراکز رای گیری ساکت تر برای آسایش مردم در زمان انتخابات، کار.

وی افزود: پیام رسان های ملی آماده همکاری همه جانبه در ارائه خدمات به مردم عزیز کشورمان هستند، اما باید حوزه خدمات و امکانات را بیش از پیش توسعه دهند و در زمینه پاسخگویی به شبهات، رسانه ها و فعالان بیشتر وارد فضای کانال شوند. . جدی باشد و با دو دست واکنش نشان دهد. البته این موضوع نیازمند همکاری مشترک مسئولان انتخابات و مرکز ملی فضای مجازی است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین گفت: سازوکارهای بسیار خوبی با همکاری سازمان صدا و سیما ایجاد شده است که بر این اساس 200 فرکانس محلی به نامزدهای انتخابات شورای اسلامی اختصاص می یابد.

وی افزود: با کمک تریبون ها بسترهای مناسبی به صورت مجازی تهیه شده که در زمان تبلیغات انتخاباتی در اختیار کاندیداها قرار می گیرد تا نسبت به معرفی و ارائه برنامه های خود اقدام لازم را انجام دهند.

سلامی خاطرنشان کرد: سامانه شفافیت مالی کاندیداها به منظور ارزیابی هزینه ها و روند مالی نامزدها با همکاری بانک مرکزی راه اندازی شد.

در پایان این نشست حمیدرضا زندی – معاون ستاد رسانه های فضای مجازی کشور – با اشاره به آغاز روند شکل گیری فضای انتخاباتی در سطوح مختلف کشور، گفت: همه نهادهای کشور باید در این امر حضور فعال داشته باشند. آماده سازی مقدمات برگزاری انتخابات است و قطعا با هم افزایی که در کشور شکل گرفته است، تلاش های دشمن را برای حمله به انتخابات بی نتیجه خواهیم کرد. بحث های رسانه ای این نشست پس از تبادل نظر بین تمامی نهادهای مسئول و نخبگان رسانه ای برای اجرا ابلاغ شد.

پیش از این در برخی اخبار منتشر شده بود که هفته گذشته سخنگوی ستاد انتخابات کشور در جلسه بررسی روند قانونی و اجرای قانون جدید انتخابات در دانشگاه تربیت مدرس، به تشریح جزئیات اعلامیه نامزدهای انتخاباتی پرداخت. برای انتخابات با فراهم کردن زیرساخت های لازم از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، پنج پیام رسان برای ایجاد بستر مجازی برای اعلام کاندیداتوری در هر حوزه انتخابیه نیاز بود.

وی با بیان اینکه این بسترها به گونه ای ایجاد شد که داوطلبان بتوانند با سرعت دلخواه در فضای مجازی تبلیغ کنند، یادآور شد: وزارت کشور موظف شد سامانه ای طراحی کند که تمامی صفحات مجازی رسمی کاندیداها در جایی که کار در حال انجام است مشاهده شود. و این اتفاق افتاده است.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *